Pienen etäisyyden johtaman näytön edut ja haitat verrattuna perinteiseen ld-näyttönäyttöön

- Jun 04, 2019-

1. Patchwork-ongelma. Sekä nestekidenäytöllä että PDP: llä on ompeluongelma. DLP on parempi, ja silmukointialue voidaan hävittää, kun projektio-fuusiota käsitellään oikein. Pienellä etäisyydellä LED-näytön tekniikalla ei ole laastaria.


2. Näytä vaikutus. Harmaasta tasosta ja kontrastista kirkkauden ja virkistystaajuuden indeksi, DLP-takaprojektio ja projektio sekä fuusioteknologian vaikutus osoittavat huonoimman (heijastuksen fyysisten ominaisuuksien perusteella huonoin), LCD-näytön vaikutus on hyvä, mutta sen jälkeen kun käytetään pitkään kirkkauden vaimennuksen ja tumman sivun vuoksi, musta kulma, voi myös näkyä näytön ja näytön kirkkauden ja värin eron välillä, ja ihmisen silmä on herkkä eri asioille; LED-näytöteknologialla on hyvä harmaasävy, kontrasti, virkistystaajuus ja muut indikaattorit, ja ne voivat helposti ratkaista valon rappeutumisen ongelman pistekohtaisen korjauksen avulla, mutta suurin ongelma on 2 pistettä:


(1) kuollut valo: ulkona oleva LED-näyttönäyttö kuollut valonopeusstandardi on yleensä 1/10000 - 3/10000, mutta pienen etäisyyden LED-standardia on parannettava merkittävästi, ota esimerkiksi P2.5 pienten etäisyyksien LED-näytön määritys, sen neliömetriä kohden yhteensä 160 000 lamppuhelmiä; Jos aukko pienenee edelleen 1 mm: iin ja on 1 miljoona helmiä neliömetriä kohden, LED-näyttö voi tuskin vähentää kuolleen valonopeutta 3 miljoonaan osaan, jos LCD-standardi on "enintään 3 huonoa pistettä" .


(2) kirkkauden ja harmaasävyn ristiriita: yksi merkittävimmistä eroista sisä- ja ulkokäyttöön on ympäristön valon muutos. LED-näyttö ulkokäyttöön, päivänvalon auringonvalo on erittäin korkea, joten ulkona oleva LED-näyttö on valoisa, kirkas ja kirkas! Mitä kirkkaampi näyttö on, sitä korkeammat tekniset tiedot. Sisäkäyttöön LED-näytön kirkkautta on vähennettävä merkittävästi, koska usein on tarpeen katsoa näyttöä pitkään. Viite-kodin TV: n kirkkausalue on 350 CD / SQM -500 CD / SQM. DLP-liitosseinän kirkkausalue on 250 CD / 400-400 CD / ㎡; LCD-mosaiikkiseinän luminanssialue on 450 CD / 700-700 CD / ㎡. Itsevalaisevana näyttöteknologiana LED on erilainen kuin passiivinen luminesenssi. Ihmisen silmät ovat herkempiä, joten ihmisten silmät tarvitsevat pienempää kirkkautta.


LED-näytön tulee olla alle 300 CD / neliömetriä, saavuttaa ihmisen silmän on paras katselu (kansainvälisesti tunnustetut standardit ovat, yli 700 CD / m2 kirkkauskelloa vahingoittaa ihmisten terveyttä, lisäksi jotkut erityiset sovelluskentät vaativamman korkean "alhaisen vaalean harmaan", kuten televisiostudion, ja joskus vaativat näytön kirkkautta 100 CD / m2: n sisällä, pienillä etäisyyksillä markkinoilla tällä hetkellä LED-näytön eritelmät, ei ole vaikeaa havaita, että nykyinen näyttövalo valoisuus on suuri ero käytännön sovelluksen kanssa. Ota Pekingissä pörssiyhtiö, joka tuottaa esimerkkinä LED-tuotteita, joilla on pieni etäisyys. Yhtiön virallinen sivusto osoittaa selkeästi LED-tuotteiden eritelmät pienillä etäisyyksillä, ja kirkkausarvo on suurempi kuin 1200 cd / m2, joka on paljon korkeampi kuin mukavuusalue. Alan ammattimaiset testausasiantuntijat ovat suorittaneet useita käytännön kokeita useiden valmistajien pienillä etäisyydellä olevilla LED-näytöillä ja todenneet, että: kun näytön kirkkaus on 500 CD / m2 tai jopa 600 CD / m2 alaspäin, kuva on alkanut näkyä suhteellisen ilmeisenä harmaatason häviöilmiönä. Ja kirkkauden laskun myötä harmaa häviö on yhä vakavampi. Kun kirkkaus laskee alle 200 CD / m2, useimmat näytöt menettävät paljon harmaasävyä ja kuvan laatu on lähes lukukelvoton. Näin ollen, miten saavutetaan harmaasävyjen vähimmäishäviö 300cd / m2: n kirkkaustasolla, on kynnys LED-näytön sovellusyrityksille, mikä on myös erinomaiset yritykset.


