On useita syitä, miksi ulkoilman LED-näytöt eivät lataudu

- Aug 07, 2019-

Kun käytetään ulkona olevaa LED-näyttöä, se ei lataudu usein. LED-näyttövalmistajat valmistavat yingbao-elektroniikkaa seuraavista useista näkökohdista analysoidakseen LED-näytön syistä.


1. Tarkista, onko hyppylakki löysä vai putoava; Jos hyppääjä ei ole löysä, varmista, että hyppääjä osoittaa oikeaan suuntaan.


2. Tarkista ja varmista, että ohjaimen kytkemiseen käytettävä sarjaporttilanka on läpivientikaapeli, ei ristikytkentäjohdin.


3. Tarkista ja varmista, että sarjajohdin on ehjä ja että molemmat päät eivät ole löysällä tai pudota.


4 verrattuna LED-näytön ohjausohjelmistoon ja omaan ohjauskorttiin oikean tuotemallin, oikean lähetysmoodin, oikean sarjaportin numeron, oikean sarjan lähetysnopeuden ja referenssikoodin kytkentäkaavion valitsemiseksi ohjelmistossa oikean asettamiseksi ohjausjärjestelmän laitteistoosoitebitti ja sarjasiirtonopeus.


5. Varmista, että ohjausjärjestelmän laitteisto on kytketty oikein.


6. Jos se ei edelleenkään lataudu yllä olevan tarkistuksen ja korjauksen jälkeen, käytä multimetriä mittaamaan, onko kytketty tietokone tai ohjausjärjestelmän sarjaportti vaurioitunut. Varmista, palautetaanko se tietokoneen valmistajalle vai palautetaanko ohjausjärjestelmän laitteisto testattavaksi.


Sanalla sanoen syynä LED-näytön epänormaaliin lataamiseen voi olla itse tuotteen ongelma tai se voi johtua virheellisestä käytöstä käytön aikana. Ongelman lähde on helppo löytää, jos mietit huolellisesti tai kysy valmistajalta.