Mitkä ovat vaatimukset ajoneuvojen LED-näyttöjen tuotantoon ja valmistukseen

- Jul 16, 2019-

LEDin sisäinen näyttö eroaa tavallisesta LED-näytöstä. LEDin sisäisellä näytöllä on korkeammat vaatimukset. Ajoneuvon suuren tärinän takia sillä on suuremmat vaatimukset junan näytön iskunkestävyydelle ja tiukemmille vaatimuksille LED-näytön valmistusprosessille.


1. Tärinä vaikuttaa LED-komponenttien virtuaalisen hitsausosan huonoon kosketukseen, signaaliliitäntälinjan huonoon kosketukseen, kaapin kokoonpanon tasaisuuteen ja kaapin moduulin vedenpitävään. Anti-tärinän suunnittelu on tärkeä osa LED-näyttöä.


2. LED-aluksella oleva paneeli toimii generaattorilla, ja näytössä KÄYTETTÄVÄ alhainen energiankulutus vähentää generaattorin kuormitusta.


3. LEDin sisäinen näyttö ohjataan usein ulkopuolelle, joten on vaikea välttää myrskyistä tuulista ja sateista, mikä vaatii näytön korkean vedenpitävyyden.


4. Koska kiinteän LED-näytön sijainti määritetään etukäteen, LED-näytön kirkkaus voidaan määrittää sijainnin mukaan. Ajoneuvoon asennetun näytön sijainti vaihtelee ajon aikana, ja sitä käytetään usein kevyessä ympäristössä. Siksi LED-ajoneuvoon asennetun näytön kirkkauden on oltava parempi, jotta se näyttää paremman vaikutuksen.