Pitäisi valita tavalliset etupalvelun LED-näyttövalmistajat

- Jan 25, 2019-

Etupalvelun LED-näyttö koostuu kymmenistä tuhansista tai jopa sadoista tuhansista punaisista, vihreistä ja sinistä LED-valoista. LED-helmi hidastuu hitaasti käyttöajan kasvaessa. LED-lampun helmi-kirkkauden vaimennusnopeus liittyy LED-siruun, apumateriaaliin ja pakkausprosessiin. Yleensä 1000 tunnin ja 20 milliampeerin normaalin lämpötilan valotestin jälkeen punaisen LED-lampun helmen vaimennuksen tulisi olla alle 7% ja sinisen ja vihreän LED-lampun vaimennuksen tulee olla alle 10%. Punaisen, vihreän ja sinisen vaimennuksen johdonmukaisuudella on suuri vaikutus täysvärisen etupalvelun LED-näytön valkotasapainoon, mikä puolestaan vaikuttaa etupalvelun LED-näytön tarkkuuteen. Samalla hyvä lampunhelmen vika on alhainen, vaikka ikääntyminen 72 tunnin aikana ei olisi suurempi kuin yksi kymmenestä tuhannesta.

Etupalvelun LED-näytön vakaus ja turvallisuus ovat erityisen tärkeitä käytön aikana. LED-näytön kaappi on erittäin tärkeä. Komponentin lämpömuunnoksen lämpötila kasvaa, mikä johtaa kuvanlaadun heikkenemiseen. Siksi hyvä ilmanvaihto ja lämmönpoistosuunnittelu ovat välttämätön indikaattori kaapin suunnittelussa. Toisaalta se on piirin suojaus, toisaalta se on turvallista jne. Sekä pöly- ja vesitiivis. Samaan aikaan tukivirtalähde ei voi vain tarkastella matalaa hintaa ja jättää huomiotta sen suorituskyvyn ja laadun. Sähkönsyöttö eri lämpötilaolosuhteissa, sen toimintavarmuus, lähtöjännite ja kuormituskapasiteetti ovat erilaisia, koska niissä on myynnin jälkeinen takuu. Siksi sen tietoturvan suorituskyky vaikuttaa suoraan kuvan laatuun.

Kun olet tarkistanut edellä mainitut viisi pistettä, haluan, että Front Service LED -näyttö saavuttaa parhaan näytön vaikutuksen ja varmistaa myös hyvän käyttöympäristön. Jos todellinen käyttölämpötila ylittää tuotteen käyttöalueen, tuotteen käyttöikä lyhenee, mutta myös itse tuote vaikuttaa siihen. Vakavia vahinkoja. Huomaa, että kuvauksessa on paras mahdollinen kuvausetäisyys, etupalvelun LED-näyttö, jossa on erilainen pistekorkeus ja erilainen täyttöaste, sopiva kuvausetäisyys on erilainen. Tietenkin, kun ostat LED-näyttötuotteita, sinun pitäisi valita tavallinen etupalvelun LED-näyttövalmistaja.