Mitkä ovat LED-ulkomainonnan valinnan edut ja arvot liiketoiminta-alueilla?

- Mar 20, 2020-

Liikealueesta on tullut kaupungin keskusta. Se ei ole vain merkittävä kansalaisten jokapäiväisen elämän kuluttaja, vaan myös ihmisten kokoontuminen on tarjonnut liikkeellepaneva voima talouskasvulle. Metafora. Se johtuu myös siitä, että liikealue kerää valtavan kuluttajaliikenteen ja kuluttaa paljon. Mitkä ovat ainutlaatuiset edut ja arvot, kun mainostajat päättävät mainostaa LED-ulkoilmatiloissa liiketoiminta-alueella.


Ensinnäkin LED-ulkomainontatilojen arvo liiketoiminta-alueella:

Otetaan esimerkki Taikoo Li -kaupallisesta alueesta Chunxi Roadista Chengdussa. Vuonna 2019 kaksi suurta kaupallista aluetta tuovat 10 miljardia yuania kokonaissuorituskykyyn. Kaupalliset kaupunginosat ovat pääosin luksustavaroita ja huippuluokan vaatekauppoja. Tämän yleisen suorituskyvyn takana tukevat korkeasti kuluttavat ihmiset. Sijoittamalla LED-ulkomainontatilat liiketoimintapiiriin, tuotettu arvo on kohderyhmä, jolla on suuri kulutus, ja yleisön laatu on vahvempi kuin muiden alueiden ulkomainontatilat.


Toiseksi, LED-ulkomainontatilojen edut liiketoiminta-alueella:

On kiistatonta, että kunkin kaupungin yrityspiiri on paikka, johon keskittyy keskittyneimpiä ihmisiä. Keskimääräinen henkilövirta on satoja tuhansia päivässä. Nämä tiedot tarkoittavat, että liiketoimintapiirin mainostilaa on erittäin korkea näkyvyys. Tuotemerkeille, jotka sijoittavat ulkomainontaa, mitä enemmän ihmisiä he kattavat, sitä enemmän potentiaalisia kohdeyleisöjä on. Se on mainostajien pääasiallinen vetovoima, ja tässä LED-ulkomainonnan edut kaupallisilla alueilla ovat.