Ulkona oleva LED-näyttö näyttää kolme turvatarkastustasoa

- May 11, 2020-

Tiivistelmä: Näytön rungon laadun varmistamisen lisäksi pylvästyyppisellä LED-näytöllä on myös toinen tärkeä kohta, joka on otettava huomioon. Se on LED-näytön pylväs. LED-ulkoilmanäytön turvallisuus voidaan tutkia seuraavista kolmesta näkökulmasta.


Näytön rungon laadun varmistamisen lisäksi pylvästyyppisellä LED-näytöllä on myös toinen tärkeä kohta, joka on otettava huomioon. Se on LED-näytön pylväs. LED-ulkoilmanäytön turvallisuus voidaan tutkia seuraavista kolmesta näkökulmasta.


01. Tarkista LED-näyttösarakkeen pohja


Alustalla on kaksi päätyyppiä ja asettelua: 1. Yksi on tasapainotettu painovoimatyyppi, ts. Ylempi kuorma tasapainottuu pääasiassa suurella peruspaino-tilavuudella, yleensä betonialustalla. Tämä pohjamuoto sopii käytettäväksi, kun maaperä on pehmeää ja rakennustyömaalla on avoin 2. Toinen on paaluperustyyppi, jossa reikää laajentava paalu on päätyyppi. Tämän tyyppinen perusmenetelmä voidaan valita rajoitetun rakennuspaikan olosuhteissa. Arvioidessaan mainosnäytön pohjaa on ensin tarkistettava alkuperäiset piirustukset ja rakennusmateriaalit, ja sitten pohja on kaivettava sovittuissa olosuhteissa selvittääkseen, ovatko pohjatila, haudattu syvyys, mittakaava ja muut olosuhteet yhdenmukaisia piirustukset ja LED-näytön kantapultit on testattu lujuusnäytteillä. Kun valitaan muita painovoimapohjaisia ​​mainosnäyttöjä paikan päällä tehtävän tutkimuksen aikana, on kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, onko teräspylvään juurin ympärillä oleva perustan maaperä kohoava tai löysä ja muodostuuko sen jälkeen, kun perustusta ravistetaan tuulen alla maaperä on romahtanut, se tarkoittaa, että pohjan kaatumisenesto ei enää täytä vaatimuksia. Voimakkaan tuulen vaikutuksesta räjähdysvaara on milloin tahansa, ja sitä on vahvistettava välittömästi.


02. Tarkista pylvään materiaali ja liitoksen laatu säätiöön


Ensin on mitattava LED-näytön teräspylvään taipuma. Teräspylvään taipuma ei voi olla suurempi kuin 1000 / H. Se on mitattava kahteen suuntaan; toiseksi, mainosnäytön teräsputkipylvään laatu ja teräksen ulkonäkö. Se voidaan jakaa tasaisuuteen, onko esineitä, kuten välikerroksia, halkeamia, ei-metallisia epäpuhtauksia ja merkittävää erottelua. Kun teräksen laadusta on epäilyksiä, rakenneosien turvallisuus on varmistettava. Lopuksi tarkista onko teräsputkipylväs syöpynyt ja teräsrakenteen suojapinnoitteen laatu. Teräsrakenteiden suojapinnoitteiden laatu on testattava asiaankuuluvien kansallisten tuotestandardien mukaisesti.


Ulkona oleva LED-teräsputkipylväs ja perusta on yleensä pultattu tai hitsattu. Jos pultit on kytketty, tarkista, onko ruuveja puuttuva tarkistuksen aikana. Pultit eivät saa vaurioitua muodonmuutosten, liukumisen jne .; jos suunnittelupiirroksia on, pulttien eritelmien ja mallien on täytettävä suunnitteluvaatimukset; Jos korroosio on vakava, se on vaihdettava välittömästi ja pultin kiinnityksen on oltava tukeva ja luotettava; korkean lujuuden pulteille, pulttien upotussyvyyden on täytettävä eritelmien vaatimukset.


03. Ylemmän teräsrunkovarren järjestelmän tarkastus


Teräspylvään ja ylemmän teräsrunkojärjestelmän välinen yhteys on tällä hetkellä yleensä seuraavissa kahdessa muodossa: 1. Yksi on T-muotoinen, ja sen päärungon muodostaa teräspylväs ja ylempi vaakasuora pääpalkki T-muotoisessa kiinteässä liitoksessa. LED-näyttö on kytketty T-muotoiseen jäykkään kehysrakenteeseen erilaisten riipusten ja diagonaalisten kiinnikkeiden avulla. 2. Toinen on avaruus ristikkotyyppi, jonka päärunko on hitsattu itsenäisellä teräspylväällä ja useilla vaakasuuntaisilla pääpalkeilla, jotka ovat yhdensuuntaiset toisiinsa nähden, ja pääpalkit on kytketty vaaka- ja diagonaalituilla, jotta muodostuu avaruus ristikkojärjestelmä. Näyttö on asennettu suoraan pääkehykseen.


Ulkona olevan LED-näyttöpylvään erittäin raskaan painon takia käytön jälkeen on joitain piilotettuja turvallisuusriskejä. LED-näytön päärakenne on tarkistettava ja ylläpidettävä säännöllisesti turvallisuuden varmistamiseksi.