Milloin LED-näyttö todella tulee yhteinen negatiivinen energiansäästöraita?

- Jul 08, 2020-

Nopean taloudellisen kehityksen myötä vihreästä, energiansäästöstä ja ympäristönsuojelusta on tullut maailmanlaajuinen yksimielisyys ja painopistealueet. "13. viisivuotissuunnitelma energiansäästö- ja ympäristönsuojeluteollisuuden kehittämiseksi" ehdotetaan, että vuoteen 2020 mennessä energiansäästöstä ja ympäristönsuojelusta tulee kansantalouden keskeinen pilariala. Valtio on myös lisännyt Kiinan ympäristönsuojelu- ja energiansäästöteollisuuden veromenoja. Alusta lähtien LED-videonäyttöjä on käytetty laajalti suurella kirkkaudella, täyteläisillä väreillä ja joustavilla kokosovelluksilla. Sen lisäksi, että LED-videonäytöt ovat kauniita näyttöalustoja, niistä on kuitenkin tullut suuri virrankulutus. "Lämmönkestävyys", erityisesti ulkona mainonnan näyttö, kuluttaa hämmästyttävää valtaa. Vastauksena kansalliseen energiansäästö- ja ympäristönsuojelupolitiikkaan ja vastatakseen asiakkaiden korkeisiin tuoteluottavuuden, käyttöiän ja näytön yhtenäisyyden, energiansäästön ja ympäristönsuojelun vaatimuksiin monet LED-näyttönäytön valmistajat ovat käynnistäneet LED-näyttötuotteet ja niihin liittyvät LED-näyttötarvikkeet, joilla on yhteinen negatiivinen virransyöttötekniikka, sanotaan, että erinomainen suorituskyky 75% energiansäästössä on herättänyt suurta huomiota koko teollisuusketjusta. Itse asiassa se on niin maaginen?

mmexport1503548031628

Mikä on yleinen katodi-LED-näyttö?

Perinteiseen näyttöön verrattuna suurin ero yhteisen katoditeknologian välillä on sen virransyöttösuunta ja virtalähteen jännite. Teknisestä näkökulmasta, yhteinen katodi LED-näyttö käyttää R, G, ja B toimittaa virtaa erikseen, tarkasti jakaa jännite ja virta punainen, Vihreä ja sininen lamppu helmiä, virta kulkee lampun helmiä ja sitten negatiivinen elektrodi IC. Etujännite vähenee ja johtuminen sisäinen vastus on pieni. Tämä vähentää tehokkaasti virrankulutusta ja vähentää huomattavasti näytön käytön aikana syntyvää lämpöä.


Mitä etuja yhteinen katodi LED-videonäyttö?

Sen lisäksi, että tekniset parametrit, jotka tekevät yhteinen katodi LED-näyttö eroaa tavanomaisesta näytöstä, yhteinen katodi LED-näyttö tuo operaattorin suorin ja merkittävin etu on, että se vähentää virrankulutusta LED-näyttö ja vähentää käyttökustannuksia; Samalla alhainen lämpö Työominaisuudet, kuten alhainen lämpötilan nousu, voivat säästää lämmöntuottolaitteita, kuten ilmastointilaitteita, ja vähentää syöttökustannuksia. Kun kyseessä on korkean kirkkauden ja suuren kontrastin varmistaminen, se säästää energiankulutusta maksimiin, ja sillä on alhaisen lämpötilan nousun, alhaisen lämmön, alhaisen virrankulutuksen, pitkän käyttöiän ja hyvän näyttövaikutuksen edut.


Miksi common-yin energiansäästönäytöt "ei haalea" teollisuudessa?

