Useat LED-näytön muotoilun muodot

- Jul 16, 2019-

Dramaattorit, eri aikoina, ovat tehneet uuden konseptin, viimeisimmän tieteen ja teknologian hyödyntämisvaiheen, yleisön edessä, viime vuosina, LED-tekniikan, näyttämövalaistuksen ja LEDin syntymisen ja kehittymisen myötä. LED-levyn nopea käyttö lavastukseen ja maisemiin, LED-laajakuvaruutu ilmestyy kaikkialla maailmassa.


Nyt yleiskuvaus suuren näytön suunnittelusta, joka on pohjimmiltaan jaettu kolmeen.


Ensimmäinen laji: yksinkertaisesti ota iso näyttö näyttämön suunnittelussa, iso näyttö on tausta, sivunäyttö, näyttämön avaruushetkellä kaikki tekee suuresta näytöstä täydellisen, näyttelijällä ei ole materiaaliaineistoa.


Toinen laji: LED-näytöllä varustetun näyttökehyksen mukaan pääkappaleena jokainen yksikkönäyttö syrjäyttää valojen sijainnin.


Tällainen vaihe on harvinaista, kuten lohikäärme-TV: n "tulevat sankarini" puolueeseen, joka muodostaa kokonaissyvyyden näyttökehyksen, jossa näytöt roikkuvat sattumanvaraisesti tällaisessa näyttökehyksessä ja tietokoneen valot ravistavat päänsä näytön välillä. Onko kuvaruutu niin, että satunnaisten syvyyden järjestely on lähetetty, vaiheen katoaminen etäisyydelle, koko kuvan syvyyssyvyydestä, vahva näkökulma, yhdistettynä niin paljon valoon, joka on ripustettu reunaan ja leikkiä tila, näyttämö on hyvä ilmapiiri ja liikutunne, ilmaisevat myös puolueen teemaa. Mutta näyttämörakenne on suhteellisen yksinkertainen, ei elävä.


Kolmas laji: ota LED-iso näyttö näyttämön keskipisteeksi ”, tai on näyttämönäkymä, jonka muodostaa näyttämömaisema.


2012 CCTV Mid-Autumn -juhlajuhla, design on fiksu. Fuzhou yli antiikin rakennusten LED-näytöllä rakennettu iso kuu, arkkitehtoninen tila näyttämön edessä, puolueen rakennus taustana, täysikuu suorituskyvyn pääelementteinä, näyttämönäyttely fiksu, tee LED-näyttö yhdellä integroidulla massalla, puolueen teeman mukaisesti, ja tunteen ja stereoilmiön muodossa oleva vaihe on hyvin vahva, antaa myös valoa, jossa on tarpeeksi tilaa, kuten myös perinteisen esteettisen ajatuksen mukainen vaihe. modernin tieteen ja teknologian elementit, sekä näön hämärtymisen näkökulmasta, ovat hyvin todellisia, näyttävät täydellisemmän vaiheen vaikutuksen.