Mikä on hyvä LED täyden värin LED-näytölle

- Mar 14, 2019-

Yleisesti ottaen koko värisijoitettu näyttö koostuu suuresta määrästä LED-valoja. Kun näyttö on usein päällä ja pois päältä ja katseluetäisyydestä katsottuna, näytössä näkyy kuvia. Tällä hetkellä kotona on edelleen led-näyttöjen päämarkkinat. Teollisuuden tilastollisen analyysin mukaan ulkona johdettu näyttö vie 40% markkinoista, ja voimme ennakoida, että lähitulevaisuudessa koko värilliset näytöt näkyvät kaikkialla kaduilla.


Mutta mikä on hyvä LED näille värillisille LED-näytöille? Jos haluat oppia lisää värillisten led-näyttöjen laadusta, voisimme aloittaa viiden sen laadun ja eritelmän näkökohdan kanssa.


1. Häiriötaso. Koska led-näyttö koostuu valtavasta määrästä RGB-merkkivaloja, jokainen värin LED-häiriö vaikuttaisi visuaaliseen suorituskykyyn. Teollisuuden kokemuksen mukaan johtimen näytön kokoonpanosta 72 tunnin ikääntymiskokeeseen vikapisteenopeuden ei pitäisi olla suurempi kuin 1/10000.


2. Antistaattinen kyky. Viimeisiltä sivuilta löydät LEDit erittäin herkkiä staattiselle. Ja yleisesti ottaen hyviin LED-valoihin ja "staattisen sähkön ihmiskehoon" testin mukaan viallinen jännite ei saa olla alle 2000 V.


3. Vaimennuskerroin. Vaimennusnopeus määräytyy LED-sirun, kapselointimateriaalin ja tekniikan avulla. Hyvän LEDin säätämiseksi, kun nykyinen tulo on 20 mA ja 1000 tuntia, punaisen ledin vaimennuksen tulisi olla pienempi kuin 10%, sinisen ja vihreän johdon tulisi olla pienempi kuin 15%. Punaisen, vihreän, sinisen värin vaimennus vaikuttaa pitkälti led-näytön värin suorituskykyyn sen jälkeen, kun se on käynnissä.


4. Kirkkaus. LED-valon kirkkaus on keskeinen tekijä LED-näytön kirkkauden määrittämisessä. Yleensä sama virtatulo, korkeampi kirkkaus, vakaampi näyttö. On kuitenkin huomattava, että jos LEDin kirkkaus määritetään, pienempi katselukulma, LED näyttää kirkkaammalta; suurempi katselukulma, LED näyttää tummemmalta. Joten meidän on otettava huomioon sekä katselukulma että kirkkaus. Ulkoilmaohjattu näyttö vaatii yleensä 110 asteen katselukulmaa, ja sen perusteella tarvitaan kirkkautta. Ja erilaisille pikseleille, katseluetäisyydelle, löydämme kaikkien tasapainon.


5. Sääntö. Jokaisella värillisellä LED-näytöllä on RGB-LED. Joten jokainen LED: n kirkkaus, aallonpituuden yhteensopivuus määrittää led-näytön kirkkauden, valkotasapainon ja värikkyyden. Ammattimaisen LED-näytön valmistaja vaatii, että toimittajat toimittavat 5 nm: n aallonpituusalueen ja 1: 1.3-kirkkausalueiden LEDit. Ja me testaisimme tarkasti tätä, jotta saataisiin laadukkaita täyden värin led-näyttöjä.