Taksikaton LED-näytön etu

- Apr 21, 2020-

Erinomainen mainosmedia taksiled-kattovaloille


Korkea kattavuus: Taksin liikennöintireitti ei ole kiinteä, ja yhä enemmän tulee ja poistua merkittävistä kaupallisista alueista, liike-elämän ja rahoitusalueilla, tungosta alueilla, lentokentillä, asemilla ja muilla alueilla. Matkailu, koti, virallinen liiketoiminta ja ostokset voivat kaikki altistua korkean taajuuden mainonnan vaikutuksia.


Korkea kattavuus: Mukaan arvovaltainen tutkimuksen tulokset, kehon mainonta on media, jolla on korkein kattavuus korko ulkona mainontaa. Siksi taksimainoksista tulee kaupungin suuri huolenaihe. Pakottaa matkustajat pakollisesti hyväksyä mainosviestejä, tehokas saapumisaste on erittäin korkea, mikä parantaa huomattavasti mainonnan yleisön tietoisuutta tuotteista ja tuotemerkkejä.

taxi led sign

Tehokkaat ja edulliset kustannukset: Taksimainokset on suunnattu nimenomaan yritysten kohdemarkkinoille. Niillä on suuri likviditeetti, laaja valikoima, joustava ja tarkka bränditiedon levittäminen. Taksimainokset vastaavat kaupungin aktiivisimpia ja suurimpia kuluttajaryhmiä. Verrattuna perinteisiin joukkotiedotusvälineisiin, sen yleisö on kohdennetumpi, tuhannen ihmisen hinta on alhaisin, ja hinta-laatusuhde on näkyvämpi.


High Pakollinen: Toisin kuin taksit, aikakauslehdet ja tv-media, taksimainonta on alhainen pakollinen, mikä tekee mainostettuja tuotteita vievän aikaa ja tilaa, ja luoda ja syventää tuotemerkin kuvan yritysten ja tuotteiden, kun yleisön näkö ei voida välttää.


Korkea toistonopeus: Toistuva 24 tuntia päivässä, lähes 600 tuntia tehokasta julkisuutta kuukaudessa.

Korkea tehokas yhteydenpitoprosentti: Mainonnan kohderyhmät altistuvat varmasti mainosviesteille, joita välitämme heidän päivittäisessä työssään ja elämässään. Ei ole väliä, onko auton omistajat tai ei auton omistajat, ovatko he työskentelevät tai vapaa-aikaa, he voivat nähdä taksin ajo heidän edessään, joka voi mahdollistaa mainonnan yritykset saavuttaa mainonnan tarkoitus.


1. Suora yleisö: ihmiset taksin takana tai ihmiset autossa tulee ihmisiä, joilla on yleisin altistuminen mainostiedoille.

2. Epäsuora yleisö: paikallinen asukasväestö, ulkomaiset matkailijat ja liikehenkilöstö sekä liikkuvat ihmiset tiellä.


Korkea liikkuvuus: Alue ei rajoita taksien ainutlaatuista liikkuvuutta, joten vältetään yksilinjaisen linjan ja aikarajoitukset. Se voi sukkula joka puolella kaupunkia, näkyvät missä tahansa milloin tahansa, ja voi tehdä mainoksia lyhyessä ajassa Levittäminen sopii nopeasti lisätä brändin tietoisuutta. Sen vaikutus on syvä, soveltamisala on laaja, yleisö on suuri, ja se ei rajoitu aikaa ja linjaa. Kannettavat mainokset voivat toimittaa tietoa massoja milloin tahansa ja missä tahansa on vertaansa vailla muita mainoksia. Taksien liikkuvuus voi kohdentaa mainoksia mainosten levittämiseen tiettyihin paikkoihin mainosten tarkoituksen saavuttamiseksi.


Uusi media: Taxi on "jahtaa väkijoukkoa" ominaisuus, että mikään muu media on, eli taksi aktiivisesti löytää tungosta alueella jäädä. Kuten upouusi media, taksi LED-mainonta varmasti herättää suurta huomiota koko markkinoilla ja on mahdollisuus muodostaa sensaatiomainen vaikutus ja saada enemmän viestintäarvoa. Vahva visuaalinen vaikutus: Korkeutta kehon mainos on täsmälleen sama kuin jalankulkijan näköyhteys, ja mainostiedot voidaan levittää yleisölle lähietäisyydeltä, jotta saavutetaan mahdollisimman hyvä näkyvyys. Samalla mainokset ovat erityisen huomiota kiinni autoilijoille