100 miljardia led-näyttöä markkinoilla on tulossa, oletko valmis?

- Dec 12, 2019-

Viime vuosina perinteisen LED-videonäytön myötä markkinakysyntä on muuttunut yhä tyydyttävämmäksi, ja kapeakäynnin kysyntä on yhä monimuotoisempaa, ja ammatillinen kehitys, kuten teollisuustuotteet ja ratkaisut, lisäävät vahvuutta, etenkin pienen hienon etäisyyden, "suuren" kakku "on myös avoimempi LED-videoseinäteollisuudelle, kaupallisille näyttösovelluksille, mukaan lukien rahoitus, koulutus, terveys, matkailu, media, kuljetus, yhteisö ja muut alat, se on tuonut markkinoille valtavia kehitysmahdollisuuksia kolmannen osapuolen mukaan raportti, tietojen mukaan vuoteen 2020 mennessä, kun viihtyvyys kaupunki, valmistaja markkinoiden koko on lähellä 100 miljardia yuania.


Kaupallisilla näyttömarkkinoilla on suuri potentiaali kiihdyttää innovaatioita johtaville johtaville videonäyttöyrityksille

image

Tällä hetkellä, kun jälleenmyyjä näyttää markkinoiden lisääntyneitä puhkeamisia ja markkinoiden kasvaessa, LED-näyttöruutu monille voimakkaan kasvutilan yrityksille, varsinkin sillä on johtavien yritysten kehitysinnovaatiokapasiteetti ja markkinavoima, ne voivat keskittyä enemmän teollisuuteen resursseja, keskity LED-näyttötekniikan eturintamaan, paranna palvelun laatua, markkinaosuus ensin saadaksesi lisää liiketoimintaa.


Tässä vaiheessa uutta LED-kaupallista näyttötekniikkaa, jota edustaa pieni etäisyys, on vähitellen monipuolistettu ja sovellettu kaupalliseen näyttöön suuressa mittakaavassa. Pieni etäisyys LED-seinästä on vähitellen tullut pääsuunta suurelle näytölle, näyttää tulevaisuuden innovaatio, etenkin COB-pakkaustekniikassa, Micro / Mini LED LED -innovaatio ja -kehitys, avoimen näytön innovaatioiden soveltaminen jne., Parantaakseen edelleen todistaa Teknologiaa, myös on päivitettävä markkinoiden kysynnän edistämiseksi, kaupallisen 5 g: n kehittämisellä ja politiikkojen edistämisellä ja teräväpiirto-LED-näytön merkityksellä kaupallisen näytön alalla.


Kaupallisen näytön markkinoiden vaikeudet LED-näyttöyhtiöiden on vielä tehtävä kovaa työtä


Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että LED-videonäyttöyritykset voivat olla kotona kaupallisten näyttöjen markkinoilla. Tilastojen mukaan Kiinan kaupallisten näyttömarkkinoiden koko oli vuonna 2017 lähes 47 miljardia yuania, mutta nykyisillä kaupallisilla näyttömarkkinoilla pienillä etäisyyksillä sijaitsevien LED-tuotteiden levinneisyysaste oli alle 10%, mutta kasvuvauhti oli yhtä korkea kuin 78%. Kasvun ja levinneisyysasteen välinen alijäämä tarkoittaa, että LED-näyttöyhtiöillä on edelleen monia puutteita kaupallisen näytön markkinoilla.


Ensinnäkin, pienemmän etäisyyden etsimiseksi, LED-videonäytöstä suurempi on teollisuuden pääsy yritysmarkkinoille suoraan teknologian suuntaan, mutta pienillä etäisyyksillä LED: n asteittainen soveltaminen yritysmarkkinoilla on myös ratkaistava enemmän markkinoita kipupisteet, kuten: tuotteen luotettavuus, korkea stabiilisuus, helppo käytettävyys jne., erityisesti joissakin ammattimaisissa yrityssovelluksissa. Toiseksi, markkinoiden näkökulmasta verrattuna muihin kaupallisiin näyttötuotteisiin, kuten OLED, huippuluokan kaupalliset näyttötuotteet, joita edustaa pieni etäisyys, ovat suhteellisen kalliita. Kustannusten vähentäminen ja kustannustehokkuuden parantaminen on suuri ongelma LED-kaupallisten näyttötuotteiden suosion edistämisessä.


Joka tapauksessa uskon, että kaupallisten näyttömarkkinoiden lisääntyessä ja LED-videonäyttöteollisuuden markkinoiden tarjoaman suuremman kasvutilan saavuttaessa, niin kauan kuin näyttöyritykset pelaavat täysin tekniikkaansa, tuotteitaan ja markkinoiden etuja, ne osata jakaa teollisuuden kehityksen osingot.