Läpinäkyvän LED-näytön ero tavanomaisella LED-näytöllä

- Jun 03, 2019-

Viime vuosina markkinatalouden jatkuvan kehittämisen myötä kaupunki on täynnä korkeita rakennuksia, läpinäkyvä LED-näyttö on laajalti käytetty kaupungin lasiseinän verhoseinien maisemavalaistuksessa, arkkitehtonisen taiteen parantamisessa ja muilla aloilla. Monet asiakkaat eivät tunne termiä läpinäkyvä led-näyttö, joten mikä on ero läpinäkyvän LED-näytön ja SMD: n tavallisen näytön välillä?


1, korkea läpäisevyys, ei vaikuta sisävalaistukseen, viileään näyttöön


On hyvin tunnettua, että säännölliset SMD-näytöt ovat läpinäkymättömiä ja voivat vaikuttaa rakennuksen valaistukseen. Herno-LED-läpinäkyvä näyttö ottaa käyttöön itse kehittyneen puolen luminesenssinäytötekniikan, ja valopalkki on lähes näkymätön paljaalle silmälle edestä, mikä parantaa huomattavasti läpäisevyyttä ja tukee koneen tarroja ja muita tuotteita, joilla on suurempi tuotannon tehokkuus.


2, kevyt muotoilu, säästää teräsrakenteen kustannuksia


SMD: n perinteinen näyttö on 42 kg neliömetriä kohti. Kun näytön alue on liian suuri, se on suuri haaste näytön teräsrakenteelle ja alkuperäiselle rakennusrakenteelle. LED-läpinäkyvä näyttö voidaan asentaa pystysuoraan ilman lasia. Jos se asennetaan lasiverhon seinän taakse, se voidaan asentaa suoraan verhoseinän teräsrakenteeseen. Sen erittäin kevyt 16 kg / k paino on hyvin alhainen teräsrakenteessa.


3, nauha lampun rakenne, voidaan muotoiltu muotoilu


SMD: n säännöllinen näyttö on rajoitettu laatikkorakenteeseen, kun se on valmistettu erikoismuotoisista tuotteista. Erikoismuotoisilla tuotteilla on joitakin vikoja, ja niissä on patchwork-saumoja. Herno-profiilin muotoinen LED-läpinäkyvä näyttö voidaan räätälöidä ja koota täydellisesti profiilikuvaksi, jossa on luonnollinen ja kaunis kaarevan pinnan siirtyminen.


4. Sisäasennus ja ulkokäyttö ulkokäyttöön


Perinteiset SMD-näytöt asennetaan sisätiloissa, jotka estävät auringonvalon ja näkökentän. LED-läpinäkyvä näyttö ulkokäyttöön, sisäasennus, ulkona katselu, älä huoli vedenpitävästä ja uv-suojauksesta, tuotteen suorituskyky on erittäin vakaa.


5. Täydellinen ottelu lasin verhoseinään, implisiittinen asennus, vaikuttamatta rakennuksen mallinnukseen


SMD-tavanomainen näyttö vaatii suurta teräsrunkorakennetta, joka on aikaa vievää ja työlästä ja jolla on tietty vaikutus rakennuksen muotoon ja estetiikkaan. Asennettaessa ja käytettäessä LED-läpinäkyvä näyttö voidaan yhdistää helposti ja täydellisesti seinään pienellä määrällä rakennetta, vaurioitumatta seinää, ja se voi myös parantaa sen ulkonäköä.


6, helppo huolto, voi tukea kuumaa pistoketta, lamppupalkin ylläpitoa


SMD: n perinteiset näytön runko-ongelmat, useimmat ovat huoltokäsittelyn jälkeen, tai koko moduuli tai laatikko poistetaan huoltoa varten. LED-läpinäkyvä näyttö tulee kuitenkin vaihtaa vain kevyellä palkilla huoltotoimenpiteiden aikana, mikä on yksinkertaista ja nopeaa ja vähentää huoltokustannuksia.