Miksi langaton palvelu LED-näyttö on niin iso?

- Jan 25, 2019-

Kun kävelimme pitkin katua, suuri LED-näyttö olivat kaikkialla, ja jotkut jopa kymmeniä satoja neliömetriä. Hyväuskoinen ihmiset huokaus ”on hämmästyttävää, nyt näyttö voi olla niin iso”. Itse asiassa ei ole mitään maagisia. Valtava edessä palvelu LED näyttö näimme oli todella saumaton näyttö LED näyttö valmistajan pieni LED-näyttö-kohdassa.

Monet ihmiset ajattelevat, että langaton palvelu LED-näyttö koostuu yhden näytön, kuten LCD-litteä TV. Itse asiassa edessä palvelu LED-näyttö koostuu yksikkö hallituksen laatikot monipuolisesti. Jos muutama sata neliömetriä edessä palvelu LED-näyttö on yksi rakenne, se on iso ongelma liikenteessä. LED valmistajat ovatkin helppo kuljettaa, helppo asentaa ja purkaa ja helppohoitoinen.

Painevalettua alumiinia laatikko tuottama langaton palvelu LED-näyttö on kevyt, kohtuullisella rakenne ja korkea tarkkuus, mahdollistaminen saumaton liittämiseen. Viimeisin painevalettua alumiinia näyttö LED näyttö valmistajien ei ole vain yksinkertainen päivittää perinteinen näyttöruudussa mutta kattava optimointi ja päivitys rakenne ja suorituskyky. Alumiininen led-näyttö antaa kerran homeen muodostumista, kaappi tasaisuus on enemmän hinta vaihteluvälin tosiasiallisessa määräysvallassa ja laatikko sauma ongelma periaatteessa ratkaistu; humanisoitu suunnittelu, asennus on helpompaa, kevyempää, laatikko sauma ja kaapeli yhteyden luotettavampia, kevyt, nosto rakenne, helpompaa ja turvallisempaa asennus; tuodut virtaliitin, yhteys, turvallisempi ja luotettavampi; signaalin ja teho yhteys kaapit on kätketty, ei asennusta, asennuksen jälkeen jälkiä yhteys linjat.