Kielto LED-näytön käytön aikana

- Jun 25, 2019-

Edellisissä vaiheissa LED-toiminnot olivat yksinkertaisia, pääasiassa videoiden näyttämiseksi ja videokuvien synkronoimiseksi. Tuolloin näyttämöissä stageworkers ei sisällyttänyt sitä näyttämön suunnitteluun, vaan piti sitä lavalla suurena televisiona. Nyt, lavastuksen laajennuksena ja täydennyksenä, LED rikastuttaa esityksen sisältöä ja antaa yleisölle tietoa itse esityksen ulkopuolella. Samalla yleisö voi päästä eroon yksittäisestä ja kiinteästä näkökulmasta LED-näytön suuren näytön läpi ja jopa nähdä oman reaktionsa, joka muodostaa tietyn tuoreuden visuaalisesti.


Vaihe LED suuri näyttö LED suuri näyttö voi olla kuvasegmentaatio useille videokuvaa lähetyksille, näyttö voi olla riippumaton, yhdistää asianomaiseen taustaan, käyttää mitä tahansa yhdistelmää, suurta näyttöä suorituskyvyn vaatimusten mukaan, osion mukaan ja voidaan toteuttaa superposition avulla voidaan tehdä saman kuvan mukaiset taustakuvat toistetulla videosignaaliprosessorilla tai synteesillä, ne voidaan näyttää karakterisoinnissa, tekstirullan toisto tai spot, voi taso siirtyä videonäytön näyttöön, voi olla myös ylös ja alas tekstin, persoonallisuuden videokuvan, valaistuksen, näyttämön taustan ja lavastuksen kaunistaminen ohjelmistosuunnittelun ja järjestelmän ohjauksen avulla, jotta se täyttäisi muiden vaatimusten vaatimukset, edut, voi käyttää runkorakenteen suunnittelua, purkamista kätevää, luotettavaa, helppohoitoista suurten viihdepaikkojen ja suurten tapahtumien soveltaminen. Kätevät tekniset välineet eivät kuitenkaan tarkoita suurta tehokkuutta, ja huipputekniikan keinojen kattava hyödyntäminen lavalle ei edusta näyttämötason todellista parantamista. Seuraavassa käsitellään LED-näytön käyttöä näyttämöllä voimakkaan jättiläismäisen tabun avulla.


LED-näytöt, jotka keskittyvät kokonaisuuteen ja jättävät huomiotta osat


Monia suuria iltajuhlia pidetään samanaikaisesti, useimmat heistä esittävät televisiolähetyksen tarvetta. Tällöin puolueen luova tiimi ei pidä ainoastaan ottaa huomioon puolueen suoran suorituskyvyn vaikutuksen, vaan ottaa huomioon myös televisiolähetyksen ominaisuudet. Perinteisessä näyttämötuotannossa televisiokameramiehistö löytää taustavideon taustavaloista taustavalon kirkkauden alhaiset taustan tai värin erot, ymmärtävät television taiteen ainutlaatuisen vaikutuksen, mutta paljon nykypäivän LED-näyttöjä, jos suunnittelun alussa ottamatta huomioon televisiokameroiden tarpeita, lopulliset renderoidut kuvat ovat stereotuntemuksen puute, aihe ja tausta on helppo yhdistää ja päällekkäin, televisiolähetyksen vaikutus diskontataan. Televisiokuvan perusyksikkö on eri kohtausten linssi, joka on yksinkertaisesti panoraama, keskikokoinen ja lähikuva, kun taas live-esityksessä otetaan huomioon "panoraamavaikutus". Monet luovat ryhmät pitävät usein vain panoraamaesityksen "suurta vaikutusta" lavastusta suunniteltaessa ja valmistettaessa, mutta niissä ei oteta huomioon keskipitkätilannetta, erityisesti lähikuvaa, jota tarvitaan televisiolähetyksessä.


Elävän kohtauksen LED-näytön väärinkäyttö


Jatkuva parantaminen valmistusteknologiaa, niin että monet tuotanto joukkueet ja järjestäjät näytön "hd" rakkauden ominaisuudet, luovassa prosessissa on helppo mennä "penniäkään penniäkään ja menettää iso" virhe. Jotta yritettäisiin heijastaa hd-näytön ominaisuuksia, tuottajat haluavat olla kiinnostuneita suorasta videoseinästä, joka lähettää erityisesti kuvamateriaalia taustavaiheena. Esimerkiksi laulu- ja tanssiohjelmissa lähetetään suuri määrä kaupunkimaiseman ja humanistisen elämän kuvia, jotta voidaan saavuttaa ohjelman taiteellisen tulkinnan ja näytön todellisuuden yhdistelmä, mutta tulokset ovat haitallisia. Vaihe osoittaa, että muotoa, väriä, valoa, muodostumista, pitkään, ja useimmat videon live-toiminnot näyttävät olevan elokuvan liian värikäs, näyttämönä taustalla, se näkyy näyttämöllä. vähennyksen muodossa tuodaan valtavia vahinkoja, anna yleisön olla kykenemätön "näkemään" ja "eivät tiedä, mitä nähdä" sekoitettu ja epäsäännöllinen tunne, jota alun perin käytettiin ohjelman tehostamisen suunnittelussa, ja lopulta tuo myös valtavan vaikutuksen katsojat, myös loukkasivat näyttelyn lavastuspalvelun perusperiaatteita.


LED-näyttöjen väärinkäyttö valaisuvaikutusten tuhoamiseksi


LED-näytön tuotanto- ja käyttökustannusten asteittainen pienentäminen tekee monista tekijöistä sokeasti "panorama-videovaiheen suunnittelun" käsitteen. Vaiheessa on laajalti käytetty LED-näyttöä. Vielä enemmän, kaikki vaiheen kohtaukset korvataan LEDillä. Monet tekijät ovat kuitenkin jättäneet huomiotta sen, että LED-näyttö voi helposti tuoda valtavaa valaistusta lavalle. Kun näyttämö on suunniteltu ja valmistettu ja yleinen valaistussynteesi suoritetaan, on liian myöhäistä katua. Ohjelman yleisessä suunnittelussa valaistus on valtavan tärkeä. Se voi tehdä koko vaiheesta maagisen avaruuden ja hierarkian, jolloin visuaalinen esitys on rikkaampi ja mielenkiintoisempi. Perinteisessä lavastuksessa ainoa valonlähde on valaistusjärjestelmä. Ohjaajan, valaistusinsinöörin ja koreografin yhteistyön avulla ainutlaatuinen näyttelytila voidaan luoda käyttämällä valoa.