Mikä on syy huonosti edessä palvelu LED-näyttö?

- Jan 25, 2019-

Monet tekijät vaikuttavat näytön edessä palvelu-LED-näyttö kirkkauden kuten pisteväli ja tasaisuus näytön, vaimennus ja köynnösten osuus lamppu helmi käyttää ympäristöä ja niin edelleen.

Pikselikoko vaikutus terävyys on hyvin ilmeistä. Mitä pienempi pikseli asettaa, hienompi kuva näyttää. Vähentäminen pikselikoko on kehittynyt tekniikka core tukea. Nykyinen suuntaus vähentää pikselikoko on väistämätön valinta markkinoilla. Kuitenkin suhteellisesti pienempi pikseli asettaa, korkeammat kustannukset tulo ja korkeampi hinta.

Näytön tasaisuus ja näytön pinta heijastuskyky

Palvelun LED-näyttö osittaisen kuoppia tai kolot aiheuttaa edessä palvelu LED-näyttö on kuollut kulma katselukulma ja pinnan tasaisuus olisi sisällä ±1mm varmistaa, että näytetty kuva ei vääristy. Arreda langaton palvelu LED-näyttö kulkee edessä paneeli. Ja LED-Valoputkien prosessoidut vähentää LED-paneeli heijastavuus varmistaen näytön pintaa tasaisuus ja voivat myös parantaa kontrastia edessä palvelu LED-näyttö (suurempi kontrasti, sitä helpompi se on ihmisen ey e erottaa liikkuvan kuvan vaaleiden ja tummien siirtyminen. prosessi).

Aamiainen palvelu LED-näyttö harmaasävy

Harmaa viittaa kirkkaus, joka erottaa tummin ja kirkkain yhden väri värillinen edessä palvelu LED-näyttö. Harmaa toimintahäiriöitä, rikkaampi väri ja sitä kirkkaammat väri; muuten näytön väri on yksi. Muutos on yksinkertainen. Harmaa vähimmäistason nostamista moninkertaistaa värisyvyys ja kuvan väri näyttötaso kasvaa geometrisesti. Alida COB pieni etäisyys edessä palvelu LED-näyttö käyttää laadukkaita LED-valot, matala kirkkauden ja high-harmaa, selkeämpi ja kirkkaampi kuva ja hienompaa kuvanlaatu.

Lamppu laatu ja epäonnistumisten osuus

Front palvelu LED näyttö muodostuu kymmeniä tuhansia tai jopa satoja tuhansia punainen, vihreä ja sininen LED-valot. LED-helmi hitaasti rappeutuminen käyttö aikaa kasvaa. Vaimennus nopeus LED lamppu helmi kirkkaus liittyy LED siru, ylimääräinen materiaali ja pakkauksia. Yleensä jälkeen 1000 tuntia ja 20 kentänvoimakkuus normaali lämpötila valo testi punainen LED lamppu helmi vaimennus on pienempi kuin 7 prosenttia ja sininen ja vihreä LED lamppu helmi vaimennus olisi alle 10 prosenttia. Punainen, vihreä ja sininen vaimennus johdonmukaisuus on suuri vaikutus valkotasapainon värillisiä edessä palvelu LED-näyttö, mikä puolestaan vaikuttaa näyttö uskollisuutta edessä palvelu-LED-näyttö. Samaan aikaan hyvä lamppu helmi epäonnistumisten määrä on alhainen, vaikka ikääntyminen 72 tuntia epäonnistumisten määrä ei ole suurempi kuin 1 vuonna 10 000.