Vähennä etupalvelun LED-näytön pistekorkeutta

- Jan 25, 2019-

Paranna etupalvelun LED-näyttö Näyttää harmaa taso: Etupalvelun LED-näytön harmaa taso viittaa kirkkaustasoon pimeimpien ja kirkkaimpien välillä yhden ensisijaisen värin kirkkaudessa. Mitä korkeampi on Front Service LED -näytön harmaa taso, sitä rikkaampi väri on, sitä kirkkaampi väri; päinvastoin, näytön väri on yksi ja muutos on yksinkertainen. Harmaatason nousu voi lisätä huomattavasti värisyvyyttä, ja kuvan värinäyttö kasvaa geometrisesti. Nyt monet Front Service LED Display -tuotevalmistajat voivat tehdä näytön harmaasta tasosta 14 bitin, joka tekee kuvakerroksesta erottamiskykyisemmän ja näyttävämmän.

Etupalvelun LED-näytön pisteiden välisen etäisyyden vähentäminen: Etupalvelun LED-näytön pistemäärän pienentäminen voi parantaa näytön terävyyttä. Mitä pienempi pistekorkeus on, sitä suurempi on etupalvelun LED-näytön pikselitiheys. Yksityiskohdat ovat enemmän, kuva on herkempi ja realistisempi.

Etupalvelun LED-näyttö on yhdistetty videoprosessoriin: LED-videoprosessori voi käyttää kehittyneitä algoritmeja kuvan muokkaamiseksi huonolla kuvanlaadulla, suorittamalla deinterlacing, reunojen teroitusta, liikkeen kompensointia ja muuta käsittelyä kuvien näyttöjen yksityiskohtien parantamiseksi. Paranna kuvanäytön laatua. Videoprosessorin kuvan skaalausprosessointialgoritmia käytetään varmistamaan, että videokuvaa skaalataan ja käsitellään kuvan terävyyden ja harmaan tason maksimoimiseksi; lisäksi videoprosessorilla on runsaasti kuvansäätömahdollisuuksia ja säätövaikutuksia kuvaan. Kirkkautta, kontrastia ja harmaasävyjä käsitellään, jotta varmistetaan pehmeä ja selkeä kuva etupalvelun LED-näytöstä.