Sovellus ja edut pienten piki LED-näytön konferenssihuoneessa

- May 28, 2019-

Viime vuosien aikana, kun kysyntä on ollut markkinoilla, pienikokoinen LED-näyttö on räjähtänyt. Mikä on pienikokoisen näytön ensisijainen sovellus, mitkä ovat kokoushuoneen edut?

1. Mitkä ovat vaatimukset konferenssihuoneissa käytettäville HD-pienikokoisille LEDeille?

Tehokas teräväpiirtoinen teräväpiirtoinen pienikorkea LED-laajakuva-näyttöjärjestelmä käyttää suuritiheyttä, pienikokoista pintaliitäntäpakettia näyttöpaneelina, joka on integroitu tietokonejärjestelmiin, monen näytön prosessointitaitoon, signaalin vaihtokykyyn verkon taitoja ja muita sovelluksia. Täydellinen dynaaminen tarkkailu eri tilanteista, joita koko järjestelmä näyttää, sekä eri lähteistä, kuten tietokoneista, videokameroista, DVD-videoista ja verkoista tulevien signaalien reaaliaikainen visualisointi ja analysointi, jotta lajikkeen käyttäjät voidaan tyydyttää alueilla. Tarve jakaa tietoa ja kattavaa tietoa.

1) Yksikön modulaarinen suunnittelu, koko näyttö on todellinen "ei saumoja".

Erityisesti kun niitä käytetään uutisaiheiden lähettämiseen tai videokonferenssien järjestämiseen, merkkejä ei leikata saumojen avulla. Kun WORD, EXCEL ja PPT, joita usein lähetetään konferenssihuoneen ympäristössä, ei sekoiteta pöydän erotuslinjaan, muodostuu väärinkäsitys ja sisällön virheellinen arviointi.

2) Koko näytön väri ja kirkkaus ovat erittäin yhdenmukaisia ja yhtenäisiä, ja ne voivat olla oikolukuja pisteittäin.

Se välttää kokonaan projisointia, LCD / PDP-paneelin silmukointia, DLP-silmukointia ja vinjetointia, tummia reunoja ja ”korjausta”, jotka tulevat tietyn ajan kuluttua, erityisesti konferenssin ”visualisoimiseksi”. Kun analysoidaan "puhdasta taustaa", kuten kaavioita ja kaavioita, pienikokoinen HD-LED-näyttöohjelma on vertaansa vailla oleva etu.

3) Koko näytön kirkkaustuki asetetaan älykkäästi 0 ~ 1200 cd / m2 ja sitä käytetään täysin erilaisissa sisäilmaympäristöissä.

Koska LED on itsevalaiseva, ympäristövalo häiritsee sitä ja vaikuttaa siihen. Se voidaan muuttaa ympäröivän ympäristön mukaan, kuva on mukavampi ja yksityiskohdat näkyvät täydellisesti. Sen sijaan heijastuksen sekoittamisen ja DLP-ompelun kirkkaus on hieman alhaisempi (näytön kirkkaus ennen kuin näyttö on 200 cd / m2 - 400cd / m2). Suurten konferenssihuoneiden tai konferenssitilojen, joissa on valoisa valo, kysyntää on vaikea tyydyttää.

4) Tuki 1000K - 10000K värilämpötilasta ja laajasta ilmastointilaitteesta eri sovellusalueiden vaatimusten täyttämiseksi, erityisesti sopii joillekin konferenssisovelluksille, joissa on erityisvaatimuksia väreille, kuten studio, virtuaalinen simulointi, videoneuvottelu, lääketieteellinen näyttö ja niin edelleen .

5) Laaja katselukulma, tukitaso 170 ° / suora 160 ° katselukulma, tyytyväisempi suurten konferenssitilojen tarpeisiin ja astutettuun konferenssitilaan.

6) Suuri valaistus, nopeampi vasteaika, korkea virkistystaajuus, tyydyttävä nopeiden elokuvien näyttö.

7) Erittäin ohut kaappiyksikön suunnittelu, verrattuna DLP-silmukointiin ja projisointiin, mikä säästää paljon lattiatilaa. Laite on helppo suojata ja säästää suojaustilaa.

8) Tehokas lämmöntuotto, ilman tuulettimen suunnittelua, nollaääni, joka antaa käyttäjille täydellisen tapaamisympäristön. Vertailun vuoksi DLP, LCD, PDP-silmukointi, yksikön melu on suurempi kuin 30 dB (A), enemmän melua useiden silmukoiden jälkeen.

9) 100 000 tuntia pitkä käyttöikä, ei tarvitse vaihtaa lamppua tai valonlähdettä elinkaaren aikana. Voidaan korjata pisteen mukaan pienemmillä korjauskustannuksilla.

10) Tukea 7 * 24 tuntia jatkuvaa työtä.

Toiseksi, mitkä ovat LED-näytön edut kokoushuoneessa?

1) Se voi luoda entistä viihtyisämmän ja nykyaikaisemman tiedonkäsittelyympäristön.

2) pystyä jakamaan tietoja kaikilta osin, mikä helpottaa ja helpottaa kokousviestintää.

3) Pystyä elämään kirkkaasti ja värikkäämmin, sytyttämään kokouksen innostus.

4) Liiketoiminnan käyttö: ulkonäön yksityiskohdat, keskittyminen silmiin, piirustusten nopea käsittely jne.

5) kyky kommunikoida ja työskennellä yhteistyössä reaaliajassa. Esimerkiksi etäopetus, konttoreiden ja pääkonttorin väliset videoneuvottelut sekä yhtiön koulutus- ja koulutustoiminta koko maassa.

6) Miehitetty tila on pieni, käyttö on herkkä ja kätevä, ja suoja on yksinkertainen ja kätevä.