Oletko tietoinen näistä LED-teollisuuden uusista tekniikoista ja tuotteista?

- Sep 09, 2019-

LED-näyttöjen kustannusten jatkuvan laskun ja pienten avaruusnäyttöjen ja muiden ratkaisujen vähitellen kehittyneen kehityksen myötä LED-näyttömarkkinat ovat nousseet nopeaan kasvuun, teollisuuden muutosten ja päivitysten vauhtiin, näyttöyrittäjät kiinnittävät enemmän huomiota Teknologia ja tuotteet, erityisesti Mini LED / Micro LED syntyminen ja kypsyys, synnyttävät laajan markkinatilan.


Äskettäin on tehty uusia läpimurtoja teollisuuden tekniikan eri aloilla, ja uusia teknologioita, uusia tuotteita ja uusia sovelluksia on syntynyt. Mitkä ovat kohokohdat? Alla ja pienet sarjat yhdessä katsottaviksi:


Teollisuus pieniin pisteväleihin P0. 49 mm


Mini / Micro LED-näyttömoduuli


Ruifeng-optoelektroniikka ilmoitti aiemmin uuden sukupolven muon-LED-näyttötekniikan K2-sarjan edistymisestä *, tämä tuote on kokonaan kuono-LED-sirupakkaus, moduulin pikseliväli on 0. 49mm, toinen innovaatioiden läpimurto muled-näyttömoduulitekniikkaan nykyisen globaalin * pieni pisteväli tiheys. Lisäksi näyttömoduuli on RGB-LED-sirujen riippumaton luminesenssi ja värien sekoitus, ja niillä on laaja värivalikoima, korkea värien puhtaus ja todellinen värinmuutos.


"Puristettava" ja "läpinäkyvä"


AM Mini LED -näyttö


Äskettäin julkaistu ryhmä ensimmäisen maailman aikaisemmasta joustavasta (Rollable) AM Mini LED -näytöstä, korkea kirkkaus, hyvä harmaasävyteho ja korkea värikylläisyys, korkea dynaaminen laatu, koska etuna on yksinkertainen ja helppo vastaanottaa ja asentaa, ei vain voi korvata perinteisen projisointinäytön, ja joustavuuden etuna, sitä voidaan soveltaa kaikenlaisiin pintanäytteisiin samanaikaisesti, joustavien näyttöjen synkronointiin ja tuotemerkin asiakasrajapintaan, rajoittamattomat liiketoimintamahdollisuudet.


Lisäksi hyvä tavaratalo Windows, kodinkoneet, myyntiautomaatit, näyttökaapit, Windows ja muut läpinäkyvät näyttösovellukset edistävät kuluttajien liiketoimintamahdollisuuksia, ryhmäinnovaatioita ja tuotemerkkiasiakkaita tekevät yhteistyötä kehittääkseen erittäin kirkkaan, korkean värikylläisyyden ja AM Mini LED: n voimakkaan leviämisen läpinäkyvä näyttö. Verrattuna OLED-läpinäkyvään näyttöön, AM Mini LED -läpinäkyvä näyttö on kirkkaasti ja ympäristön kannalta luotettavasti huomattavasti enemmän kuin OLED, AM Mini LED: ää käytetään puolivälissä tai ulkona läpinäkyvässä näytössä.


Korkeatasoinen piipohjainen galliumnitridi


Mikro LED-näyttötekniikka


Äskettäin Plessey-epitaksiaalikiekkojen liiketoiminnan johtaja Dr. Wei Sin Tan kertoi, että Plessey on saavuttanut merkittävän virstanpylvään kehitettäessä yhden sirun Micro LED-näyttötekniikkaa.


Plessey on vuosien ajan edistänyt yhden pikselin LED-mikronäyttöjä ulkoisen visuaalisen lisätyn todellisuuden näyttölasien tulevaisuutena. Osoittava Micro LED -ryhmä on 1 920 * 1 080 (täysi hd) yksivärinen virtavetoinen pikselijärjestelmä, joka on 8 mikronin etäisyydellä toisistaan. Jokainen näyttö vaatii yli kaksi miljoonaa erillistä elektronista joukkovelkakirjalaitetta Micro LED -pikselien kytkemiseksi ohjaustaustaan.


Uusi 3D LED -pakkaustekniikka


Aikaisemmin julkaistu, tähtivalaisimilla varustetut LED-valot LED uudelle tekniikalle, uusi 3D: n kapselointi LEDille, on tähtivalojen jakautuminen * "edistyksellisten teknologisten saavutusten kanssa LED-valojen alalla, stereo-sarakkeisiin integroitua kolmiulotteista rakennetta käytetään lämpökytkennän suunnittelu kolmiulotteinen 6 pintavalaistu, siellä on haihtumisalue, adiabaattinen, tiivistyvä lämmönpoistorakenne kolmelta alueelta, täydellisesti ratkaistu perinteinen taso, matala tiheys, LED-valonlähde sirupaketit vierekkäin sirujen imeytymiseen, pystyy saavuttamaan suuremman yli 180 ° Valon kulma ja muut tekniset vaikeudet ja kipupisteet.


Guo-tähden uudella kolmiulotteisella pakkaus-LEDillä on huomattavia etuja, kuten suuri valaiseva kulma, suuri integrointi, korkea kirkkaus, korkea luotettavuus ja erinomainen lämmönpoistokyky. Sen vaaleus on 45% suurempi kuin tasomaisen pakkausvalonlähteen ja sen integroituminen on 10. 7-kertainen, luumentiheys on 18-kertainen konepakkauksen valonlähteeseen nähden, sen merkittävät edut ovat olleet tuotemerkkivalonheittimien kokoonpanojärjestelmän testaus ja todentaminen, johtava uusi suuntaus korkean luotettavuuden valot.


Upotettu LED-sidos


Krooniset haavat voidaan parantaa sinisellä valolla


Tutkijat ovat osoittaneet sinisen valon antibakteeriset ja anti-inflammatoriset vaikutukset upottamalla sen joustaviin siteisiin haavojen parantamiseksi. Älykkäiden ja puettavien lääketieteellisten laitteiden kehittämiseen tarkoitettu eurooppalainen tutkimusprojekti MEDILIGHT on osoittanut LED-upotettujen valaistusratkaisujen prototyyppejä kroonisten haavojen hoitoon.


Antibakteeristen vaikutusten lisäksi MEDILIGHT-ohjelma osoittaa, että sinisen valon leviämisen estävät vaikutukset on osoitettu selvästi osoittaen, että sininen valo estää liiallista differentiaalista vieraantumista ennenaikaisen paranemisvaiheen aikana. Ryhmä osoitti edelleen, että sininen valo voi tehokkaasti aktivoida keskeisiä ihosoluja toisen sopivan valoannoksen avulla, mikä nopeuttaa haavan paranemisprosessia. Tutkimusryhmä uskoo, että led-pohjaisen älykkään puettavan järjestelmän prototyyppi tasoittaa edelleen tietä mahdollisille tulevaisuuden valohoitoon perustuville laitteille, jotka seuraavat haavan paranemista.


Kuten teollisuuden sisäpiiriläiset sanovat, "tulevaisuus on 5G: n aikakausi ja 5G: n aikakausi on näyttöjen maailma. Näyttöjen interaktiivisina asioiden portteina kasvaa edelleen, mikä avaa uuden kasvutilan LED-näytöille ..." - edellyttäen tietysti, että todellinen kova tekniikka ja tuotteet ovat valmiita.