Analyysin menetelmistä käsittelyyn kiinteä LED Video kuva signaalit

- Jan 25, 2019-

Nykyään LED Video-näyttö on tullut uusi väline tietojen elämässämme, jotka voivat osoittaa ihmisille, värikäs kuva. Miten toteuttaa erilaisia tietoja, kuten tekstiä, grafiikkaa, animaatioita, kuvia ja video-ohjelmia, seuraavassa onkin lyhyt johdatus menetelmä videosignaalin kiinteä LED Video näyttö.

Koska kynttilä - emitting diodi on puolijohde-komponentti, kytkentä aika lasketaan sekunneissa, ei muistitoiminto, suuri näytön, pitkä signaalin lähetysväli ja ei voi valita pisimmällä ratas, SOB ja muu suuri määrä piirejä, niin LED-näyttö toimii. Virrankulutuksen aleneminen vallassa, värisävyn väheneminen johdonmukaisuuden parantaminen on vaikeampaa kuin muut litteiden näyttöjen. Kiinteä LED videonäytön on digital litteä paneelinäyttö kaksi menetelmiä jalostuksen kuva signaalit:

Ensimmäinen: multimedia menetelmiä, usein nimitystä näytön synkronointitavan.

Tämä menetelmä kaappaa televisiosignaaleja yhteisen multimediakortin ja suorittaa sovittelun, suodatus ja sävy erottaminen. Sitten kuva-signaali joutuu A/D muuntaminen ja sitten MPEG koodattu ja pakattu varastointiin. Kun me pelata meidän täytyy purkaa se ja pelata suoraan tietokonenäyttö.

Toimittamat kiinteä LED Video näyttö signaali saadaan tietokoneen tai näytönohjaimen DVI-liitäntä kautta omistettu liitäntäkortti ja jotkut käsittely suoritetaan liitäntä karstata. Tällä hetkellä kiinteän LED-Video-näyttö vastaa todellisuudessa tietokoneen näytön tai osa sitä yleensä kutsutaan ikkunassa, joka voidaan toteuttaa yksi yhteen synkroninen näyttö. Koska tietokonenäyttö asteittain skannattu, näyttömuotoa kiinteä LED-Video-näyttö on näyttö muodossa, jos ei runko suodatusta ei suoriteta Lähetetty signaali.