Taksikaton johtama näyttömarkkina-analyysi ja toiminnan esittely

- Apr 12, 2020-

Taksi kaupunkiliikenteen kannalta tärkeänä, läpäisevyyskaupungin lukumäärä, aktiviteetti, uinti kaupungissa on vertaansa vailla, voidaan sanoa, että kaista on läpäisevä, ja valitut mainostuotteet-avain on yleisölle tunkeilevan tuntuva arviointisuhde ja välittää suunnitelma. Taksi on merkittävä kuljetusyhtiö, joka näyttää kaupungin kuvan autolasiin tuuliin sijoitetun LED-elektronisen näytön jälkeen tiedonvälityskanavina, kaunistamaan kaupungin ulkonäköä ja hyviä malleja kaupungin valaistuskuvan suunnitteluun, kaupunkitalouden nopeaan kehitykseen , saavuttaa todellinen aikomus nopeaan kehitykseen.


Sisältö: näytön tiedontallennuskapasiteetti on suuri, ja se voi vedota yleisöön sähköisen näytön kautta päivittäisten mainosten, uutisten, politiikkojen ja määräysten, joukkotietojen (kuten ilmastotiedot), kaupunkisivilisaation, liikenteen ja niin edelleen . Erityisen merkittävä on julkinen hyvinvointi, joka on hallituksen suukappale ja kaupunkisivilisaation ikkuna.

PICTURE1


Ominaisuudet: GPS-taksilla johtama ajoneuvonäyttö mediana mainostavina asioita, verrattuna perinteisiin mainosvälineisiin, joilla on vahva aktiivisuus, laaja julkaisuvalikoima, tietoa, joka on hyödyllinen korkean tiedon välittämisessä, jollei aika- ja tilaarajoitteista muuta johdu; Yhteinen propagandavaikutus, matala hinta mainoshintaan, kiinnittää entistä enemmän liikemiestä. Edellä mainitut ominaisuudet ovat päättäneet ottaa taksin, koska operaattorimainontakanava kutoo mediaverkon, jolla on eniten suunnitelmaa tässä kaupungissa.

PICTURE e

Etu: yritykset ja kauppiaat käyttävät GPS-taksi-ohjattavia näyttökanavia mainontaan, luottaen taksiin radiossa, televisiossa, sanomalehdissä, aikakauslehdissä eivät ole toimintaa, mainosmateriaali pakotetaan ohikulkijoiden näkemään; Taksimainoksen korkeus on yhtä suuri kuin ihmisten näkökulma, joka pystyy välittämään mainossisällön massoille tietyin väliajoin saavuttaen maksimaalisen visuaalisen mahdollisuuden ja korkeimman saapumisprosentin. Tällaisen kanavan kautta yritys voi luoda tuotekuvansa, vaikuttaa kuluttajiin 0010010 # 39; ostopäätöksiä ja saavuttaa mainonnan aikomus jatkuvien tietokehotteiden avulla. Sen erinomainen mainosviestinnän tehtävä ei vain anna yrityksen ja sen tuotteiden markkinoilla pysyä pitkään ylläpitääkseen tuotekuvaa, parantaa tietoisuutta, mutta myös tehdä yhteistyötä strategisen myynninedistämisen tai kausittaisen markkinoinnin edistämistoimien kanssa.


Vaikutus: mainos sisältää äärettömän markkinoiden kysynnän ja mahdollisuuksista riippuen siitä, kuinka monipuolisista resursseistaan ​​paremmuus tarjoaa varmasti eräänlaisen arvokkaimman mainosresurssin tämän kaupungin lukuisille tiedotusvälineille ja liikemies, siitä tulee hyödykepalvelumainonnan hyödyllisin tapa vapauttaa. Luotamme yhteiseen mainontajulkaisumenetelmään tuulilasin jälkeisessä taksissa, josta tulee uusi valoisan paikan mainostaja.


Uusi mediamenetelmä: GPS-taksin ylhäältä johtava näyttö aivan uutena mediana johtaa kaikkien ostoskeskusten suurta huomiota, joskus organisaatio sensaatiomaiseen vaikutukseen, voi saada yritykselle odottamattoman ääretön arvon välittää.


Laaja yleisö: kaikki autohenkilöt, taksit, ohikulkijat;


Suuri yhteydenottotaajuus: parhaan liiketulon keksimiseksi taksin on automaattisesti löydettävä politiikka väkijoukon viettämiseksi tiheimmin asutun alueen aktiviteettityössä.