Uuden teknologian tai uuden tuotteen teollisen ketjun kypsyys edellyttää tiettyä prosessia, erityisesti teollista LED-näyttönäytön tuotteiden ketjua, mukaan lukien kuljettajan IC, lamppuhelmet, PCB, virtalähde, pakkaus, tukitilat ja muut linkit, yhteinen LED Sama pätee näyttötuotteisiin, minkä vuoksi "yhteiset negatiiviset" tuotteet ovat jo pitkään olleet olemassa, mutta niitä ei ole tehokkaasti edistetty. Markkinoiden alhainen tunnustaminen on johtanut pieniin markkinoihin ja kalliihin hintoihin; joitakin keskeisiä alkuperäisiä laitteita epäillään rikkomuksesta, mikä johtaa kyvyttömyyteen laajamittaiseen tuotantoon; Reuna-alueiden tukituotteiden t&k-toiminta on jäljessä.


Mutta itse asiassa, edistäminen ja popularisointi yhteisen katodi LED-videonäytöt on erittäin tärkeää kestävän kehityksen LED-näyttö näytön teollisuuden ja yhteiskunnan. Tilastojen mukaan LED-näyttöjen maailmanlaajuinen tuotanto on yli 3,5 miljoonaa neliömetriä vuodessa, mikä perustuu 500 watin virrankulutukseen neliömetriä kohti. Kuluttaa 1,75 miljardia kWh sähköä. Tässä ei lasketa tuotantoprosessissa kulutetusta sähköä; jos käytetään kaikkia yhteisiä energiansäästönäyttöjä, yhteiskunnalle säästetään vuosittain vähintään 525 miljoonaa kilowattituntia sähköä. Laskettuna 3333 astetta tonnissa hiiltä, se vastaa vähintään 157500 tonnia hiiltä vuosittain. Se vastaa pienen hiilikaivoksen sulkemista maalle vuosittain.


Vaikka käsite "yhteinen katodi energiansäästö" ei ole uusinta teknologiaa, se voidaan sanoa olevan väkivaltaisin uusi pistorasia lupaavin LED-videonäyttö. LED-näyttö "energiansäästö" iskulause on huutaa jo vuosia, ja nyt se ei ole enää vain "ääni" yhden tai kahden yrityksen, mutta se on todella tullut alan tuotekehityksen suuntaus ja on tullut kilpailukykyinen kohta jahtasi tätä teollisuutta.


Kun LED-näyttönäytöt vähitellen tulevat kypsään vaiheeseen, tuotteiden vaatimukset nousevat ja nousevat, erityisesti luotettavuuden, käyttöiän ja näytön yhtenäisyyden osalta. Yhteinen katodi virtalähde tekniikka on etuja näillä näkökohdilla. Se voi vähentää syöttöjännitettä punainen LED vähentää järjestelmän virrankulutusta ja alentaa lämpötilaa näytön runko, niin että elektroniset komponentit ovat korkeammat luotettavuus ja pidempi käyttöikä suhteellisen alhaisissa lämpötiloissa. Ultra-pieni piki ja Mini / Micro LED Enemmän etuja sovelluksessa.

Lämpötilan alentamisesta lähtien, huippuluokan markkinoilla, yhteinen katoditeknologia on epäilemättä trendi. Kiinteiden tuotteiden tapauksessa, koska niitä käytetään pitkään, energiansäästö voi antaa käyttäjille mahdollisuuden säästää kustannuksia, mikä on pitkällä aikavälillä korkeampi kustannustehokkuus.


Mukaan nykyinen energiansäästö-ja ympäristönsuojelupolitiikan kannattamia maan ja tulevien kehitystarpeiden LED-näyttöjen, energiansäästötuotteet ovat yleinen suuntaus, ja yritysten ulkoasu yhteisen energiansäästön on myös yksi tapa ottaa eriytetty polku, mutta yritykset markkinoilla, jotka voivat todella ymmärtää tämän teknologian ovat edelleen rajalliset Toisaalta, jos yritykset haluavat kehittää maailmaa tällä segmentillä, niiden on vielä otettava pitkä tie, ja ne tarvitsevat myös lisää investointeja markkinointi- ja teknologiatutkimukseen ja -kehitykseen.