LED Ultra HD -näyttöjen aikakausi on tulossa

- Nov 27, 2019-

Ihmisten elämä on ollut erottamaton elektronisesta näytöstä, vaativat jatkuvasti korkeampaa resoluutiota, suurempaa kontrastia, upeaa näyttöruutua, jotta päästäisiin todelliseen visuaaliseen kokemukseen. Näyttöteknologia noin joka kuusi tai kahdeksas vuosi päivittää sukupolvi, nykyinen "ultra hd" -näkemyskausi.


Kapeassa merkityksessä MiniLED määritellään merkityksellisiksi näyttötuotteiksi, jotka on valmistettu perustuen <100umled-siruun, jolla="" on="" etuna="" parempi="" värintoistovaikutus,="" suurempi="" kontrasti,="" korkeampien="" näyttöpisteiden="" tukeminen="" ja="" pitkä=""> Se on parempi tekninen polku "ultra hd" -markkinoilla. Tällä hetkellä tukitekniikoiden, kuten siru, pakkaus ja seula, varastointi teollisuusketjun ylä- ja alavirtaan on pääosin valmis. Sitä on tarkoitus vain massatuottaa, levittää ja mainostaa, ja ultra-hd-samanaikaisuusvoiman markkinat on saatu päätökseen.


Seuraavan viiden vuoden laskelman mukaan MiniLED-suoran näytön markkina-arvon arvioidaan nousevan 35–42 miljardiin yuaniin ja MiniLED-taustavalaistujen näyttöjen markkina-asteikon odotetaan nousevan 10–15 miljardiin yuaniin. Näiden kahden yhdistetyn markkinoiden kysynnän odotetaan nousevan noin 50 miljardiin yuaniin, ja LED-sirujen ja LED-helmien kysyntä lisääntyy huomattavasti.


Lisäksi MicroLED on ydinratkaisu, jonka teollisuusketju on sopinut tulevan näyttötekniikan sukupolveksi. Sen ydinmäärittely on: LED-sirun koko <> MicroLED: n etuihin kuuluu pääasiassa heteroseksuaalisuus, korkea kirkkaus, erittäin korkea resoluutio ja värikylläisyys, nopea reaktionopeus, pitkä käyttöikä jne. LCD- ja OLED-laitteisiin verrattuna MicroLED: llä on huomattavia etuja. Se on päivitetty MiniLED-versio.


Mutta MicroLED: llä on tällä hetkellä vielä ratkaisematta monia teknisiä ongelmia, mukaan lukien flip chip -teknologia, valtavat määrät lämmönsiirtotekniikkaa, tungosta johtaa ongelmiin, kuten korkea tuotto ja alhaiset kustannukset, vaikka jotkut valmistajat MicroLED-näytöt, mutta todelliset sirun tekniset tiedot eivät täytä mikrotason tiukkaa merkitystä, ja myös kustannukset ovat korkeammat, yleisesti hyväksytty, markkinoille on vielä etäisyys.


Asiaankuuluvien tutkimuslaitosten mukaan MicroLED: n markkinoiden koon odotetaan nousevan 100 miljoonaan yuaniin vuonna 2021, joista älykellot ja muut puettavat laitteet ovat sen tärkein sovellussuunta. MicroLED: n arvioidaan ylläpitävän noin 75%: n kasvuvauhtia vuosina 2021 - 2024 ja MicroLED: n markkinakoko nousee 5 miljardiin juaniin vuonna 2024. Mini / MicroLED: n markkinakysynnän mukaan sen odotetaan kasvavan. ajaa LED-lamppuhelmimarkkinoita noin 20 - 28,5 miljardia yuania ja LED-sirujen markkinat vaativat noin 12 - 17 miljardia yuania.