Sovellusskenaariot ja ulkotilojen LED-näyttöjen edut

- Dec 10, 2019-

Nykyään on yhä enemmän ulkomainontaa, mukaan lukien linja-autojen turvakotemainokset, linja-autoilmoitukset, metroilmoitukset ja suuren näytön LED-ilmoitukset. Niitä on eri muodoissa. Tänään JCDads auttaa sinua ymmärtämään LED-ulkona olevien ulkoisten videonäyttöjen ja Advantage-sovellusten skenaarioita.

Ensinnäkin kohtaussovellus


(1) Verhojen seinä

image

Kaupunkien arkkitehtoniset veriseinät ovat keskittyneet pääosin kaupungin vilkkaalle alueelle. Tällainen valtava määrä arkkitehtonisia verhoseiniä on potentiaalinen markkina ulkomaisilla mediamainonnalle. Näiden markkinoiden mainosarvoa ei ole vielä täysin kehitetty, mutta kaupunkien ulkomainonnan myötä resurssien loppumisen myötä lasiseinästä on tullut uusi sininen valtameri. Tämän alueen soveltamisala on erittäin laaja, kuten kaupunkien maamerkkirakennukset, kunnalliset rakennukset, lentokentät, auto 4S -myymälät, hotellit, pankit, kauppaketjut ja muut lasiset verhoseinärakennukset, joilla on kaupallista arvoa mainonnalle.


(2) Urheilutapahtumat

image

LED-videonäyttöjen käyttö stadionien kentällä on erittäin tärkeää. Se ei vain voi tarjota pelin reaaliaikaista lähetystä, vaan myös suorittaa upean kuvan toiston, jotta yleisö voi nauttia pelistä paremmin. Samalla se voi myös tarjota hidastetun toiston, joka auttaa erotuomaria tekemään oikean päätöksen. , Tarpeettomien riitojen vähentämiseksi ja oikeudenmukaisempien ja oikeudenmukaisempien tulosten varmistamiseksi. Sitä voidaan käyttää myös urheilijan esittelyyn, ottelutulostietojen näyttämiseen ja kaupallisiin ilmoituksiin. Sillä on laaja valikoima toimintoja. Olipa kyse olympialaisista, maailmancupista, LEDit ovat välttämättömiä erilaisissa tapahtumissa. Täysvärisen näytön, LED-värillisen videonäytön käytöstä on tullut välttämätön väline monilla nykyaikaisilla stadionilla, mukaan lukien jalkapallo-stadionit, koripallohallit, yleisurheilustadionit.


(3) Vaiheen tausta

Erilaisissa tyyliesityksissä ja iltajuhlissa LED-näyttövideosta on tullut välttämätön työkalu, joka parantaa esitysilmapiiriä ja näyttää paremman lavatehosteen. Toisaalta LED-videonäytöt voivat lähettää ja pelata live-pelejä, jotta kaukomatkayleisöt voivat selvästi nauttia esityksestä. Tärkeämpää roolia on käyttää LED-videonäyttöä näyttämään erikoistehosteita, laajentamaan esitystilaa ja parantamaan näyttämön ilmapiiriä. Kunkin näyttelyn teematyylin syvällinen ilmaus, joka on erittäin tärkeä laaja-alaisissa esiintymissä, kuten kevätjuhlagaala ja konsertit.


Toiseksi, ulkona olevan LED-näytön edut


(1) Kiinteä sijainti, aluemerkki


Yleisesti ottaen ulkona olevien LED-näyttöjen on valittava kiinteä tila näytölle. Tämän ominaisuuden takia ulkona olevat LED-näytöt voivat herättää suurta huomiota voimakkaalla visuaalisella vaikutuksellaan ja tulla maantieteellisiksi merkinnöiksi kaupunkialueilla, välittäen siten tietoa toistuvasti kuluttajille säännöllisissä ja kiinteissä kohdissa.


(2) Monipuoliset ilmenemismuodot


Ulkona oleva LED-näyttöruutu käyttää erinomaista ääni- ja valotekniikkaansa, ja tietokoneohjauksen avulla voi näyttää erilaisia graafisia animaatioita, käyttää erilaisia muotoja mainontaan ja muuhun informaatioon: sekä staattiset että dynaamiset kuvat voidaan näyttää; Se voi myös näyttää kolmiulotteisia ja kolmiulotteisia kuvia, jotka näyttävät upeita tehosteita ympäri vuorokauden.


(3) Monipuolinen yhdistelmä, vahva plastisus


Oman muotoiluluvunsa lisäksi LEDit voidaan yhdistää myös muihin materiaaleihin, suunnitella huolellisesti useissa yhdistelmissä ja soveltaa samaan ilmoitukseen tai viestiin. Se näyttää dynaamiselta ja antaa ihmisille miellyttävän tunteen.


(4) korkea saapumisaste ja hyvä leviämisvaikutus


Ulkona oleva LED-näyttö on suora ja yksinkertainen, ja se pystyy mainostamaan ja muuta tietoa 24 tuntia vuorokaudessa, jakelutaso on korkea. Lisäksi tietylle kohdeyleisölle kiinteällä alueella strategisten mediajärjestelyjen ja jakelun avulla se voi luoda ihanteellisen saapumisnopeuden, jolloin saavutetaan hyvä viestintävaikutus.