Millainen LED-ulkoruutu kestää kesän auringon altistumisen?

- Jul 01, 2019-

Teknologian jatkuvalla kehittämisellä LED-näyttöä on käytetty laajasti elämässä, mutta kaikki ei ole odotettua. LED-näytön näytöllä on usein suojaustaso käytön aikana. Mitkä ovat LED-ulkoisen näytön esitykset? Voitteko kestää auringon altistumista? Seuraavaksi tunnetut kotimaiset LED-näytönvalmistajat ja kaikkien tiede.


Monet asiakkaat ovat huolissaan tästä ongelmasta, ja LED-näyttö on varmasti hyvä. Mutta niin paljon rahaa viettää led-näytön asentamiseen ulkona ei voi kestää feng shuin aurinkoa ja sataa, se tuntuu erittäin arvottomalta.


Kyllä, tällaisia huolenaiheita on järkevää. Ulkona johdetuilla näytöillä on yleensä suuri alue, joten ne ovat edelleen erittäin raskaita. Ulkoilmaohjattuun näyttöön asennettu kotisivu tarvitsee rakenteellista suunnittelua. Asennusrakenteessa olisi otettava huomioon: tuuli, maanjäristys, kuorma ja muut tärkeimmät tekijät; toiseksi näytön muoto, rakenne ja ulkoasu olisi sovitettava yhteen sen rakennuksen tai ympäristön kanssa, johon se riippuu; Lisäksi harkitse paikallisia ympäristötekijöitä, kuten ilman kosteutta, ilman suolaa ja alkalipitoisuutta (merenranta-kaupunki) ja niin edelleen. Tästä huolimatta varhaisvarustetut ulkoilmanvalmistajat ennustivat 50 000 tunnin kestoaikaa, jota ei toteutettu.


Ensinnäkin, kuten eteläkaupungissa, ulkona edelleen lämpöä, ultraviolettivalotusta. Led-näyttö itse tuottaa paljon lämpöä käytön aikana sekä ulkolämmön ja auringon. Tämä tilanne antoi LED-näytölle 15% alennuksen kestävyysajasta. Tästä on epäilemättä tullut suuri ongelma, kun markkinat tunnistavat ulkoiset LED-näytöt.


Toiseksi on uusia haasteita tulevaisuudessa. Jotta valo altistuisi auringolle, LED-näytössä on käytettävä ympäristöystävällisiä materiaaleja. Erityisten prosessien jälkeen, liimaa ei tarvitse täyttää, LED-näyttömoduuli voi saavuttaa ympäristönsuojelun, koska se on sekä vedenpitävä että pöly- ja UV-kestävä. Kun asiakkaat valitsevat näyttötuotteita, heidän on oltava selvillä tarpeistaan LED-näyttönäytöille, kuten tuotteen levityskohtaan, ympäristöanalyysiin, tuotteen odotettuun arvoon ja eri syiden kattavaan analyysiin, jotta voit valita oikea tuote.


Lopuksi, kun led-näyttö toimii, erityisesti aurinkoaltistuksen jälkeen, näytön rungon tuottama lämpö on korkea. Jotta varmistetaan, että koko näyttöjärjestelmä toimii vakaana, näytön lämmönpoistojärjestelmän tutkimuksella on vahva konvektio. Lämmönpoistojärjestelmä. Lisäksi alumiinin lämpöjohtumisvaikutusta käytetään lämmönpoistojärjestelmän vakauttamiseen ja luotettavuuteen.