Ulkoisen LED-näytön turvaoperaatiota on harkittava ja käsiteltävä

- Jul 09, 2019-

Ulkoilmaisin näytöllä on seuraavat ongelmat ennen asennusta ja käyttöä, jotka on käsiteltävä hyvin, jotta LED-näyttö olisi turvallinen.


1. Led-näyttö on asennettu ulkona.


Usein aurinko ja sade, tuuli ja pölysuoja, työympäristö. Elektroniset laitteet ovat kosteita tai niissä on vakavia vaikutuksia, mikä aiheuttaa oikosulun tai jopa tulipalon, aiheuttaa vikoja tai jopa tulipalon, mikä johtaa tappioihin.


Toiseksi led-näyttö voi johtua salaman voimakkaasta sähkömagneettisesta hyökkäyksestä.


Kolme, ympäristön lämpötila muuttuu suuresti.


Outdoor led -näyttö tuottaa tietyn määrän lämpöä, kun se toimii. Jos ympäristön lämpötila on liian korkea ja lämpöhäviö ei ole hyvä, integroitu piiri ei ehkä toimi normaalisti tai jopa polttamalla, joten näyttöjärjestelmä ei toimi normaalisti.


4. Ulkouima-näytöt ovat laajalti saatavilla.


Pitkä näkökenttä ja laaja näkökenttä; Ympäristön valo vaihtelee suuresti, erityisesti suorassa auringonvalossa.


Yllä on ulkokäyttöiset näytön erityisvaatimukset, kun otetaan huomioon nämä ominaisuudet, seuraavat voimakkaat pienet pienet sarjat, jotka yhteenveto ulkotilojen näyttöstä, on muutamia huomioitavia kohtia.


I. näytön rungon ja näytön rungon ja rakennuksen yhdistelmän on oltava tiukasti vedenkestävä ja vuotamaton. Näytöllä tulisi olla hyvä vedenpoistotoiminta, kun veden esiintyminen on mahdollista sujuvasti.


Asenna salaman suojauslaitteet LED-näyttöihin ja rakennuksiin. Näytön päärunko ja kuori ovat hyvin maadoitettuja, ja maadoitusvastus on alle 3 ohmia, mikä tekee salaman ajoista purkautumisesta johtuvan suuren virran.


3. Asenna ilmanvaihtolaitteet lämpötilan jäähdyttämiseksi niin, että ulkolähtöisen näytön sisäinen lämpötila on -10 ℃ - 40 ℃. Aksiaalipuhallin asennetaan näytön ylä- ja taakse lämmön poistamiseksi.


4. Teollisuusluokan IC-siru, jonka käyttölämpötila on välillä -40 80 ~ 80 ℃, on valittu estämään LED-näytön käynnistyminen talven alhaisen lämpötilan vuoksi.


Viisi, jotta varmistettaisiin, että kun kyseessä on vahva ympäristönvalo, kaukosäätimellä, ulkovalaisimien näytön on valittava erittäin kirkas LED.


6. LED-näytön keskipitkällä näytetään uusi laaja katselukulma, laaja katselukulma, puhdas väri, yhtenäinen koordinointi ja käyttöikä yli 100 000 tuntia. Näyttövälineen ulkoinen paketti on suosituin neliön sylinteri, jonka kansi on sinetöity silikageelillä, ei metallia. Sen ulkonäkö on herkkä ja kaunis, vahva ja kestävä, suora auringonvalo, pöly, vedenpitävä, korkea lämpötila, oikosulun esto "viisi".