3. Ratkaisu. DLP: llä ja LCD-näytöllä on suuri resoluutio, ja yhden 60-tuumaisen näyttöyksikön resoluutio voi saavuttaa 2K hd. Pienen etäisyyden LED-näytöteknologian resoluutio on kuitenkin pienempi kuin muilla tekniikoilla sillä edellytyksellä, että kustannukset ovat hallittavissa, koska pikselit koostuvat lampun helmistä. Esimerkiksi näytön ja signaalilähteen välinen resoluutio vastaa. Ulkoisessa LED-näytössä, jota käytetään mainonnassa ja muilla aloilla, ei tarvitse olla normaalia resoluutiota, ja asiakas vain huolehtii näytön vaikutuksesta ja kirkkaudesta. Kun pienen etäisyyden LED-näyttö on otettu käyttöön sisäkäyttöön, alavirran sovelluskenttä laajenee nopeasti. Aloilla, kuten komento, ohjaus ja valvonta, näyttöä tarvitaan usein vastaamaan kunkin osajärjestelmän normaalia resoluutiosignaalia, kuten 1,920 × hd-kameraa. 1 080 signaalia, jne. Määritetyn koon sisällä standardi LED-näyttölaatikko ei välttämättä pysty koottamaan vaadittua standardiresoluutiota.


4. Kustannukset. Kaikkien sisätilojen suurten näytön ratkaisujen joukossa alhaisin kustannus on LCD-silmukointi ja projektio ja fuusio (koska pienin kustannuksin varustettu LCD-liitosseinä on suurin osa sisätilojen näyttökentästä), jota seuraa PDP-silmukointi. Tällä hetkellä DLP: n takaprojektion silmukointiin verrattuna pientä LED-näyttöä on vaikea sanoa, mikä on korkeampi ja pienempi. Pienen etäisyyden LED-näytön ansiosta, jossa on erilaiset aukon eritelmät, kustannukset vaihtelevat suuresti. Tällä hetkellä P1.9: n näyttöhinta neliömetriä kohden on verrattavissa DLP: n takaprojektion silmukointiin, mutta bruttomarginaaliarvon huomioon ottaen kustannukset ovat jopa korkeammat kuin DLP: n silmukointituote. Alan käyttäjille, joilla on korkein hinta-laatusuhde, sovellusvaatimusten täyttämisen edellytyksenä, ottaen huomioon kattava kustannustehokkuus, pienet välimerkkivalot eivät välttämättä ole ensimmäinen valinta. Korkeat kustannukset ovat jo pitkään olleet suuri ongelma pienillä välimatkoilla, joilla on monia etuja. Markkinoiden jatkuvalla syötöllä, pienten etäisyyksien LED-tekniikan nopealla parantamisella teknologian kustannukset ovat kuitenkin vähentyneet huomattavasti. Tällä hetkellä P1.2: n tuotteiden kaupalliset kustannukset ovat liian korkeat käyttäjille. Tämä tarkoittaa, että nykyisellä LED-tekniikalla ei ole suurta innovaatiota riippumatta siitä, kuinka pieni väli on, sitä ei voi suosia.


5. Käyttöikä. Pelkästään huollon aikana puhtaan LED-näytön tekniikka on pisin käyttöikä, koska sisäkäyttöön LED-näytön kirkkausvaatimukset ovat hyvin alhaiset, 20%: n enimmäisteho voi täyttää vaatimukset.