Mikä on kiinnitettävä huomiota Led-näytön kosteussuojaan?

- May 20, 2019-

Viime aikoina osa etelästä on vielä sateinen ja sateinen. Minusta tuntuu, että vettä voidaan puristaa ilmassa. Jos vesihöyry, joka on levinnyt, on juuttunut piirilevyyn pitkään, se aiheuttaa helposti piirilevyn hometta ja aiheuttaa suorituskyvyn epäonnistumisen! Jotta varmistettaisiin, että LED-näyttö voi paistaa märällä säällä, meidän on tehtävä keväällä kosteuden suojaus.

Näillä vaiheilla näyttö voi helposti selviytyä kosteasta ympäristöstä

1, osta hyvä näyttö

LED-näyttö näyttää kosteudenkestävän ensimmäisen askeleen, ennen kaikkea sen varmistamiseksi, että näytöllä on kosteutta kestävä toiminto, tämä näkökohta, miten tuotteen vahva maine on, miten hyvä työ kosteutta kestävässä työssä.

Ensinnäkin kaikenlaiset näyttöruudun saapuvat materiaalit ovat tyhjiöpakattuja, kosteutta kestävä kortti ja kuivausaine sijoitetaan raaka-aineiden vakaan laadun varmistamiseen, ja varastointiympäristön kosteutta säädetään sopivassa 30% -60 % RH.

Näillä vaiheilla näyttö voi helposti selviytyä kosteasta ympäristöstä

Toiseksi, tuotantoprosessissa lamppu, siru ja piirilevy leivotaan ennen syöttöä ennen keväällä kuivumista.

Näillä vaiheilla näyttö voi helposti selviytyä kosteasta ympäristöstä

Kolmi-anti-maalattu piirilevy, jossa on heijastava suojakerros pinnalla

Lopuksi valmistettu sisäyksikön levy sijoitetaan PE-pussiin ja kuivausaineen varastointiin, ulkokäyttöön, käytämme laadukkaita kosteutta kestäviä valaisimia ja suihkutetaan kolme anti-maalia takana.

Koko kosteutta kestävän käsittelyn jälkeen voimakkaalla näytöllä on erinomainen kosteudenkestävyys.

2, tieteellinen varastointi

Jälleenmyyjille on kaksi huomautusta kosteusvarastosta:

1. Säilytä varastot kuivassa ja ilmastoidussa paikassa (suositeltavaa sijoittaa toiseen tai toiseen kerrokseen). Käytä kuormalavoja tai muita esineitä korkeuden nostamiseksi ja älä anna tuotteen koskettaa maata suoraan.

2. Kun näyttölaatikko on purettu pakkauksesta, kuivausaine on sijoitettava koko laatikkoon ja tiivistysosa on tiivistettävä teipillä. Sitä ei saa suoraan altistaa ilmalle.

3. Sytytä kosteus

Jos loppukäyttäjä on suojattu kosteudelta keväällä, on varmistettava, että LED-näyttö on valaistu vähintään 2-3 kertaa viikossa, vähintään puolen tunnin kerrallaan. Kun vaihdat LED-näyttöä, kiinnitä huomiota seuraaviin seikkoihin: kytke ensin näyttö päälle ja kytke se sitten näyttöön ensin pois päältä. Sammutuksen jälkeen.

Sytytä näyttö kosteilla päivillä, jotta se suojaa kosteudelta

Valitse näyttö ja käytä oikeaa kosteutta kestävää menetelmää, jotta näyttösi näyttävät täydelliseltä ilman pelkoa märästä säästä.