Kattavain LED-näyttösovellusten luettelo

- Dec 03, 2019-

Tällä hetkellä led-näyttelytuotteita on tullut Kiinan markkinoille vasta yli 20 vuoden ajan, mutta markkinoilla on hyvä vastaus, mikä heijastaa valtavaa kysyntää.


Led-näytön laaja kysyntä johtuu pääasiassa sen teräväpiirtonäytöstä, super-stereoskooppisesta tunnelmasta, staattisesta öljymaalauksesta ja liikkumisesta elokuvan ominaisuuksina, ja laajan yhdistelmän älykkäiden laitteiden eduista miehittää nopeasti joitain tuotanto- ja elämänaloja, ja aloita hyökkäys useammalle kentälle. Joten missä led-näyttöjä käytetään? Mihin aloihin se kehittyy tulevaisuudessa? Katso seuraava luettelo:


Yksi, ulkomainonnan markkinat


(1) katumainontapylväs


Ulkomainonta on led-näytön tärkein taistelukenttä, ja kun mainostajat kiinnittävät yhä enemmän huomiota yleisön tunteisiin, pienten etäisyyksien led-näytön, älykkään mainoskoneen ja muiden tuotteiden edistäminen ja soveltaminen johtavat voimakkaasti ulkomainonnan rajamarkkinoita .


(2) huoltoasema


Huoltoasemien etuna on laaja peittoalue, suuri yleisön koko ja yleisön hyvät taloudelliset olosuhteet, mikä varmasti tuo markkinointi-arvoa LED-näytön kautta ja pystyy paremmin vastaamaan mainostajien tarpeita. Huoltoasemat ovat tulevaisuudessa lupaavat markkinat LED-näyttöteollisuudessa.


(3) sosiaalinen media


Yhteisön johtamaa näyttöä voidaan synkronoida keskusalustaohjelmistolla, joka voi toistaa reaaliaikaista liikkuvaa säätä, kaupunkien hätätilannetietoja, julkisen palvelun mainoksia, kaupallisia mainoksia, elämäpalveluita ja muuta yhteisöelämää koskevaa tietoa, joka tarjoaa asukkaille mukavuutta, mutta voi myös levittää arvokasta tiedot. Kun tekniikka kypsyy ja hinnat laskevat edelleen, led-näytöksiä käytetään yhä enemmän sosiaalisessa mediassa.


(4) rakennusverhon seinä


Tilastojen mukaan Kiinan nykyaikaisen lasiesiriseinän kokonaispinta-ala on ylittänyt 70 miljoonaa neliömetriä, ja tällainen valtava määrä lasiseinäseinämää on valtava potentiaalinen markkinat ulkomaisille mediamainonnalle, ja mediatekniikan jalkojen rakentamisen myötä tämä olla uusia markkinoita led-näytön läpimurtoon siniselle merelle.


Ii. Näyttelytilan markkinat


(1) vaihe


Led-näyttö mahdollistaa näyttämön olevan upea ja dynaaminen, samalla kun yleisö voi katsella lavaa etäältä ja lisätä väriä esitykseen. Ja pienten näyttelyiden ja suurten konserttien kasvaessa lisääntyneitä markkinoita led-näytöille.


(2) hotellivuokraus


Viime vuosina hotelliteollisuudessa on ilmeinen suuntaus, eli konferensseja on yhä enemmän, joten myös led-näyttöjen vuokrausmarkkinat ovat tulleet kuumiksi, ja jopa jotkut tähden hotellit harkitsevat kiinteän led-näytön asentamista.


(3) KTV-palkki


LED-muotoinen näyttö palkki sovellus, alustavasta lyhyestä suunnittelusta LED-näyttö vaiheessa ja valaistus täydellinen istuvuus, ja sitten erilaisia muotoinen näyttö suosittu, on tullut segmentti markkinoilla ei voida sivuuttaa. Tuotteen edustaja: LED DJ -asema.


(4) leikkipaikka


Matkailun nousun myötä julkisissa huvipaikoissa, kuten huvipuistoissa ja huvipuistoissa, käytetään yleensä led-näyttöä laitteena erilaisten tietojen näyttämiseen, joten siitä odotetaan tulevan ensimmäisenä vaihtoehtona näyttölaitteille näissä paikoissa.


Iii. "älykäs" yhteiskunta


(1) älykäs kaupunki


Älykkäiden kaupunkien rakentamisessa yleinen turvallisuus, kuljetus ja ihmisten toimeentulot liittyvät läheisesti led-näyttöjen käyttöön, mikä edistää kaupan nopeaa kehitystä ja markkinoi.


(2) videokonferenssi


Videokonferenssijärjestelmän näyttöpääte suosii pientä etäisyyttä johtavaa näyttöruutua, joka ei ole vain käytännöllisen sovelluksen kannalta välttämätön, vaan myös yrityksille välttämätön kuvan parantamiseksi laitteisto-ominaisuuksien avulla.


(3) älykäs tehdas


Valmistusteollisuuden tehdasverkossa voidaan käyttää pienet välilyönnit sisältävää LED-näyttötekniikkaa kokoonpanolinjalta, korjaamolta aina pääkonttorijärjestelmään saakka. Samaan aikaan moderni pienetäisyys LED-näyttötekniikka voi tarjota kolmiulotteisen virtuaalisen simulaatioputken näytön ja vuorovaikutteisen ohjauksen. Siksi älykkäästä tehtaasta tulee varmasti uusi LED-pienten välivälinäyttöyritysten tutkimusalue.


Siksi johtamat näyttölaitteet ovat asettaneet uuden markkinoiden räjähdyskauden, koko teollisuuden markkinat tulevat vauraammiksi.