Aamiainen palvelu LED-näyttö teollisuus edelleen kehittää uusia markkinoita

- Jan 25, 2019-

Synkroninen ja asynkroninen järjestelmä on edelleen voimassa toisistaan: synkroninen ja asynkroninen järjestelmä on edelleen voimassa toisistaan tietyn ajan, ja asynkroninen markkinoilla on välttämätön, vaikka se on pieni. Kuten langaton palvelu LED-näyttö syntyminen ei korvaa kannettavan tietokoneen, on myös uusi kohokohta markkinoille, jota ei voida sivuuttaa. Tulevaisuudessa synkroninen ohjaus ja asynkroninen valvontajärjestelmät voidaan yhdistää jossain määrin kaksi Yhdistyneet toisiinsa täydentävät toisiaan ja jopa uusi tuotteiden sekä optimaalisen syntyy.

Viime vuosina edessä palvelu LED-näyttö on kehittänyt kirkkauden, suurempi säänkestävyys, valoisa yhdenmukaisuus suhde suurempi, enemmän luotettavuutta, koko colorization ja multimedia. Toimintaa, toimintaa ja huoltoa järjestelmän myös integroitu verkko, ja älykkääseen kehitykseen. Tulevaisuuden näyttötekniikka on litteä paneelinäyttö aikakausi ja edessä palvelu LED-näyttö on kehittyä yhdeksi johtavien tuotteiden litteän näytön.

Tällä hetkellä Kiinan edessä palvelu LED-näyttö valvonnan järjestelmien valmistajat on vaikea laskea. Aamiainen palvelu LED-näyttö teollisuuden edelleen kehittää uusia markkinoita, ilmaista varjostin eri osa-alueilla on sijoitettu korkeammat vaatimukset valvontajärjestelmille. Esimerkiksi korkean tiheyden ja pieni-piki edessä palvelu LED näyttö on kehittyvien markkinoiden vahva kehitys vauhtia viime vuosina. Piste piki kaventuminen kyseenalaisti erilaisia laitteita kuten autoilijan ICs ja valvontajärjestelmiä. Tulevaisuudessa valmistajien synkroninen ja asynkroninen valvontajärjestelmien on edelleen parantaa suorituskykyä auttaa täydellinen näyttö edessä palvelu-LED-näyttö.