Suojaa nämä etuosan LED-näytön tiedot

- Jan 25, 2019-

Etupalvelun LED-näyttö on nykyisin LED-kentän valtavirtaisin luokka. Sitä käytetään usein ulkomainonnan mainonnassa, yhteisön edistämisessä, liiketoiminnan edistämisessä, julkisen palvelun tiedotusnäytössä, liikennetietojen induktiossa, näyttämöesityksissä jne. Se on uusi ulkomainonta-media. Vaikka Front Service LED -näyttö edustaa tällä hetkellä puolet markkinoista, tuotteiden ylläpidon kannalta monet asiakkaat eivät tunne näitä näkökohtia, ja on joitakin väärinkäsityksiä.

Ensinnäkin, etupalvelun LED-näyttö Näytön kytkinjärjestys: avaa ensin ohjaustietokone, jotta se toimii normaalisti, ja kytke sitten etupalvelun LED-näyttö päälle; sammuta ensin etupalvelun LED-näyttö ja sammuta sitten tietokone.

2. Jos etupalvelun LED-näyttö on katkennut tai muuten vaurioitunut, se on vaihdettava ajoissa, erityisesti ruuveille, nastoille, kantaville palkkeille jne.

Kolmanneksi, säännöllinen tarkastus Front Service LED-näyttö ja teräsrakenne juote yhteinen pinta korroosionestoa ruoste maali kuorinta ilmiö, jos on kuorinta tai ruostetta pitäisi ruiskuttaa ruosteen maali tai soveltaa anti-ruoste kerma.

Neljänneksi, etupalvelun LED-näytön virtalähteen tulee olla vakaa, ja maadoitussuoja on hyvä. Älä käytä sitä kovissa luonnonolosuhteissa, erityisesti voimakkaassa salamisessa. Tarkista salaman ja maadoitusjärjestelmän luotettavuus säännöllisesti.

5. Tarkista sateisen kauden aikana etupalvelun LED-näytön taajuus lisätäksesi vuotojen määrää.

6. Tarkasta säännöllisesti etupalvelun LED-näytön virtalähde ja signaalilinja halkeilemista tai puremista varten.

Seitsemän, etupalvelun LED-näytön täytyy tarkistaa sähkönjakelujärjestelmä kuuden kuukauden välein.