2019 Maailmanlaajuinen LED-videon seinämarkkinanäkymä-elokuva, vuokramarkkinat ja hintakehitys

- Mar 14, 2019-

Viimeisimpien tutkimusten mukaan 「2019 Global LED Video Wall Market Outlook - Cinema, Rental Market ja Price Trend」, koska LED-näyttöjen kysyntä markkinoilla, mukaan lukien vuokramarkkinat, HDR-markkinat, vähittäis- ja kokoushuoneet lisäävät maailmanlaajuista LED-näyttömarkkinoita 2022: n mittakaavan arvioidaan olevan 9,349 miljardia dollaria, ja CAGR-arvo on 12 prosenttia vuoden 2018 ja 2022 välisenä aikana. Vuonna 2018 sisäilman hienokorkeusnäytön odotetaan nousevan 1,997 miljardiin dollariin, ja sen kasvuvauhti on 39 prosenttia. CAGR: n vuosien 2018 o 2022 aikana saavutetaan 28%, mikä johtuu ultra-hienojen piki-näyttöjen jatkuvasta kehittämisestä tulevaisuudessa.


Perusta LED-hienokorkeusnäytön sovellukselle, se voi jakautua kuuteen luokkaan: yleisradiotoiminta (studio), tietoturva- ja hallintatila, yritys- ja koulutus (yrityksen kokoustila, koulu- ja koulutuslaitoksen luokkahuone jne.), Vähittäiskauppa (high-end-vähittäiskauppa) , ostoskeskus), yleinen alue ja liikenne (lentokenttä, metro, julkinen aukio), vieraanvaraisuus ja viihde ja teatteri (kulttuuri- ja virkistyskeskukset, kuten hotelli ja teatteri). Vähittäiskaupan ja vieraanvaraisuuden ja viihteen ja teatterin odotetaan saavuttavan ilmeisen kasvun.


Hienoäänen näytötekniikan kehittyessä yhä enemmän ulkokäyttöön tarkoitetun näytön pikselikorkeus muuttuu pienemmäksi ja hienommaksi. Suhteellisen alhaisen kardinaalisuuden vuoksi markkinoiden mittakaavan odotetaan vuonna 2022 olevan noin 521 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria ja CAGR: n vuosien 2018–2022 aikana 35 prosenttia.


HDR-näyttömarkkinat sisältävät elokuvateatterit, kotiteatterit, baarit ja teemapuistot

Elokuvateatterimarkkinoilla on kolme suurta kehityssuuntausta, mukaan lukien vanhojen laitteiden vaihto-vuorovesi, markkinoiden ja tuotteiden eriyttäminen paikannus sekä toiminta ja varainhoito.

Vaihtomarkkinoilla laser-valonlähteillä on etuja kirkkaudessa, tuotteen elinkaaressa ja värikylläisyydessä. 30 000lm 4K RGB laserprojektorista tulee viiden vuoden huippuluokan ennustemarkkinoiden keskeinen tuote.

Uuden elokuvateatterin asennusmarkkinoilla korostetaan markkinasegmenttien ja tuotteiden eriyttämistä. Premium-elokuvateatterit on määritelty tarjoamaan laadukkaita kuvia, upotettavia kuvaruutuja ja upeita äänitehosteita. Kuvien näyttämisen kannalta teräväpiirtoelokuvateatterit ovat projektorin valmistajien ja LED-näyttöjen valmistajien kilpailu. Verrattuna 4K RGB -laseriprojektoriin, jossa on näyttö (100 000 USD), LED-näyttötuotteiden hinta on paljon korkeampi, ja tulevaisuuden trendi siirtyy todennäköisesti kohti P1.9-tarkkuutta.

Elokuvateatteri käyttää hienojakoista digitaalista näyttöä. Kehysnopeusongelmat voidaan mahdollisesti ratkaista näytöllä myös äänen ja videon nauttimiseen. Kunkin istuimen katsomien kuvien kirkkaus on yhtenäinen ja jopa kvasi-3D-toiminto voidaan saavuttaa. Tulevaisuudessa paljain silmin 3D-tekniikka voi tuoda elokuvamarkkinoiden näytöille erilaisia liiketoimintamahdollisuuksia.

3D-lasit sisältävät sulkimen ja polarisaattorin. Kun otat sulkimen 3D-tekniikkaa käyttöön, kuvan kirkkaus vähenee hieman, mutta kuvan yleisyys ei vähene. Valotuksen 3D-tekniikalla varustetun LED-näytön suhteen pikselit voivat pysyä yhdenmukaisina 2D-kuvien kanssa, mutta kehysnopeutta on nopeutettava, mikä on juuri LED-näytön etu.

Toisaalta Sonyn Crystal Micro LED -näyttö sai paljon huomiota markkinoihin. Siinä on useita reunoja leveä katselukulma, suuri kontrasti, parempi kuvanlaatu ja se pystyy integroitumaan saumattomasti muihin identtisiin moduuleihin, joita tarvitaan erityisesti näyttelytiloissa, museoissa ja elokuvateattereissa. ISE 2018: ssa SONY esitteli näyttelyssä LED-elokuvaa ja korosti myös päättäväisyyttä edistää LED-näyttöä elokuvateatterissa.

Perinteinen näyttö ja nestekidenäytön valmistajat ovat asettaneet etusijalle Micro LED -näytön kehittämisen ja ovat suunnitelleet siirtyvän LED-ultra-hienoihin pisteiden näyttömarkkinoihin yhteistyön ja liiton avulla. Uskotaan, että LED-hienokorkeusnäyttö tulee high-end-markkinarakoille seuraavien kolmen vuoden aikana, jolloin kehittynyt teknologia kehittyy.


Vuokramarkkinat kasvavat tasaisesti seuraavien viiden vuoden aikana

Koska urheilun määrä maailmassa on kaksinkertainen (esim. 2014, 2016, 2018), vaalitoiminta on johtanut kysyntään vuokra-markkinoilla. Joustavan kokoonpanon kysynnän lisääntyessä ja pienempien kenttien trendinä näyttöruudussa arvioidaan, että vuokramarkkinat kasvavat suhteellisen vakaana seuraavien viiden vuoden aikana.


LED digitaalisen näytön tuotehinnan analyysi

Näyttötuotteiden hintaan sovelletaan neljää keskeistä tekijää, kuten brändi, takuu, luotettavuus ja tarjoushinta, jotka ovat vuorovaikutuksessa keskenään. Vaikka valmistajat ilmoittavat tuotteista samassa pikselikentässä, hinnat ovat monipuolisia, mikä johtuu lähinnä tuotteiden laadun ja luotettavuuden eroista. Tuotemerkin valmistajat tarjoavat enemmän asennusvarmuutta, huoltopalvelua ja tuotetakuuta, erityisesti tuotetakuun, kansainväliset valmistajat tarjoavat pidempää takuuaikaa kuin kiinalaiset valmistajat, ja ne tarjoavat nopean huollon; siksi niiden tuotteet ovat korkeampia. Lisäksi tarjous on myös yksi tärkeimmistä hintoihin vaikuttavista tekijöistä, ja eri sovelluksia ja eri tarkoituksia koskevien tarjousten hinnat vaihtelevat suuresti.