Mitkä ovat LED-näyttöjen yleiset asennusmenetelmät

- Jul 29, 2019-

Koska LED-näyttö käyttää teollisuusympäristöä ei ole, sen asennus on erilainen. Yleisesti ottaen sisätiloissa oleva LED-näyttö asennetaan seuraavilla tavoilla: mosaiikkiasennus, seinäasennus, seinäasennus jne. LED-ulkotilojen näytöt asennetaan yleensä sarakkeisiin ja kattoihin. Seuraavat pienet sarjat LED-näytön valmistajilla tekevät yksityiskohtaisen kuvauksen asennuksesta:


LED-näyttö kuitenkin tuotteen erityispiirteiden vuoksi asennus- ja virheenkorjausprosessit voivat usein heijastaa tuotteidemme laatua ja päättää myös näytön vaikutuksesta käytön aikana, joten LED-näytön asennus ja virheenkorjaus on erittäin tärkeä teknologinen työ, tässä vaiheessa pieni meikki kokoaa yhteen LED-näyttöteollisuuden kuuden tyyppisen asennusmenetelmän:


Mitkä ovat LED-näytön yleiset asennusmenetelmät? Yleiskatsaus yleisimpiin asennusmenetelmiin


1, Mosaic-asennus: sisätiloissa, sopii pieneen sisäruutuun. Koska asennustila on pieni, jotta tilaa ei kuljeteta, kaivataan seinästä samankokoinen alue näytön pinta-alan mukaan ja LED-näyttöruutu upotetaan seinämään. Kiinteä seinä vaaditaan. Hyväksy tapa esihuolto, kustannukset ovat korkeammat. Ulkoasennukseen upotettu rakenne soveltuu näytön projektiin, joka on sisällytetty rakennuksen suunnitteluun ja suunnitteluun. Maa- ja vesirakennusprojektin aikana näytön asennustila on varattu etukäteen. Varsinaisessa asennuksessa vain näytön teräsrakenne on upotettava rakennuksen seinään, jättäen tarpeeksi huolto tilaa takaosaan.


2. Seinäasennus: se sopii enimmäkseen sisätiloissa sijaitsevaan LED-näyttöruutuasennukseen, jolla on pieni ala (alle 10 neliömetriä), ja seinän on oltava kiinteä, ontto tiili tai yksinkertainen tukiseinä ei sovellu tähän asennukseen tilassa.


3. Ripustettava asennus: se sopii suuriin paikkoihin, kuten aseman LED-elektroninen näyttöruutu ja lentokentän LED-elektroninen näyttöruutu, osoitusmerkkien rooliin. Näytön alueen on oltava pieni. (alle 10 neliömetriä) vaatimuksilla on oltava sopiva asennuspaikka, kuten palkin tai verhon yläosa ja näytön runko normaaleissa olosuhteissa takakannen lisäämiseksi.


Tavallista asennusta voidaan käyttää näyttöruutuun, jonka kokonaispaino on alle 50 kg, ja se voidaan ripustaa suoraan kantavaan seinään ylläpitämättä tilaa. Näyttökaappi hyväksyy etuosan ylläpitosuunnittelun, ja näyttöruutua voidaan nostaa alhaalta huollon aikana.


Teline ja kiinnitys sopivat yleiseen ulkoilmanäyttöön. Näytön ylläpidon vaikeudesta johtuen teräsrakenteen tuki otetaan käyttöön näytön rungon ja seinän väliin, ja 800 mm: n huoltotilaa on varattu. Tila on varustettu hevonen, tikkaat kiipeämisellä ja muilla kunnossapitotiloilla, ja lisälaitteet, kuten energianjakelukaappi, ilmastointilaite, aksiaalipuhallin ja valaistus, on asennettu.


