Taksi-läpinäkyvä LED-näyttö Johdanto

- Apr 16, 2020-

Johdettujen läpinäkyvien seinämien käyttö lasiesineinä ja lasi-ikkunoissa on jo suhteellisen yleinen tuote, joten onko mahdollista käyttää sitä ajoneuvoissa, kuten busseissa, takseissa jne.

image

Perinteiset ajoneuvon sisäiset led-näytöt voidaan usein nähdä, mutta perinteinen led-näyttö on läpinäkymätön, mikä aiheuttaa ulkoisen valon tukkeutumisen, sisävalo on himmeä ja ympäristö on masentuneempaa. Huoneen ihmiset ovat estetty näkemästä ulkopintaa eivätkä näe ulkopintaa. Ajoneuvoon asennettu läpinäkyvä näyttö on erittäin välttämätön, ulkovalo voi valaista autoa, ja autossa olevat ihmiset voivat periaatteessa tarkkailla ulkopuolista tilannetta ilman rajoituksia.

Ajoneuvojen johtaman läpinäkyvän näyttötekniikan vaikeudet:

image

Läpinäkyvä nopeus on parempi kuin perinteinen


1 Virtalähde: Läpinäkyvät LED-näytöt saavat virtalähteenä vaihtovirtaa 220 V - DC 5 V, ja ajoneuvon virtalähde on yleensä tasavirtaista 36 V tai 12 V. Tällä tavoin ensimmäinen vaihtoehto on käyttää DC 36 V tai 12 V - DC 5 V -virtaa näytön virran syöttämiseen. Auton näyttö on suhteellisen kypsä, ja myös virransyöttötekniikka on erittäin edistynyttä. Tämä ongelma ei ole enää ongelma.


2 Näytön hallinta: Läpinäkyvä näyttö hyväksyy yleensä synkronisen ohjaus- ja tietokoneohjausnäytön. Vaikka tietokoneen lähettäminen autoon on mahdotonta, näytön ohjaamiseksi on käytettävä asynkronista ohjausta ja U-levyä tai mobiili-sovellusta. Nyt Nova, Xixun voi myös ratkaista tämän tekniikan.


3 Erityisen muotoinen räätälöinti: Auton läpinäkyvän näytön koko on erilainen, ja yhtenäisen vakiokoon muodostaminen on vaikeaa. Sitten on tarpeen mukauttaa kunkin näytön rungon koon mukaan.


JCDads-sarjan autonäyttö voi ratkaista edellä mainitut tekniset ongelmat ja kehittää onnistuneesti uuden sukupolven tuotteita. Yhtiöllä on vahva tekninen vahvuus, tuotteiden räätälöintiprosessi on erittäin kypsä, ja se on kehittänyt niihin liittyviä tuotteita tavanomaisille linja-autoille ja takseille. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.