Mitä vaikutusta LED-helmillä on LED-näytöllä

- Jul 29, 2019-

Kuten kaikki tiedämme, LED-lamppuhelmet ovat valoa emittoivia diodeja. LED-lamppuhelmiä käytetään laajalti valaistuksessa, LED-valkokankaassa, liikennevaloissa, koristeissa, tietokoneissa, elektronisissa leluissa ja lahjoissa, kytkimissä, puhelimissa, mainonnassa, kaupunkien kunniaprojekteissa ja monissa muissa tuotantoalueissa.


LED-lamppuhelmet kuin LED-elektroninen näyttöruutu tuottavat suurimman, suurimman komponenttien kulutuksen. LED-elektronisen näyttöruudun laadulla on johtava asema LED-lamppuhelmissä. Miksi LED-lamppuhelmet ovat kriittisiä komponentteja LED-elektronisessa näyttöruudussa, miten tunnistaa LED-lamppuhelmien edut ja haitat?


Mitä vaikutusta LED-helmillä on LED-näytöllä


Tärkein osa värillisessä LED-elektronisessa näytössä on LED-helmi. On kolme syytä:


Ensinnäkin LED-värillinen näyttö, jossa käytetään tärkeimpiä komponentteja neliömetriä kohti, käyttää tuhansia - kymmeniä tuhansia LED-helmiä;


Toiseksi, LED-helmet määrittävät pääosan koko näytön optisen näytön suorituskyvystä vaikuttaen suoraan yleisön arviointiin näyttöruudusta;


Kolmanneksi, led-elektronisten näyttöjen osuus on suurin osuus kokonaiskustannuksista, vaihdellen 30 prosentista 70 prosenttiin.


Kuinka tunnistaa LED-elektronisten näyttöhelmien laatu


Ensin tarkastellaan juotosliitosta. Tavallisten LED-helmivalmistajien tuottamat LED-helmet valmistetaan SMT-patch-prosessin, juotospastan ja reflow -hitsauksen avulla


Toiseksi, katso FPC: n laatua. FPC-kupari ja kalanteroitu kupari kaksi, kuparifolio-kuparilevy ulkonee lähemmästä tarkastuksesta, voidaan nähdä hitsauslevystä ja FPC-liitoksesta


3. Katso LED-lamppuhelmien pinnan puhtaus. Jos käytetään SMT-prosessin avulla tuotettua LED-helmiä, sen pinnan puhtaus on erittäin hyvä, eikä siinä ole epäpuhtauksia ja tahroja.


Neljä, katso LED-siru ja tuotantoprosessit, hänen silminsä ei voi erottaa ikääntymislaitteiden ja testauslaitteiden käytön eroa, jos laitat muutama LED-valmistaja ikääntymislaitteisiin, joiden nykyinen vanheneminen on vähintään 24 tuntia, Jos haluat mitata muutaman valmistajan LED-kirkkauden, katso LED-valovoiman vaimennusta, vaimentamalla vähintään sitä, että laatu on paras.


1 näkökulmasta


LED-elektronisen näytön näkökulma määräytyy LED-lampun helmen näkökulman perusteella. Tällä hetkellä suurin osa ulkoisista elektronisista näytöistä käyttää vaakasuuntaista katselukulmaa 120 °. Pystysuuntainen näkökulma 50 °; Elliptinen LED-sisäinen elektroninen näyttöruutu on 120 ° vaaka- ja pystysuunnassa. Erityisyytensä vuoksi 30 ° käytetään yleensä elektronisissa näyttöruuduissa moottoriteillä. Pyöreät ledit kulmien katselemiseen ovat riittäviä, ja joidenkin korkeiden rakennusten elektroniset näytöt vaativat korkeamman pystysuuntaisen katselun. Näkökulma ja kirkkaus ovat keskenään ristiriidassa, suuri näkökulma vähentää varmasti kirkkautta. Perspektiivin valinta riippuu erityisestä tarkoituksesta.


2 kirkkautta


LED-kirkkaus on tärkeä tekijä elektronisen näytön kirkkaudelle. Mitä suurempi LED-valoisuus on, sitä suurempi on virran käyttömahdollisuus, mikä on hyvä säästääksesi sähkönkulutusta ja pitämään LED-vakaus vakaana. Ledillä on erilaiset kulma-arvot. Kun sirun kirkkaus on asetettu, pienempi kulma, sitä kirkkaampi LED, mutta pienempi näytön katselukulma. Yleensä tulisi valita 120 asteen LED, jotta varmistetaan näyttöruudun riittävä katselukulma. Eri etäisyyksillä ja erilaisilla näkölinjoilla varustetuissa elektronisissa näyttöruuduissa tulisi löytää tasapaino kirkkauden, kulman ja hinnan välillä.


3 epäonnistumisaste


Koska täysvärinen elektroninen näyttö koostuu kymmenistä tuhansista tai jopa satoista tuhansista pikseleistä, jotka koostuvat punaisesta, vihreästä ja sinisestä ledistä, minkä tahansa värillisen LEDin vika vaikuttaa elektronisen näytön visuaaliseen visuaaliseen vaikutukseen. Yleisesti ottaen teollisuuden kokemuksen mukaan LED-elektronisen näyttöruudun vikaantumisaste ennen lähettämistä ei saisi olla yli 3/10000 (viittaa itse LED-lampun helmen aiheuttamaan vikaan) 72 tunnin sisällä LED-elektronisen LED-näytön asennuksesta.