4. Pylväsasennus: sitä käytetään pääasiassa ulkoisen mainonnan LED-elektronisen näyttöruudun asentamiseen, laaja näkökenttä ja suhteellisen tyhjät ympäröivät paikat, kuten neliöt ja parkkipaikat. Näyttöalueen koon mukaan voidaan jakaa yhden sarakkeen ja kaksisarakkeen asennukseen. Pylväsasennus soveltuu LED-näyttöruudun asentamiseen avoimeen tilaan, ja ulkoseinä on asennettu pylvääseen. Seulateräsrakenteen valmistuksen lisäksi pylvään valmistamiseksi tarvitaan myös betoni- tai teräspylvästä, lähinnä perustuksen perustan geologisen tilan perusteella.


5, kattoasennus: soveltuu pääasiassa ulkomainontaan tarkoitettuun LED-elektroniseen näyttöön, asennuspaikka on pääasiassa rakennuksen katto, rakennuksen korkeuden kasvun huomioon ottaen tuulen taso kasvaa.


6. Jalustarakenne on seinä, joka on rakennettu betonirakenteella maahan tukemaan koko LED-näyttöä. Seinälle on rakennettu teräsrakenne näytön asentamiseksi.


LED-näytön ulkoasennuksen varotoimenpiteet


Ulkona oleva LED-näyttöruutu on suuri, sen teräsrakenteen suunnittelussa otetaan huomioon perusta, tuulenkuormitus, voimakkuus, vedenpitävyys, pöly, ympäristön lämpötila, ukkosuojaus ja monet muut tekijät. Teräsrakenne jakelukaapin, ilmastointilaitteen, aksiaalipuhaltimen, valaistus- ja muiden lisälaitteiden, mutta myös hevosen, tikkaiden ja muiden huoltovälineiden sijoittamiseen. Koko ulkoseinämän rakenteen on täytettävä suojausluokka alle IP65. Yleisesti ottaen ulkona olevan LED-näytön asennusta tulisi harkita seuraavasti:


(1) näyttö on asennettu ulkona, usein alttiiksi auringolle, sateelle, tuulelle ja pölylle, ja työympäristö on kovaa. Elektroniikkalaitteet ovat märkä tai kosteus vaikuttaa niihin vakavasti. Seurauksena voi olla oikosulku tai jopa tulipalo, aiheuttaa vikoja tai jopa tulipalon, aiheuttaen menetyksiä.


(2) Näyttö voi altistua salaman aiheuttamille voimakkaille sähkö- ja magneettikohtauksille.


(3) ympäristön lämpötila muuttuu suuresti. Itse näyttöruutu tuottaa tietyn määrän lämpöä, jos ympäristön lämpötila on liian korkea ja lämmönpoisto ja huono, integroitu piiri ei ehkä toimi kunnolla tai jopa palaa, joten näyttöjärjestelmä ei voi toimia kunnolla.


(4) laaja yleisö, pitkä visuaalinen etäisyys ja laaja näkökenttä; Ympäristön valo vaihtelee suuresti, varsinkin kun se altistetaan suoralle auringonvalolle.


Edellä mainittuja erityisvaatimuksia varten ulkona olevan näytön asennuksen on saavutettava:


(1) näytön rungon sekä näytön rungon ja rakennuksen yhdistelmän on oltava tiukasti vesitiivis ja vuotamaton; Seulalla tulee olla hyvät tyhjennystoimenpiteet, kun vesi on mahdollista tyhjentää sujuvasti.


(2) asenna salamansuojalaitteet näytöille ja rakennuksiin. Näytön päärunko ja kuori on maadoitettu hyvin, ja maadoitusvastus on alle 3 ohmia, mikä tekee salaman aiheuttamasta suuresta virrasta ajoissa purkautumisen.


(3) asenna ilmanvaihtolaitteet lämpötilan jäähdyttämiseksi siten, että näytön sisälämpötila on välillä -10 ℃ - 40 ℃. Aksiaalinen tuuletin on asennettu näytön yläpuolelle ja taakse lämmön poistamiseksi.


(4) Teollisuuslaatuiset IC-sirut, joiden käyttölämpötila on välillä -40 ℃ - 80 ℃, valitaan estämään näyttöruudun alkamasta talvella, kun lämpötila on liian matala.


(5) sen ominaisuudet estävät suoraa auringonvaloa, pölyä, vettä, korkeaa lämpötilaa ja oikosulkua.