Tämä on täydellinen joukko Front Service LED -näytön älykkäitä kotisovelluksia

- Jan 25, 2019-

Etupalvelun LED-näyttö Ohjausjärjestelmä Älykkäät tuotteet WC: t, suihkut, pesukoneet ja pesuallas ovat kaikki käyttäjäystävällisiä. Näyttö on sileä ja läpinäkyvä, mikä voi tunnistaa käyttäjän fyysiset muutokset ja käyttövaatimukset. Olohuoneen asetus ei ole vain kaunis ja lämmin, vaan myös älykkäät sohvat, älykkäät televisiot, älykkäät ruokapöydät jne., Joissa on odottamattomia toimintoja. Älykäs sohva voi liikkua ja muuttaa automaattisesti mielen mukaan; älykäs TV voi vaihtaa katselutilaa tahdissa, K-kappaleen, katsella elokuvia, pelata Peli antaa sinulle uuden huipputeknologisen ylellisyyttä. älykäs ruokapöytä voi näyttää maailman ruokaa työpöydän Front Service LED -näytöllä, ja voit valita erilaisia herkullisia ruokakauppoja. Älykäs keittiö sisältää älykäs etupalvelun LED-näytön hupun, joka pitää ruokaa poissa höyryistä; älykäs riisipöytä voi seurata ruuan lämpötilaa potissa ja näyttää sen näytöllä, joka näkyy yhdellä silmäyksellä.

Älykäs keittiö on myös paljon älykkäitä keittiövälineitä käyttäjien tarpeiden täyttämiseksi. Lisäksi koko älykäs kodin huoneessa on monia Front Service LED -näyttöohjausjärjestelmiä, joissa on ainutlaatuiset älykkäät toiminnot ja induktiivinen kosketus toistensa kanssa ylläpitääkseen koko huoneen älykäs ympäristö. Tämä on täydellinen joukko Front Service LED -näytön älykkäitä kotisovelluksia, tietenkin käyttäjät voivat valita haluamansa tuotteet ja niitä voidaan myös käyttää täydellisesti.

Liiketoiminnan sovellusten älykäs sovellus Etupalvelun LED-näyttötuotteita voidaan käyttää monin tavoin. Kotisovellusten lisäksi liiketoimintasovellukset ovat vähitellen laajentuneet viime vuosina, kuten ulkomainonta, älykkäät kuljetukset, urheilutapahtumat, taide ja tieteet. Ulkomainonnan alalla on ollut tiedotusvälineitä rohkeita oletuksia. Vuoteen 2050 mennessä ulkomainonta ottaa käyttöön virtuaalisen esitystilan, ja kaikki ulkoilutiedot ovat täysin yksilöllisiä, osoitettavissa ja yksilöllisiä. Koneen ja käyttäjän välinen viestintä korvaa konekohtaisen viestinnän. Älykkäät koneet täyttävät kaikki mainoskumppanien rakentamisen, mainontatietojen asettamisen, näyttötilan ajan ja hinnan.