Läpinäkyvä led-näyttö

- Jun 17, 2020-

Kaupunkien rakentamisen nopean kehityksen myötä läpinäkyvä LED-näyttö on kevyt ja ohut, ei vaadi teräsrunkorakennetta, on helppo asentaa ja ylläpitää ja sillä on hyvä läpäisevyys. Voidaan sanoa, että se on hyvä näyttökantolaite lasiseinäverhojen seinille.


Läpinäkyvän led-näytön sovelluksessa ei vain tunneta loukkaamista, vaan se kuvastaa myös sen muotia ja kauneutta, mutta myös täynnä nykyaikaisuutta ja teknisyyttä. Läpinäkyvät led-näyttöruudut ovat tällä hetkellä erittäin sopivia näytöihin, jotka perustuvat lasisuojaverhojen seinämiin. Se näyttää viileän videon läpinäkyvässä led-näytössä, joka voi kiinnittää suuresti matkustajien huomion ja parantaa siten tuotekuvaa ja tuotteen vetovoimaa. Voi edistää liikevaihtoa, siksi läpinäkyvä LED-näyttö on yksi markkinoiden erittäin suosituista LED-näyttöruutuista. Sitä käytetään pääasiassa kaupallisissa komplekseissa, kauppakeskuksissa, 4S-kaupoissa, näyttöikkunoissa, lasisuojaverhojen suunnittelussa ja muilla aloilla.


1. Markkinakysyntä


LED-näyttöjen jatkuvan kehityksen ja edistymisen myötä ihmisillä on yhä korkeammat vaatimukset ulkomainontavälineille, kun taas perinteiset mainosvalolaatikot, julisteet ja muut perinteiset tiedotusvälineet eivät ole pystyneet täyttämään vaatimuksia, joten ulkona oleva HD-LED-näyttö erottuu ja siitä tulee menestyksekkäästi uusia suuntauksia uuden median kehittämisessä.


Tämän taustalla läpinäkyvä led-näyttö on asteittain vallannut markkinoiden kysynnän, etenkin yhä tärkeämmän aseman lasiesineiden seinämien sovellusalalla. Samanaikaisesti kaupunkisuunnittelussa ja rakentamisessa johdettu läpinäkyvä näyttö on suositumpi lasiseinäseinäprojektien rakentamisessa, mikä voi tehdä konepajarakennuksista tyylikkäitä, värikkäitä, moderneja ja teknologisia ja antaa ihmisille ainutlaatuisen ilmeen.


Toiseksi läpinäkyvän LED-näytön edut


1. Erittäin läpinäkyvä: 85% läpinäkyvyys varmistaa valaistusvaatimukset ja valaistusrakenteen katselukulman alueen lattian, lasiesineen seinän, ikkunan jne. Välillä ja varmistaa lasirunoseinämän alkuperäisen valaistusperspektiivin.


2. Yksinkertainen, kytke ja pelaa, ei teräsrakennetta, helppo asentaa, säästää paljon asennus- ja ylläpitokustannuksia, sisäasennus ja sisähuolto on erittäin yksinkertaista.


3. Kevyt ja yksinkertainen: ei vie tilaa, emolevyn paksuus on ohut, näytön paino on vain 15 kg / ㎡, ja se voidaan liittää suoraan lasirunan seinälle muuttamatta rakennuksen rakennetta.


4. Realistinen vaikutus: ainutlaatuinen näyttövaikutus, koska led-näytön tausta on läpinäkyvä, se voi tehdä mainoskuvasta ripustetun lasitetun verhon seinälle, jolla on hyvä mainontavaikutus ja taiteellinen vaikutus.


3. Markkinoiden koon merkitys


Läpinäkyvien led-näyttöruutujen sovellusskenaariot on laajennettu kattamaan suurikokoiset lasisuojaverhojen seinärakennuksen rakennukset ja kodin lasi-ikkunat. Tällä hetkellä ne kasvavat ja kasvavat myyntimarkkinoilla, ja niistä tulee uusi tukikohta uuden median kehittämiselle.


Tätä läpinäkyvää led-näyttötekniikkaa sovellettaessa sillä on etuna läpinäkyvyys 65% - 95% ja paksuus 1,0 mmPCB. Nykyinen tuote voidaan helposti asentaa lasi-ikkunan taakse ja paneelin tekniset tiedot voidaan mukauttaa. Tuote ei vaikuta sisävalaistusnopeuteen, joten sillä on myös asennuksen ja ylläpidon etuja.


Nykyään läpinäkyvät led-näytöt ovat avanneet uusia sovellusskenaarioita myyntimarkkinoilla, ja niillä on edelleen laajat markkinanäkymät.


Teollisuuden kannalta mukautuminen uusiin markkinoiden suuntauksiin on uusi ulkomedian resurssi. Kaupunkien rakennuksissa, lentokentillä, autonäyttelyissä, finanssilaitoksissa ja brändiketjuissa, mukaan lukien lasiikkunat, käytetyillä läpinäkyvillä LED-näyttöillä on hyvä mainosmarkkina-arvo.


Massamuokkauksissa läpinäkyvien LED-näyttötuotteiden tekninen laatu on myös tarkistettava tiukasti. Nykyisillä markkinoilla markkinoille tuotujen tuotteiden perusteella avoimen näytön läpinäkyvyys on ollut erittäin korkea.


Saavuttuaan 95%: n se voi paitsi varmistaa valaistusvaatimukset ja katselukulman etäisyyden lattioiden, las verhojen seinien, ikkunoiden jne. Välillä, mutta sillä on myös hyvä lämmönpoistotoiminto. Tuotelanseerauksen asennus ja ylläpito muuttivat täysin perinteisen lasin LED-näytön rajoitukset. Vaikka suuri läpinäkyvyys sattuu olemaan läpinäkyvien näyttöjen suurin etu, päinvastoin, läpinäkyvyyden lisäämiskustannukset ovat, että pisteen korotuksen suurentaminen vaikuttaa sen kuvien selkeyteen ja näyttöön. Se, miten saavutetaan laajamittainen tuotanto läpinäkyvän LED-näytön näyttölaadun varmistamisen lähtökohtana, vaatii enemmän yrityksiä parantamaan.