LED-näyttöteollisuuden tila koronaviruksessa

- Mar 20, 2020-

LED osoittaa, että asumisessa ja työskentelyssä on jonkin verran vaikeuksia, kun yritys aloittaa työn ja tuotannon.


Koronaviruksen nykyisessä tilanteessa on edelleen jännittynyt, LED-näyttöyritysten uusinta- ja uudelleentuotantoyritysten on tarjottava työntekijöille riittävät suojavälineet. Kuten naamarit, desinfiointiaineet, suojavaatetus, lämpömittarit jne., Nämä resurssit ovat edelleen suhteellisen niukkoja markkinoilla, mutta koska jotkut suojalaitteisiin liittyvät yritykset tekevät edelleen ylitöitä, niihin liittyviä suojavälineiden markkinoiden aukkoja pienennetään edelleen.


Yhtenä valmistusteollisuudesta LED-näyttöyrityksillä on omat tehtaat. On väistämätöntä, että monet ihmiset kokoontuvat aterian aikana. LED-näyttöyritykset johtavat myös työntekijöitään kohtuudella ja tehokkaasti, esimerkiksi erottamalla ihmiset toisistaan ​​aterioiden aikana. Tämä yrittää välttää tartuntaa.


Lopuksi, LED-näyttöyritykset kohtaavat vaikeuksia tuotannon jatkamisessa.


Epidemian tarkemman hallinnan ja erilaisten kysymysten, kuten kuljetusten, ratkaisemisen avulla on vain ajan kysymys, ennen kuin LED-näyttöyritykset jatkavat työtä täysimittaisesti. Työn jatkamisen jälkeen LED-näyttöyritykset kohtaavat vaivalloisen työn jatkamisen.


Koronaviruksen vaikutuksesta moniin LED-näyttöyrityksiin on kohdistunut tietty vaikutus.


Monet tilauspuolella olevat yritykset vähentävät tilauksiaan, mutta epidemian ollessa hallinnassa, uusia tilauksia jatketaan. Esimerkiksi Tokion talviolympialaiset järjestetään vuonna 2020, ja talviolympialaisten järjestäminen antaa myös uusia tilauksia teollisuusyrityksille.Raaka-aineiden suhteen LED-näyttöteollisuus on integroitu ala. LED-näyttöjen valmistus vaatii tuotantoketjujen ylä-, ala- ja alaketjujen yhteistyötä. Jos yritykset, joilla on raaka-ainevarastoja, pystyvät vastaamaan äkillisiin puhkeamisiin ajoissa, jopa yritykset, joilla ei ole raaka-ainevarastoja, voivat toimia tehokkaasti toimialajärjestöjen avulla.


Vaikka vuosi 2020 on vaikea koko teollisuudelle, LED-näyttöteollisuusyritysten asettamat tavoitteet eivät muutu. ISE-näyttelyssä, joka pidettiin 11. helmikuuta, voimme silti nähdä, että monet yritykset eivät pelkää vaikeuksia ja ylittävät monia vaikeuksia osallistua näyttelyyn. Tämä kaikki heijastaa LED-näyttöteollisuuden yritysten päättäväisyyttä ja tahtoa.


Vaikka tie tuotannon ja tuotannon jatkamiseen LED-näyttöteollisuudessa on vaikeaa, uskon näiden vaikeuksien olevan vain väliaikaisia. Nykyinen epidemia on edelleen raivoava, LED-näyttöyritysten on myös tartuttava epidemian ehkäisyyn toisaalta, jatkettava työtä ja jatkettava tuotantoa toisessa, vihattava molempia käsiä. Uskotaan, että kaikkien LED-näyttöteollisuuden ponnistelujen jälkeen pilvet ja kuu poistetaan ja teollisuuden LED-näytön markkinajärjestys palautetaan mahdollisimman pian ja kiinalaisen LED-näytön tila teollisuus kansainvälisillä markkinoilla palautetaan mahdollisimman pian.