Mitkä ovat LED-ulkoilmanäytön ominaispiirteet?

- May 11, 2020-

Tiivistelmä: Ulkomaisten mediaalustojen nopean kehityksen myötä ihmisten&# 39 huomio herättää vähitellen teräväpiirtoisilla LED-näytöillä. Teräväpiirtoinen LED-näyttö, jossa on kauniita ja liikkuvia mainoksia sekä joitain interaktiivisia informaatiomainoksia, vastaa vähitellen tietovälineiden aikakauden tarpeisiin! Joten mitkä ovat LED-elektronisen näytön ominaisuudet?


Ulkomaisten mediaalustojen nopean kehityksen myötä teräväpiirtoiset LED-näytöt herättävät asteittain GG: n {39 huomion. Teräväpiirtoinen LED-näyttö, jossa on kauniita ja liikkuvia mainoksia sekä joitain interaktiivisia informaatiomainoksia, vastaa vähitellen tietovälineiden aikakauden tarpeisiin! Joten mitkä ovat LED-elektronisen näytön ominaisuudet?


1. LED-ulkoilmanäytön ainutlaatuisuus

LED-näyttöruudut ovat yleensä suorakaiteen, neliön ja pallomaisia. Suunnittelumme perustuu asiakkaan tarpeisiin ja ympäristöön, joten LED-näytön vaikutus ja taustakoordinointi tuottavat kauneuden tunteen. Ulkomainonnan tekijöiden mukaan suunnittelemme asiakkaille hyvän visuaalisen tehosteen' LED-näyttö etäisyyden, perspektiivin ja ympäristön näkökulmasta!


2. LED-ulkoilmanäytön yksinkertaisuus

Yleensä LED-näyttömainokset ovat tiivisiä ja selkeitä käyttäjälle. Mainoksen pääteema on vaikutus, jonka kauppias haluaa ilmaista. Siksi LED-näyttö ja tiedon osuus ovat erittäin tärkeitä, mikä liittyy siihen, pystyykö se kiinnittämään käyttäjän huomion. Saavuttaa julkisuuden vaikutus. Siksi mitä yksinkertaisempi kuva, sitä alkuperäinen malli annetaan käyttäjälle, jolloin käyttäjälle annetaan tilaa mielikuvitukselle tiiviin vaikutuksen saavuttamiseksi.


3. LED-ulkoilmanäytön suunnittelu

LED-näytön mainossuunnittelussa on oltava kohdekäyttäjän mentaliteetti, joten markkinoiden suunnittelu, analysointi ja ennustaminen on suoritettava mainoksen suunnittelun aikana ja suhteellisen suunnitelman tulee laatia kyselyn perusteella. Markkinointistrategiat, kuten kielen edistäminen.


4. Ulkoisen LED-näytön vuorovaikutteisuus

Joitakin kauppiaille suositeltavia toimintoja asiakkaille palauttamiseksi olisi implantoitava näyttöruutuun, mikä voi houkutella monien käyttäjien huomion ja voi myös lisätä joitain markkinointitietoja markkinointituotteista ja niin edelleen.