5G: n kaupallinen avaaminen, kuinka 5G: n LED-näyttö upotetaan?

- Nov 13, 2019-

Kiinan kansainvälisen ict -näyttelyn avajaisissa 2019 teollisuus- ja tietotekniikan varaministeri Chen Zhaoxiong, China Telecomin puheenjohtaja, China mobile, China unicom ja China iron tower aloittivat yhdessä 5G: n kaupallisen sovelluksen.


5G: n kaupallinen sovellus on alkanut. Monet teollisuudenalat ovat hyödyntäneet 5G: n itätuulen aaltoa integroituakseen 5G: hen, joten kuinka kaukana on 5G: n kaupallisen sovelluksen tie LED-näyttöteollisuudellemme?


5G-aikakauden saapuminen on tuonut upeita kehitysmahdollisuuksia monille toimialoille. Joten onko 5G myös valtava mahdollisuus LED-näytöille?


Akkuteknologian pääjohtaja Chen qikai sanoi 24. heinäkuuta 2019 akkumulaatioteknologian järjestämässä kansainvälisessä konferenssissa akkujen tekniikan LED-näytöistä 2919, että 5G: llä ei ole merkitystä monille nykyisille LED-näyttöille, ainakaan toistaiseksi. .


Joillakin tavoin 5G: n saapumisella ei ole merkitystä vain LED-näyttöjen kanssa, mutta se myös tekee LED-näyttöteollisuudesta suurempia haasteita.


5 g: n aikakauden kehitys muodostaa kaavan kaikkien asioiden yhdistämiselle, kaikki asiat, jotka liittyvät monien resurssien kuvioiden muodostumiseen, voivat toteuttaa reaaliaikaisen jakamisen, LED-näyttö perinteisenä näyttöpäätteen kantoaallona, koska kaikki kytketty kuvionmuodostus on korvattu monissa paikoissa, kuten Koska LED-näyttöruudun näyttöinformaatiota tarvitaan ETC: ssä, saatat tarvita vain matkapuhelimen kykenevän toteuttamaan tiedon jakamisen. Kaiken Internetin 5G-aikakausi leikkaa LED-näytön joillain kasvavien markkinoiden alueilla.


Uutena tekniikkana 5G rikkoo tiedonsiirron määrä- ja leveysrajan. Tiedonsiirto, jota ei voida toteuttaa aiemmassa LED-näyttöruudussa, toteutetaan helposti 5G: n edessä, mikä asettaa korkeammat vaatimukset LED-näytön kuvanlaadulle ja näytön tarkkuusvaatimukset ovat yhä korkeammat. Tulevaisuudessa 5G: n LED-näyttö ei vain nopean tiedonsiirron, vaan myös kuvanlaadun selkeän näytön takaa. LED-näyttö 5G + 8K on tulevaisuuden kehityssuunta. Koko 4K-näytön vaadittava resoluutio on 3840 × 2160 ja 8K-näytön vaadittava resoluutio on 7680 × 4320. Haaste, jonka edessä on LED-näytöllä näkemämme todellisen kuvan esittäminen, on haaste.


Haasteet ja mahdollisuudet ovat rinnakkaisia. Jos LED-näyttöteollisuus ei voi muuttaa haasteita mahdollisuuksiksi, 5G-aikakauden saapuminen on merkityksetöntä LED-näyttöteollisuudelle.


5G: n alhaisen viiveen etujen edessä LED-näyttöteollisuuden etsintä 5G: ssä heijastuu tällä hetkellä pääasiassa kuvanlaadun selkeyteen. Tulevaisuudessa yhä enemmän HD-kuvanlaatua on esitettävä LED-näytön näyttöpäätteen kautta. Videoprosessorin valmistaja shicheng antoi myös 5G + 8K-ratkaisun.


LED-näyttöteollisuuden mahdollisuus 5G: ssä ei rajoitu HD-laatuun, vaan enemmän on 5G: n LED-näytön tulevaisuus. Tällä hetkellä 4G-signaaleja yhdistää enemmän WIFI, ja 5G: n on saavutettava parempi peittoalue, jos se haluaa toteuttaa yhdistämisen. Li-fi-tekniikka, joka perustuu LED-optiseen viestintään, KÄYTÄÄ LEDiä, infrapuna- tai melkein ultraviolettivaloa siirtoväliaineena. Verrattuna wi-fi-tekniikkaan, li-fi voi lähettää nopeammin ja välttää sähkömagneettisia häiriöitä. Jos LED-optisen viestinnän edut voidaan ottaa käyttöön 5G-vuoroveden aikana, LED-näytön 5G-sovelluksen käyttö voi olla paljon helpompaa. Tietenkin, LED-näytön edut ja ominaisuudet on kaivattava jatkuvasti 5G: n kehitysmahdollisuuksien hyödyntämiseksi.


Toiseksi 5G-aikakauden saapuminen tarkoittaa, että LED-näyttöteollisuus kohtaa uuden liiketoimintaympäristön. 5G- ja LED-näyttöintegrointi edistävät LED-näytön puhkeamista uuteen elämään. Kansallispäivän 70-vuotisjuhlassa juhlitaan LED-näyttö ja algoritmi, jotta voimme nähdä, että jopa tavallinen LED-näyttö voi välittää vaikuttavan näytön lavalla näyttelijöiden toiminnan kautta.


Millä tavoin LED-näyttöteollisuus edistää 5G-sovellusten käyttöä 5G-aikakauden saapumisen myötä? Tämä on aivan uusi aihe alamme. 5G- ja LED-näytön integrointi jatkaa LED-näytön sovellusrajojen laajentamista. Kaiken Internetin tulo saa LED-näytöt tietovälinettä.


LED-näyttöteollisuus 5G-tiedonsaannin kautta, monet LED-näytöt on korvattava hd-näytöllä voidakseen näyttää, LED-näyttömarkkinat jatkavat uusien tai asentavien LED-näyttöjen asentamista markkinoille, 5G: n saapuminen edistää LED-näyttöteollisuutta avaamaan kokonaisvaltaisen optimoinnin ja päivityksen.


5G: n myötä LED-näyttöihin liittyvät yritykset ovat aktiivisesti tutkineet ja esittäneet erilaisia toteutettavissa olevia järjestelmiä.


LED-sirujen valmistaja SAN 'an on jatkanut 5G-sirujen tutkimusta ja kehittämistä ja toteuttanut toimituksen. Videoprosessorin valmistaja shicheng antoi myös 5G + 8K-ratkaisun. Pakkausvalmistaja dongshan-tarkkuusvahvistettu 5G-teollisuusasettelu keräsi valtavan määrän rahaa Multek5G-nopean, korkean taajuuden ja erittäin tiheän piirilevyn tekniikan muuntamiseen.


LED-näyttöyrityksen kokonaisuutena tulisi huolellisesti tutkia LED-näyttöteollisuuden ketjun loppupään ja keskisuurten yritysten soveltamista teollisuuden ratkaisuketjuun, tekijöiden yhdistelmää LED-näyttöteollisuus esitetään kentässä 5 g ratkaisun toteutettavuuteen , ei vain rajoittamisen käsitteen ja 5 g: n hypeen näkökulmasta, vaan vain tällä tavalla 5 g: n LED-näyttöliiketoiminta voi voittaa suuremmat kehitysmahdollisuudet.