Ulkoisen LED-näytön tulee olla hyvin suojaava

- Jul 22, 2019-

Ulkoinen LED-näyttö tulee asentaa suoja- ja huoltotoimenpiteisiin, jotta ulkokäyttöympäristö ei vaikuta LED-näytön normaaliin käyttöön. Joten, ulkona LED-näyttö tehdä mitä suojatoimenpiteitä? Shenzhen liansen valosähköinen tiivistää seuraavat kohdat!


Ulkoiset LED-näyttölaitteet suojaavat:


1. Asennusrakennusten ja näyttöjen salaman suojaus


Salaman aiheuttaman voimakkaan sähkömagneettisen hyökkäyksen välttämiseksi näytön runko ja näytön ulkopakkauksen suojakerros on maadoitettava, ja maadoitusjohdon resistanssin tulee olla alle 3 euroa, jotta ukkosen aiheuttama virta voi olla tyhjennä pois maasta.


2. Koko näytön on oltava vedenpitävä, pöly- ja kosteudenkestävä


Saumaton liitäntä tulee tehdä rungon rungon ja laatikon rungon, samoin kuin rungon rungon ja lastausasennuksen kohteen välillä veden vuotamisen ja kosteuden välttämiseksi. Sisäpuolella näytön runko on hyvä kuivatus ilmanvaihto toimenpiteitä, jos sisäinen vesi tilanne voi olla oikea-aikainen hoito.


3. Piirisirujen valinta


Koillis-Kiinassa lämpötila talvella voi tavallisesti saavuttaa miinus 10 astetta, joten piirisirujen valinnassa on valittava teollisuuspiiri, jonka käyttölämpötila on miinus 40 astetta, viittaa 80 asteeseen, jotta vältetään Tilanne, jossa näyttö ei voi alkaa alhaisen lämpötilan vuoksi.


4. Ilmanvaihto on toteutettava näytön sisällä


Kun näyttö on päällä, syntyy tietty lämpö. Jos lämpöä ei purkaudu ja se kerääntyy jossain määrin, sisäinen ympäristön lämpötila on liian korkea, mikä vaikuttaa integroidun piirin työhön. Vakavissa tapauksissa se palaa, joten näyttö ei toimi. Siksi on välttämätöntä tehdä hyvä ilmanvaihto- ja lämmönpoistotoimenpiteet näytön sisäpuolella ja pitää sisäinen lämpötila välillä 10–40 astetta.


5, korosta valintamerkki


Valittu on korkea luminanssi-LED-putki, jonka avulla voimme näyttää hyvät näyttövaikutukset suorassa auringonvalossa. Lisäksi se voi parantaa kontrastia ympäröivään ympäristöön, jolloin kuva on laajempi yleisölle. Pitkän matkan ja laajan näkökulman omaavassa paikassa se toimii edelleen hyvin.