Valon napaisen led-merkin avain

- May 18, 2020-

On kiistatonta, että viime vuosien globaalin talouden laskusuhdanteen kielteisillä vaikutuksilla on ollut huomattavampi vaikutus digitaaliseen mediaan maamerkkien lisäksi. Tässä yhteydessä ulkomaisten videovälineiden kehittämisen rajoitukset korostetaan vähitellen, ja vähäisen alueen kevytnapaisten led-merkkien kysyntä korostetaan vähitellen. Samanaikaisesti älykkäät kaupungit ovat siirtyneet asteittain nopeaan kehitysvaiheeseen nykyisen älykkään kehityksen asteittaisen päivityksen myötä, ja älykkäät projektit ovat monissa paikoissa parantaneet jatkuvasti tuotteiden laatuvaatimuksia, nopeuttaen investointeja ja kehitystä älykkäiden kaupunkiterminaalien alalla. Älykkäät katuvalaisimet ovat tärkeä osa älykkäitä kaupunkeja, jakevyt napainen merkkion tullut vakiona.


Tästä huolimatta on edelleen monia yrityksiä, jotka pysyvät sivussa ja ajattelevat, että nykyään suuret näytöt voivatkevyt napainen merkkimiehittää paikkansa ulkomainontamarkkinoilla?

image

Itse asiassa kevytnapainen led-näyttö on väline, joka näyttää älykkään katuvalaisimen keskeiset toiminnot, ja se on myös avain älykkään katuvalaisimen älykkyyteen. Jos valopylväsvalaistu näyttö ei ole tarpeeksi älykäs, se ei voi toteuttaa sarjaa toimintoja, kuten kaukosäädin, automaattinen kirkkauden säätö ja älykäs valvonta. , On suurempi vaikutus koko projektiin, ja useamminkevyt napainen merkkimäärittelee projektin laadun. Siksi vain älykkäämpi, energiatehokkaampi, kevyempi, kauniimpi ja halvempi kevytnapainen LED-näyttö voi tuoda esiin kilpailukyvyn monimutkaisten markkinoiden torrentissa ja tuoda esiin ulkoilmasovellusten suuremmat edut.

image


Lisäksi Shenzhenin kevytnapaisten LED-näyttöjen valmistajien on löydettävä lähtökohta teollisuuden kehittämistarpeiden, teknologian, markkinoiden, tuotemerkin tai monien näkökohtien yhdistelmän kannalta; laajenna heidän ominaisuuksiaan suunnittelussa ja tee integrointi innovatiivisempia ja vastaa nykyisten markkinoiden pyrkimyksiä. Ja kiinnitä huomiota itse tuotteen päivitykseen, olipa kyse sitten toiminnasta tai ulkonäöstä, sen on oltava täysin henkilökohtainen, korostaen siten markkinoita. Erityisesti tuotteiden ulkonäön, yleisesti ottaen, älykkäiden katuvalaisimien toiminnan arvioidaan olevan vaikea murtaa ennen 5 G: n saapumista, ja ulkonäkö on tärkeä kilpailupiste.


Syntyminenkevyt napainen merkkitarkoitetaan pääasiassa markkinoilla olevien kevytnapaisten valaisimien mainosten korvaamista. Tällä hetkellä markkinoilla olevat light box -mainokset, kaksipuoliset päästöilmoitukset, voivat tuottaa jopa kaksi mainosta, ja asiakasryhmän on muutettava sitä muutaman kuukauden välein. Rajoitettuja ja LED-valopylväsnäyttöjä voidaan käyttää rajoittamattomaan mainospäästöihin, käyttöaste kasvaa vastaavasti, jotenkevyt napainen merkkiovat ilmeisiä.


On syytä mainita, että tällä hetkellä uudessa markkinaympäristössä entistä älykkäämpien projektien ohjaaminen lamppujen ohjaamien näyttöjen käyttämiseen hallinnan mukavuuden ja arvon saamiseksi tulisi olla tulevaisuuden painopistealuekevyt napainen merkkivalmistajille.