Ulkona oleva LED-näyttö näyttää kolme pääsuojastandardia huonolta säältä

- Nov 10, 2019-

LED-näytöt ulkona ovat nyt LED-näytön yleisimmin käytetty alue. Suuri alue, näyttövaikutus shokki. Samanaikaisesti, jotta saataisiin parempaa julkisuutta, asennettiin yleensä muut katto-, tie- ja muut avoimet alueet ilman suojausta. LED-näytöt kohtaavat merkittäviä ympäristöhaasteita, jotka johtuvat niiden koosta ja altistumisesta ulkoilmaan. Äärimmäiset sääolosuhteet, kuten tuuli, sade, rake, jne. Siksi erilaisten suojaindikaattoreiden ja suojalaitteiden näyttöruutu on erittäin tärkeä. Seuraava on johdanto indikaattoreihin, jotka ulkona olevien LED-näyttöjen pitäisi olla.


LED-näytön IP-suojaustasovaatimukset


Ulkona olevat LED-näytöt asennetaan yleensä suurelle alueelle, ja suurin osa niistä asennetaan paikoissa, joissa on tiheää henkilöstöä. Siksi erityistä huomiota olisi kiinnitettävä näyttöruutujen suojaustasoon, etenkin kaakkoisrannikon alueilla, joilla taifuunit usein laskeutuvat. Sen suunnittelussa tulisi ottaa huomioon teräsrakenteen vankka perusta, tuulenkuormitus, vesitiivis, pölytiivis, kosteudenkestävä ja muut tekijät, suojausluokan tulee olla IP6IP5 tai korkeampi, näytön käyttöiän pidentämiseksi, luotettavuuden lisäämiseksi .


LED-näyttö salamannopea suoja


Hyvällä salamannopeudella, LED-päärungolla ja -kuorella tulisi olla hyvät maadoitustoimenpiteet, ja näyttöruudun mukaan se on asetettu itsenäisesti tai kiinnitetty rakennuksen ulkoseinään sen maadoitusmuodon huomioon ottamiseksi. Samanaikaisesti elektronisten komponenttien integrointi ulkona oleviin LED-näyttöihin on korkea, ja herkkyysvaatimukset häiriöille ovat yhä korkeammat. Sähkömagneettisten häiriöiden minimoimiseksi näytöt ja rakennukset olisi asennettava ukkossuojalaitteilla.


LED-näytön lämmönpoisto


Ulkona olevat LED-näyttöruudut tuottavat tietyn määrän lämpöä, jos ympäristön lämpötila ja lämmönhukka, LED-siru ja integroitu piiri eivät välttämättä toimi kunnolla tai jopa tuhoutuvat, joten LED-näyttöjärjestelmä ei toimi normaalisti, joten yleensä ulkona oleva LED näyttöruudut jäähdytystuulettimen tai ilmastointilaatikon lisäämiseksi, etenkin kun tarvitaan pitkää työtä näytön subtrooppisten ja trooppisten alueiden korkeassa lämpötilassa.