5G on tulossa! Onko LED-näyttöyritykset valmiita?

- Jun 24, 2019-

6. kesäkuuta 2019 teollisuus- ja tietotekniikkaministeriö myönsi 5G: n kaupallisia lisenssejä China Telecomille, China Mobilelle, China Unicomille ja Kiinalle. 5G: n kaupallisten lisenssien myöntäminen merkitsee Kiinan 5G-aikakauden todellista saapumista.


Mitä vaikutuksia 5G: llä on LED-näyttöteollisuuteen?


5G avaa uuden aikakauden LED-näytön Internet of Everything


LED-näyttöteollisuus on kehittynyt tähän mennessä, ja maassa on asennettu monia LED-näyttöjä. Merkityksellisten tilastojen mukaan kotimainen LED-näyttö kiinteän markkinakoon mukaan on noin 29,1 miljardia yuania vuonna 2018, ja LED-näyttö kiinteän markkinoiden vuotuinen kasvuvauhti on 8,72%. Vuonna 2019 kiinteä LED-näyttö säilyttää edelleen tasaisen kasvun. LED-näyttöteollisuudessa on niin suuri kiinteäpakkaus, mikä tarkoittaa, että maassa asennetaan suuri määrä LED-näyttöjä, mutta monet LED-ulkokäyttöiset kiinteät näytöt ovat periaatteessa tyhjäkäynnillä lukuun ottamatta perustiedot. status. 5G-aikakauden tulo on myös tarjonnut enemmän mahdollisuuksia käyttää LED-näyttöjen tyhjäkäyttöresursseja.


5G: llä on nopeampi etenemisnopeus kuin 4G verkon nopeudella. 5G-verkkoyhteyksien määrä on miljoona neliökilometriä kohden, mikä voi tukea satojen miljardien älykkäiden solmujen pääsyä; tietojen viive lyhenee huomattavasti 1 millisekunniksi. 5G ei ainoastaan tarjoa nopeampaa Internet-yhteyttä, vaan myös mobiilikaistanleveyttä. Sen ominaisuudet ovat "yksi korkea, kaksi matalia ja kolme isoa". Suuri luotettavuus on korkea. Kaksi matalia ovat matala viive ja alhainen virrankulutus. Kolme suurta yritystä ovat suuret yhteydet, suuri kattavuus ja suuri kapasiteetti. 5G avasi kaiken Internetin aikakauden. Kaikki internetin aikakauden myötä, jotta jokaisen kulman hajallaan olevat kiinteät näyttönäytöt voidaan yhdistää, LED-näytön näytöillä on myös enemmän charmia kaiken Internetin ansiosta. Kun LED-näyttö osoittaa, että päätelaite on kytketty, näytön ja näytön välinen saari avautuu, ja yhteenliittäminen ja yhteydenpito toteutuvat, mikä tuo myös enemmän mahdollisuuksia LED-näyttöteollisuuden kehittämiseen.


Ennen 5G: n saapumista LED-näyttöyrityksillä oli alustava etsintä yhteenliittämisestä ja yhteydenpidosta.


Viime vuosina perinteinen paperi-sanomalehti on myös tehnyt muutostutkimusta kehittyvien medioiden, kuten Internetin ja Weibon vaikutuksesta. Southern Newspaper Industry yhdistää LED-näytön ja Internetin kanssa Southern Newspaper LED -verkoston. Ai Biessen ja People's Daily Digital Industry Technology Co., Ltd. allekirjoittivat strategisen yhteistyön LED-näytön ja digitaalisen digitaalisen median linkittämiseksi uuden muodon luomiseksi esille tuleville medioille.


Yhteistyö eteläisen Sanomalehtialan LED-lähetysverkon, Ai Biesenin ja People's Daily Digital Industry Technology Co, Ltd: n välillä on ensimmäinen LED-näytön etsintä yhteydenpidossa ja yhteisessä lähetysohjauksessa. Se koskettaa vain viestinnän LED-näyttöä. Osa yhteisen valvonnan arvosta. 5G-aikakauden myötä 5G-tekniikka pystyy toteuttamaan kaiken yhteyden. 5G: n ohjauksessa LED-näyttöteollisuus yhdistää LED-näytöt, jotka ovat hajallaan ympäri maata resurssien jakamisen ja resurssien täydellisen hyödyntämisen toteuttamiseksi. Merkitys.


5G edistää LED-näytön etsintää älykkäissä näytöissä


5G-aikakaudella LED-näytöillä on tarkempi tutkimus älykäs näyttö.


