Ulkona oleva LED-näyttö DIP- ja SMD-pakettierot

- Aug 07, 2019-

Pakkaus on tuotantoprosessissa erittäin tärkeä ratkaisu. Nykyään markkinoilla on kaksi yleistä pakkaustapaa: DIP- ja SMD-pakkaukset. Mitä eroja näillä kahdella pakkauksella on, ja mitkä ovat edut ja haitat, shenzhen LED-näyttövalmistajien lianchengfa LCF seuraavan vastauksen:


Mikä on LED-näyttöpaketin toiminta?


Kytke ulkoinen johdin LED-näytön sirun elektrodiin, suojaa LED-näytön siru, paranna valotehokkuutta ja lämmönpoistoympäristöä ja paranna LEDin käyttöikää.

image


LED-näyttö suoraan asetetut DIP- ja SMD-kontrasti-renderöinnit


A. DIP-kapselointi


DIP-paketti on lyhyt dual-in-pin -pakettiin. Se kehitettiin ensin. Valmistaja tuottaa LED-lamppuhelmiä, jotka LED-moduulin ja LED-näytön valmistaja sitten asettaa LED-piirilevylle. DIP-puolivälimoduuli ja ulkona oleva vedenpitävä moduuli valmistetaan aaltohitsauksella.


Lampun valon halkaisijan vaikutuksesta johtuen tällä hetkellä voidaan saavuttaa vain P6. Muita P5-, P4- ja jopa korkeamman tiheyden ulkoilmanäyttöjä ei voida tehdä. Suoran sisäänviennin suojausteho on kuitenkin hyvä, mutta näkökulma ei ole tarkka ja kiinteä, yleensä välillä 100-110, ja suuri energiankulutus, ei ympäristönsuojelu, joten soveltuu vain ulkona, ulkona p10-p20 on edelleen suuret markkinat Jaa.


Lisäksi DIP-kapselointimuoto otetaan käyttöön tuotannossa, jolla on monimutkainen prosessi, jota ei ole helppo mekanisoida ja jolla on alhainen tuotantotehokkuus. Lisäksi on monia DIP-valmistajia, joilla ei ole korkeaa teknistä ja laitteistokynnystä ja kovaa kilpailua. Monet valmistajat käyttävät huonompia raaka-aineita ja piirilevyjä taistellakseen markkinaosuudesta heikolla laadulla ja melkein ilman täydellistä myynnin jälkeistä takuuta.


Ii.SMD -pakkaukset


SMD-pakkaus, joka tarkoittaa: pinta-asennuslaite, se on yksi SMT-komponenteista. Pinta-asennuskomponentit esiteltiin noin 20 vuotta sitten ja aloitti uuden aikakauden. Pitkäksi ajaksi oletettiin, että kaikki lyijykomponentit olisivat lopulta SMD-kapseloituja. SMD-tekniikkaa käytetään laajalti LED-ulkoilmanäytöissä.


Sanomme usein, että kolme yhdessä etiketissä on itse asiassa eräänlainen SMD-tekniikka, viittaa RGB: n kolmeen eri väriseen LED-sirupakkauksen SMT-lamppuun tietyn etäisyyspakkauksen mukaan samassa geelissä.


Kolme yhdessä-yhdessä täyden värin LED-näyttöruudun edut ovat seuraavat: Koko näytön perspektiivi on suhteellisen suurempi kuin suora insertti-näyttö, ja pinta voi olla hajaheijastuskäsittely, tulos ei ole rakeinen, korkea värikylläisyys, hyvä tasaisuus. Kolme yhdessä -tasoa on helpompi hallita, ja se on ollut hd-ulkoisten LED-näyttöjen vakio tekniikka.


Teknologian kehittämisen ja tuotantoprosessien jatkuvan parantamisen myötä SMD on kehittynyt nopeasti, vähentämällä huomattavasti kustannuksia. Se on nykyään LED-sisätiloissa vallitseva tuote. Ja on ollut ulkomarkkinoilla nopea kehitys, mutta kirkkaus ja vedenpitävä, on ollut vaikea päästä ratkaisuun. Usko, että koko teollisuus jatkaa kehitystä, kehitys on pöydän liittämisen suunta.