Mikä on LED-näytön ohjauskortti?

- Oct 28, 2019-

LED-näytön ohjauskortti on LED-graafisen näytön ydinosa, joka vastaa kuvanäytön tietojen vastaanottamisesta tietokoneen sarjaportista, kehysmuistin sijoittamisesta ja LED-näytön vaatiman sarjanäytön tietojen ja skannauksen ohjausajoituksen tuottamisesta osio-asematila. LED-näyttöruutuvaikutus liittyy siihen.


Mitkä ovat LED-näytön ohjauskorttien luokat?


Voidaan jakaa yhden ja kahden värin ohjauskorttiin, värin ohjauskorttiin, täysväriseen ohjauskorttiin kolmeen luokkaan


Mihin minun tulisi kiinnittää huomiota käytettäessä LED-näytön ohjauskorttia?


Eri merkit ohjauskortit ja vastaavat asennusohjelmat ovat erilaisia. Sama merkki jakaa myös eri mallit, toimintaero on erittäin suuri. Pieni alue yksivärinen näyttö, yleisesti käytetty yksinkertainen, osioimaton ohjauskortti, kustannustehokas; Ja alue on hieman suurempi, voi käyttää jaettua ohjauskorttia, hinta on muutama korkeampi.


Mitkä ovat LED-näytön ohjauskortin kytkentämenetelmät?


Ohjauskortti ja tietokoneyhteys: verkkoportti (TCP / IP), sarjaportti (RS232, RS485), usb-siirto, langaton GPRS-yhteys, langaton Zigbee-yhteys ja muut päätavat.


Kuinka valita LED-näytön ohjauskortti?


Ensinnäkin ymmärrä LED-näytön eritelmä ja koko, laske pisteiden lukumäärä, tiedä tarvittava vaikutus, on synkroninen tai asynkroninen, ei tarvitse tarvita toissijaista kehitystä; Sitten määritetään synkroninen asynkroninen, määritetään vaikutus, määritetään pistealue, määritetään hintaluokka, määritetään kortti; Ohjauskortti valita oikea, ei välttämättä korkea hinta, hyvä laatu on sopiva. Onko ohjelmisto oikea sinulle ja asiakkaillesi?


Entä jos en löydä LED-näytön ohjauskorttia?


1. Varmista, että ohjauskortti on yhteensopiva ohjelmiston kanssa.


2. Tarkista, onko kytkentäkaapeli löysä ja löysä. Tarkista ja varmista, että ohjauskortin kytkemiseen käytetty sarjalinja on sovitettu ohjauskorttiin. Joitakin ohjauskortteja käytetään suoraan liitäntään (2-3, 3-3, 5-5) ja osaa ohjauskortteja käytetään suoraan liitäntään (2-3, 3-2, 5-5).


3. Varmista, että ohjausjärjestelmän laitteisto on kytketty oikein.


4. Vertaile itse valitsemaasi ohjauskorttiohjelmistoa ja valitsemaa ohjauskorttia valitaksesi oikean tuotemallin, oikean lähetysmoodin, oikean sarjaportin numeron, oikean tiedonsiirtonopeuden ja asettaaksesi osoitinbitin ja tiedonsiirtonopeuden ohjauksen laitteistoon Järjestelmä on oikein ohjelmiston mukana toimitetun valintakoodin vaihtokaavion mukaisesti.


5. Jos yllä oleva tarkistus ja korjaus ei lataudu edelleen, käytä yleismittaria mittaamaan, onko kytketyn tietokoneen tai ohjausjärjestelmän sarjaportti vaurioitunut. Varmistetaan, onko tietokoneen valmistaja vai ohjausjärjestelmän laitteisto lähetettävä takaisin testausta varten.


6. Jos vaihe 5 ei ole kätevä, ota yhteyttä valmistajaan teknisen tuen saamiseksi