4. Antistaattinen kapasiteetti


LED-puolijohdelaitteet ovat herkkiä staattiselle sähkölle ja voivat helposti johtaa staattisen sähkön vikaantumiseen. Siksi antistaattinen kyky on erittäin tärkeä näyttöruudun elinaikana. Yleisesti ottaen LED-rungon sähköstaattisen tilan testivikajännite ei saa olla pienempi kuin 2000V


5 elämää


LED-lamppuhelman teoreettinen käyttöikä on 100 000 tuntia, mikä on huomattavasti pidempi kuin LED-elektronisen näytön muiden osien käyttöikä. Siksi niin kauan kuin LED-lamppuhelman laatu on taattu, käyttövirta on sopiva, piirilevyn lämmönpoistosuunnittelu on kohtuullinen ja elektronisen näytön tuotantoprosessi on tiukka, LED-lamppuhelmi on yksi kestävimmistä osista näyttölaite.


LED-lamppuhelmien osuus 70%: n LED-elektronisen näyttöruudun hinnasta. Siksi LED-lamppuhelmet voivat määrittää LED-elektronisen näyttöruudun laadun. Kiina on johtava LED-lamppuhelmien valmistaja ja elektronisten LED-näyttöjen kokoontumispaikka. LED-elektronisen näytön korkeat tekniset vaatimukset ovat tulevaisuuden kehityssuunta. LED-elektronisen näytön korkeat laatuvaatimukset eivät koske pelkästään LED-elektronisten näyttöjen valmistajien trendiä, vaan myös LED-elektronisten näyttölaitteiden valmistajien kehitystä. LED-lamppuhelmistä edistämään Kiinan muuttumista johtavista LED-elektronisten näyttöjen valmistajista johtavaksi LED-elektronisten näyttöjen valmistajiksi.


6 vaimennusominaisuus


Pitkäaikaisen työskentelyn jälkeen LED-elektroninen näyttöruutu näyttää kirkkauden heikkenemisestä ja näyttöruudun epätasaisista väreistä. Tämä ilmiö johtuu pääasiassa LED-kirkkauden heikkenemisestä, joka johtuu LED-kirkkauden heikkenemisestä, mikä vähentää näytön koko näytön kirkkautta. Punainen, vihreä, sininen LEDin kirkkauden vaimennus amplitudi ei ole tasainen aiheuttaa LED-näytön värien epäjohdonmukaisuuden, sanotaan usein näytön vietetyn ilmiön mukaan. Korkealaatuiset LED-laitteet voivat säätää kirkkauden vaimennusta. Valaistuksen 20 mA: n standardin mukaan huoneenlämpötilassa 1000 tunnin ajan punaisen vaimennuksen on oltava alle 2% sinistä ja vihreän vaimennuksen on oltava alle 10%. Siksi, suunnitellessasi sinistä ja vihreää LED-elektronista näyttöruutua, yritä olla käyttämättä 20 mA: n virtaa ja käytä vain 70–80% nimellisvirtaa.


Punaisen, vihreän ja sinisen LEDin omien ominaisuuksien ohella korrelaation lisäksi vaimennusominaisuuksiin vaikuttavat virran käyttö, piirilevyjen lämmönpoistosuunnittelu ja näytön ympäristön lämpötila.


Koko 7


LED-helmien koko vaikuttaa LED-elektronisen näytön pikselietäisyyteen tai tarkkuuteen. Tyypin 3535 patch-LEDiä käytetään pääasiassa sisätilojen P10 / P8 / P6-näytöihin ja tyypin 2121 patch-LEDiä käytetään pääasiassa sisätilojen P2 / P2.5 / P3-näytöihin. Jatkuva pisteväli edellyttää, että LED-helmien koko kasvaa, mikä voi lisätä näyttöaluetta ja vähentää rakeisuutta. Kuitenkin mustan alueen vähentymisen vuoksi kontrasti pienenee. Päinvastoin, LED-koko pienenee, mikä vähentää näyttöaluetta, lisää rakeisuutta, lisää mustaa aluetta ja lisää kontrastia.


8 johdonmukaisuus


Täysvärinen elektroninen näyttöruutu koostuu lukuisista punaisista, vihreäistä ja sinisistä LED-pikseleistä, jotka on koottu jokaiseen värilliseen LED-kirkkauteen. Aallonpituuden konsistenssi määrittää koko näytön kirkkauden, valkotasapainon konsistenssin, kroman konsistenssin. Yleisesti ottaen näyttöjen valmistajat vaativat laitetoimittajia antamaan 5 nm: n aallonpituusalue ja 11,3: n LED-valoisuus. Laitteiden toimittajat voivat luokitella nämä indikaattorit spektrierottimien avulla jännitteen tasaisuuden saavuttamiseksi. Yleisesti ottaen vaatimuksia ei vaadita.


LED-kulmasta johtuen myös värillisellä LED-elektronisella näytöllä on kulman suunta, ts. Kirkkaus kasvaa tai vähenee eri kulmista katsottuna. Punaisen, vihreän ja sinisen LED-kulman tasaisuus vaikuttaa vakavasti valkotasapainon tasaisuuteen eri kulmissa, mikä vaikuttaa suoraan näyttöruudun videovärien uskottavuuteen. Punaisen, vihreän ja sinisen ledin kirkkauden muutoksen vastaavan johdonmukaisuuden saavuttamiseksi eri kulmista on pakkauslinssien suunnittelussa ja raaka-aineiden valinnassa tarpeen suorittaa tiukka tieteellinen suunnittelu, joka riippuu pakkauksen toimittajien teknisestä tasosta. Huolimatta siitä, kuinka hyvä normaali valkotasapaino on, jos LED-kulman konsistenssi ei ole hyvä, koko näytön valkotasapainon vaikutus eri kulmista on huono.