LED-näytön näyttö on vain näytönohjain. Jos LED-näytön on saatava aikaan älykkäämpi näyttö, sen ei tarvitse ainoastaan parantaa omia jäykkiä olosuhteitaan, vaan myös integroida jatkuvasti ympäröivään tekniikkaan. Viime vuosina LED-näytöteknologian jatkuvalla kehittämisellä Mini LED: n, COB: n ja niin edelleen tekniikka on noussut ja LED-näyttö on jatkuvasti parantunut näytön laadun ja määritelmän suhteen. Tämä on LED-näytön laitteistomuoto älykkään näytön toteuttamiseksi. Valmistautuminen. LED-näytön älykkään näytön saavuttamiseksi sen on integroitava kehittyviin teknologioihin, kuten AI, VR, AR jne., Ja näiden tekniikoiden täydellinen käyttö edellyttää tietyn verkon tukemista. 5G: n saapuminen nopeuttaa epäilemättä näitä kehittyviä teknologioita ja LED-näyttöä. Näytön fuusio.


Tämän vuoden toukokuussa saatiin päätökseen Jiangsin ensimmäinen kansallinen keuhkokirurgia 5G-verkon avulla. 5G-teknologian jatkuva kehittäminen ja kypsyys sekä LED-näytön ainutlaatuiset edut yhdistyvät LED-näytön ja 5G-integraation kehitykseen jatkossakin. Yhä useammat telelääketiede, puhelinneuvottelut, etäopetus ja muut älykkäät sovellukset valmistuvat LED-näytön kautta.


5G parantaa LED-näyttöalaa optimoimaan ja päivittämään


Kiinan LED-näyttöteollisuus myy maailmassa, ja on aina ollut sanonta, että "maailman LED-näyttö näyttää Kiinasta", mutta maailmassa on vähän tunnettuja tuotemerkkejä. Kiinan LED-näyttöteollisuus on yleensä suuri, mutta ei vahva maailmassa LED-näyttö Näyttökenttä ei kuulosta kovin hyvin.


Viestintäteknologian maailmassa Kiinan taantuminen 3G: stä 4G: hen ja Länsi-kehittyneet maat ovat tasa-arvoisia ja sitten 5G: n johtamaan maailmaa. Kiinan 5G-aikakauden saapuminen, 5G: n ja LED-näyttötoimialan jatkuva integrointi edistää myös LED-näyttöteollisuuden optimointia ja parantamista. Kiinalaiset LED-näyttöyritykset hyödyntävät myös 5G: n tehoa tuottamaan enemmän laadukkaita näyttöjä maailmalle. Tuotteet, tehdä enemmän ponnisteluja maailmanluokan kansainvälisen brändin rakentamiseksi.


Tulevaisuuden LED-näyttö ja oheislaiteintegraatio laajentavat "LED-näytön smart +" -tuotteita, LED-näyttötuotteet tarjoavat myös erilaisia ratkaisuja eri skenaarioiden mukaan, LED-näyttötoimialalle ehdotetut ratkaisut LED-näyttöteollisuus on jatkuvasti optimoitu ja päivitetty.


Mitä LED-näyttö pitäisi tehdä 5G-aikakaudella?


5G-aikakauden myötä yhä useammat toimialat ja 5G-teknologiat ovat yhä integroituneempia. 5G: n laaja sovellus vaatii enemmän näyttöpäätteitä, ja LED-näytöt hyödyntävät omia etujaan tulevaisuuden näyttömarkkinoilla. Lisää markkinoita. LED-näyttöyritysten on myös suunniteltava strategisesti 5G-markkinat omien ominaisuuksiensa mukaisesti.


5G-teknologian siunaus LED-näytöllä asettaa myös korkeammat vaatimukset LED-näytön suorituskyvylle ja kannustaa myös LED-näyttöyhtiötä jatkuvasti kehittämään sisäistä tehoa ja parantamaan sen suorituskykyä, jotta se voi paremmin integroida 5G: n kanssa.


5G-aikakauden myötä LED-näyttöyritysten on integroitava 5G-järjestelmäratkaisut näyttämään 5G-teknologiasovelluksissa, jotta voidaan täyttää näytön sovellusten yhteentoimivuus, jotta LED-näyttö näkyy tuotteelta järjestelmän integrointiin.


5G: n haasteet ja mahdollisuudet LED-näytölle, LED-näyttöyritysten on edettävä eteenpäin ja edistettävä omien yritysten ja koko teollisuuden jatkuvaa kehitystä 5G-aallon avulla.