LED-näytön normaalit huoltotoimenpiteet

- Jun 20, 2019-

LED-näytöt ovat korkean teknologian elektronisia tuotteita, ja tuotantokustannukset ovat melko kalliita. Saastumisen, löystymisen, tärinän, lämmityksen, ympäristön lämpötilan muutoksen ja muiden tekijöiden takia LED-näytön käytön aikana syntyy erilaisia vikoja, jotka vaikuttavat näytön normaaliin käyttöön ja jopa aiheuttavat vakavia onnettomuuksia. Siksi näytön ylläpito on tullut tärkeä työ. Niin vahva jättiläinen väri, jolla voit selittää LED-näytön huolto-ohjeita, vie mitä.


Ensinnäkin olisi suoritettava säännöllisiä turvatarkastuksia


Yleinen LED-näytön suojaus on "kuukausitarkastusjärjestelmä", kun taas suuri LED-näyttö on "viikoittainen tarkistusjärjestelmä".


1. Suorita säännöllisesti tekniset tarkastajat paikan päällä kerran kuukaudessa järjestelmän tarkistamiseksi ja ylläpitämiseksi.


2. Ulkokäyttöön tarkoitetuissa näytöissä tuulen, sateen, ukkosen, sähkön ja muiden luonnollisten tekijöiden aiheuttamat vahingot eivät kuulu takuun piiriin. Tarvitsetko omistajan vakuutuksen vakuutusyhtiössä, maksaa vakuutusyhtiö.


3. Huoltopalvelun aikana yleinen vika on ratkaistava 8 tunnin kuluessa, eikä suuronnettomuus saa ylittää 24 tuntia. Huolto moduulien ja muiden lisävarusteiden korvaamiseksi, enintään 24 tuntia. Kun huolto on suoritettu, varmista, että suuri näyttö ei näy moduulitason tai sitä korkeamman vian (kuten moduulin värin, mustan mustan, sarakkeen ei kirkkaan jne.) Kohdalla, ja toista normaalisti.


4. Vastaa suurten toimintojen vetämisestä yhtiön teknisen henkilöstön johdolla ja varmisti paikan päällä tapahtuvan toiminnan sujuvan kehityksen.


Ii. Puhdista näyttö


Pienellä suojaustasolla varustetun näytön, etenkin ulkoseinän, pöly pölyä on helppo syöttää laitteeseen ilmanvaihtoaukon kautta, mikä nopeuttaa puhaltimien ja muiden laitteiden kulumista ja vaurioitumista. Pöly voi myös laskeutua näytön sisäisten säätimien pinnalle, mikä vähentää lämmönjohtoa ja eristystä, ja kosteissa olosuhteissa se imee ilman kosteutta, mikä johtaa oikosulkuun. Pitkällä aikavälillä se johtaa myös PCB-kartongin ja elektronisten komponenttien homeeseen ja aiheuttaa laitteiden teknisen suorituskyvyn heikkenemisen ja toimintahäiriön. Tämän seurauksena näytön puhdistus saattaa tuntua yksinkertaiselta, mutta se on itse asiassa tärkeä osa huoltoa.


3. Kiristä näyttöliitin säännöllisesti


LED-näyttö on suuri virrankulutuslaite. Kun virta on käynnistynyt jonkin aikaa, monet käynnistys-, pysäytys- ja toimintatavat johtavat, että virtalähteen johdotusliittimet irtoavat kylmän ja lämmön vuoksi, ja kosketin ei ole tiukka, muodostaen virtuaalisen yhteyden. Vakavissa tapauksissa se kuumenee ja sytyttää jopa sen vieressä olevat muoviosat. Signaaliterminaalit irtoavat ympäristön lämpötilan muutoksen vuoksi, ja kosteuden eroosio johtaa huonoon kosketukseen, mikä johtaa laitteiden vikaantumiseen. Siksi LED-näytön liitintä on kiristettävä säännöllisesti. Kiinnittimien säätämisessä tulee käyttää yhtenäistä ja sopivaa voimaa lujuuden ja tehokkuuden varmistamiseksi.


Neljänneksi puhdista näytön pinta säännöllisesti


LED-näytön puhdistus on korkealla työskentely, ammattitaitoinen siivousryhmä tarvitaan. Puhdistustoiminnassa käytetään korkean korkeuden roikkuvaa köyttä (yleisesti tunnettu nimellä spiderman) tai roikkuvaa baaria, ja se on varustettu ammattikäyttöön tarkoitetuilla puhdistuslaitteilla. Siivoushenkilöstö valitsee eri puhdistusaineet näytön eri lian mukaan, jotta näytön puhdistus suoritetaan ilman, että LED-lampun putki ja naamio vahingoittuvat. Puhdistusvalmisteen on kiinnitettävä huomiota kahteen pisteeseen: ensin ennen puhdistusta sinun on vedettävä virtajohto ulos. Toiseksi puhdistusnesteen valinta, puhdistusneste sisältää yleensä elektrolyytin, korkean puhtauden tislatun veden, antistaattisen nesteen jne. Hyvän laadun valitsemiseksi, jotta pöly ja muut tahrat puhdistetaan tehokkaasti näytöllä.


Erityinen puhdistus ja huolto on jaettu kolmeen vaiheeseen:


Vaihe 1: tyhjiö. Poista ensin lika ja pöly näytön maskin pinnasta ja poista se.


Vaihe 2: märkäpesu. Varo suihkuttamasta emulsiota suoraan näytölle, mutta suihkuttamalla puhdistusliinalla vähän puhdistusnestettä ja pyyhi sitten varovasti samaan suuntaan. Voit myös käyttää pölynimurin pehmeää harjasharjaa puhdistamaan lampun putkimaskia lian puhdistamiseksi.


Vaihe 3: kuiva. Käytä pölynimuria imemään vesimerkki, joka on jäljellä märkän ja kuivan pesun jälkeen, varmista, että näytön maski on puhdas ja pölytön.