Suurikokoisen LED-näytön käyttö kuntosalilla

- Aug 22, 2019-

LED-näytöstä on tullut välttämätön toiminto suurissa moderneissa urheilupaikoissa. On välttämätöntä käyttää suurta määrää LED-näyttöjä tärkeimmissä urheilutapahtumissa. Stadionin näyttöjärjestelmän tulisi pystyä näyttämään selvästi, oikea-aikaisesti ja tarkasti urheilukilpailun tiedot, esittämään kilpailun todellinen tilanne multimediatekniikan avulla, folio ja luomaan kireän ja lämpimän ilmapiirin kilpailusta. Samanaikaisesti järjestelmän on oltava yksinkertainen, tarkka, nopea, helppo käyttää ihmisen ja koneen käyttöliittymää, tukea erilaisia urheilukilpailuhankkeita, täyttää urheilun kilpailusääntöjen vaatimukset, helppo ylläpitää ja päivittää.


Suuri näyttö on yleensä jaettu kahteen osaan: pistematriisi ja ajoitus. Tietoverkon ohjausjärjestelmää käytetään tietojenkäsittelyyn ohjaamaan suurella näytöllä näkyvää sisältöä reaaliaikaisen tiedon tarjoamiseksi verkkojärjestelmälle ja televisiolähetysjärjestelmälle. Erityinen kilpailunarviointijärjestelmä on perusinfrastruktuuri kaikenlaisille urheilukilpailuille perustietojen saamiseksi.


Sen käytön kannalta se voidaan jakaa kahteen luokkaan. Ensimmäinen on värillinen LED-näyttö, jota käytetään ottelun kohokohtien (mukaan lukien muut ottelut) toistamiseen kohtauksessa, tai toistamaan hienolla liikkeellä olevia upeita lähikuvia tai näyttämään ottelu ja tietty tapahtuma tapa 3D-animaatio.


Toinen on ajoitus- ja pisteytysnäyttö, joka on yhteydessä kilpailun ajoitus- ja pisteytysjärjestelmään ja soittaa pelaajien tulokset ja asiaankuuluvat materiaalit. Kilpailun kannalta ajoitus- ja pisteytysnäyttö on tärkeämpi. Joillakin areenoilla ei ehkä ole videonäyttöä, mutta niillä ei voi olla myös näyttöä ajoitus- ja pisteytysnäyttöä varten. Näytön ajoitus- ja pisteytysnäppäin on heti tarkka ja selkeä, ja yritä tällä perusteella saada aikaan elävä ja voimakas ilmaisu (kuten animaatio jne.). Pisteytysnäyttö näyttää pääosin pelaajien tulokset, tiedot tai muut tiedot teksti- tai grafiikkaanimaation muodossa. Sen väri voi olla yksivärinen, monikromaattinen tai pankromaattinen.


On tärkeää huomata, että kuntosalin elektroninen näyttöjärjestelmä on kokoelma erilaisia kohtia suunnittelussa, näytössä, grafiikassa, bannereissa, video-, ääni- ja muussa multimedian toistossa ja urheilijoissa, urheilujoukkueissa, taustatietojen hallinnassa tiedonhallintakeskuksen integroimiseksi yllä mainitun työn tehokkaaksi saavuttamiseksi tietokoneverkkojärjestelmä elektronisena näyttöjärjestelmän laitteistona ja ohjelmistoalustana, elektroninen näyttö, arviointi ja ottelu ajastimen kanssa kuin lähiverkkoon nivelletty verkkopäätelaite, jotta Internetin tiedonhallintaympäristö jakamiseksi ja ohjausmoodin yksinkertaisuus helpottavat järjestelmän laajennusta ja ylläpitoa. Lisäksi stadionilla on kirkas ympäristön kirkkaus, suuri visuaalinen alue ja näkökulma, joten LED-näytön tekniset tiedot ja kirkkaus on määritettävä alueen tilanteen mukaan.