Kolme LED-näytön salaisuutta liiketoiminnan päivittämisen helpottamiseksi

- Apr 12, 2020-

Kehittyneempien digitaalisten opasteiden käyttöönotosta on tullut monien omistajien yksimielisyys, jotta ne voisivat erottua monien ikäisensä kilpailussa. Tämän vuoksi LED-näytöt ovat yhä suositumpia. Sen erinomainen selkeys, todelliset värit ja laaja yhteensopivuus sekä innovatiiviset tavat tuovat käyttäjille unohtumattoman asiakaskokemuksen. Led-tekniikan on tietysti myös jatkuvasti mukauduttava vastatakseen käyttäjän liiketoiminnan tarpeiden päivittämiseen.


Yritysten käyttäjille LED-opasteiden on vastattava ydintarpeisiinsa, kuten herättää yleisön huomio, toimittaa tietoa odotetulla tavalla, välttää vääristymäteknologioita ja maksimoida osallistumisaika. Näiden uusien toimintojen joukossa hallitse kolme ydintoimintoa, ts. Voit tehdä selviä parannuksia sisällön optimoinnissa, jotta voidaan saavuttaa tarkka markkinointi ja laajentaa osallistumista ja saavuttaa parempi sijoitetun pääoman tuotto.


Dynaaminen huippu: sisällön maksimaalisen kirkkauden saavuttaminen


Mahdollisuus näyttää silmiinpistävää sisältöä milloin tahansa, on erittäin tärkeä sisäympäristössä. Monipuolisuus voi auttaa näyttöä voittamaan matalan harmaasävyn tai epäsuotuisan luonnollisen ja ympäröivän valon toiminnan aiheuttamat mahdolliset sisällön vääristymät.


Siksi dynaamisesta huipputeknologiasta on tullut tärkeä LED-suorituskyvyn indikaattori. Tämä innovatiivinen ominaisuus voi poistaa tämän johdonmukaisuusesteen ja vahvistaa sisällön kirkkautta ympäröivästä ympäristöstä riippumatta. Tämän tekniikan avulla LED-näytön huippukirkkaus voi saavuttaa kaksi kertaa tunnetun LEDin huippunumeron. Jopa valkoisella tai tummalla taustalla, tämä tekniikka antaa LED-näytöille mahdollisuuden tuottaa kirkasta ja tasaista sisältöä.


Värien hallinta: näytä tarkka ja oikea sisältö


Nykyaikaiset LED-näytöt tarjoavat laajemman RGB-värivalikoiman kuin LCD, mikä parantaa kuvanlaatua. Joitakin LED-tuotteita on kuitenkin vaikea mukauttaa niin laajaan värivalikoimaan, ja ne tuottavat epäselviä tai ylikylläisiä ääniä. Siksi tällaisissa monitoroiduissa näytöissä ihon sävy voi tulla punertava.


Näiden erojen poistamiseksi jokaisessa näytössä on oltava kattavat värinhallintatoiminnot. Värienhallinta käyttää patentoitua algoritmia korkeamman tarkkuuden ylläpitämiseksi jopa alemmilla harmaasävyillä, mikä varmistaa yhdenmukaisen RGB-harmaasävyn ja värinäytön. Tämän punaisen sävyn poistaminen voi todella heijastaa ihmisten ihonväriä, mikä on kriittisen tärkeää videoneuvottelujen, mallien tai näyttelijöiden mainostamiselle ja suorittamiselle.


Lisäksi värinhallintatoimintoa on helppo mukauttaa ja aktivoida. Käyttäjät voivat valita, tallentaa ja ottaa käyttöön yksilöllisille tuotemerkeille ja sisältötarpeille sopivia ääniä alkuperäisellä RGB-värivalikoimalla. Tämä on omiaan edistämään museoita, yritystiloja, uutisstudioita ja muita sovellusympäristöjä, joiden on esitettävä brändi nopeasti useilla näytöillä teräväpiirtona.


Kohtauksen mukautuva HDR: lisää yleisön osallistumista


Jokaisen LED-näytön on näytettävä sisältöä johdonmukaisella tavalla, jotta se olisi tehokasta. Valitettavasti harmaan tason ja kirkkauden muutokset voivat tehdä siitä vaikeaa.


Kohtauksellinen adaptiivinen HDR-tekniikka, joka pystyy tunnistamaan ja säätelemään eroja jatkuvan yhdenmukaisuuden varmistamiseksi, on toinen ominaisuus, joka ansaitsee huomion. Se perustuu useisiin komponentteihin, joilla varmistetaan korkea yleinen kontrasti, samalla kun saavutetaan huippukirkkaus yleisöystävällisellä tavalla.


Erityisesti patentoitu käänteisen äänen kartoitusalgoritmi voi parantaa kontrastia jokaisessa sisältökohdassa näytön yleisen koon ja esillä olevan sisällön kirkkauden mukaan. Samoin moderni kohtaussopeuttuva HDR-tekniikka sisältää myös täydentävän häikäisynesto-ominaisuuden, jonka avulla katsojan 0010010 # 39 silmät voivat säätää näytön kirkkauden muuttuessa. Joissakin ympäristöissä katsojan 0010010 # 39 silmiä voi olla vaikea säätää, koska sisällön kirkkaus on huippua. Tämän aukon alla katsoja voi kokea epämukavuutta ja nähdä valkoisen tai harmaan sisällön lisääntymisen. Häikäisyn esto -toiminto voi vähentää muiden alueiden kirkkautta, kun kohdealueen huippuvalon kirkkaus nousee, mikä tuo mukavamman ulkonäön ja tunnelman, etenkin pitkäaikaisen katselun mukavuuden.


Vaikka LED-opastetekniikka on edelleen eräiden yritysten uusi yritys, potentiaalisten asiakkaiden osallistuminen ja myyntitulot ovat harkinnan arvoisia. Ymmärtämällä yllä olevat toiminnot, käyttäjät voivat tietää, kuinka LED-näyttöjä voidaan käyttää houkuttelevan sisällön luomiseen ja lisää liiketoimintamahdollisuuksiin.