Uusi kattoikkunan läpinäkyvä LED-näyttö

- Jun 12, 2019-

Viime vuosina LED Sky on tullut alan tunnetuksi sanastoksi. Sen ulkonäkö on makroskooppinen sosiaalisen ja taloudellisen vahvuuden ja teknologian jatkuvan parantamisen vuoksi. Sen upea, järkyttävä ja tukeva näyttö on rikastuttanut ihmisten horisontteja ja tehnyt ihmisten elämästä värikkäämpiä.


Kattoikkunan läpinäkyvä näyttö soveltuu yleensä huippuluokan tähden hotellin aulaan, suuriin ostoskeskuksiin, kaupallisiin kävelykatuihin, keskustan aukiolle, suuriin näyttämöihin ja muihin suuriin rakennuksen kattoihin kattoikkunan läpinäkyvän näytön kautta. varjo maailma. Katon yläreunassa nostettu suuri LED-taivasnäyttö on kuin värikäs satiini, kirkas ja syvä taivas, ja uuden LED-valonauhojen, kevyiden nauhojen, projektio ja muiden valaistuslaitteiden avulla sillä on merkitys valaistukselle ja renderoinnille.

 

LED-kattoikkunoiden perinteisten LED-näyttöjen käyttö on kuitenkin suuri haittapuoli, joka estää kattoikkunan valon ja vaikuttaa visuaalisten tehosteiden katseluun. Kun päiväaika ei ole kirkas, musta moduulipaneeli asennetaan zeniittiin, joka vaikuttaa ympäröivän ympäristön esteettisyyteen ja pitää ihmiset suhteellisen suljetussa tilassa.

 

LED-läpinäkyvä näyttö on korkean teknologian uusi valaistus koristetuote, jolla on korkea läpinäkyvä näyttövaikutus, ja sen läpinäkyvyys voi nousta jopa 90%: iin tai enemmän, mikä ei vaikuta sisävalaistukseen ja katselunäkymään. läpinäkyvä näkökulma. . Sen tyylikäs korkealuokkainen, ainutlaatuinen muotoiluvaikutteinen kuva ja luonnonvaloa korjaava toiminto välttävät tavanomaisen LED-kattoikkunan aiheuttaman tilan paineen, kun se ei aiheuta valoa päivän aikana, olipa se sitten päivä tai yö, se tekee yleisöstä nautittavaa.

 

Taivasnäytön LED-läpinäkyvä näyttö voi saavuttaa läpinäkyvän näytön, läpinäkyvän ja eettisen, mikä ei ainoastaan takaa avaruuden avoimuutta, vaan ei myöskään ole ristiriidassa ympäröivän ympäristön kanssa, mikä antaa rakennukselle kauniin ja tyylikkään temperamentin. Ilman päivän näyttöä LED-läpinäkyvän katoksen alla kulkeva väkijoukko voi silti etsiä sinisen taivaan ja valkoisten pilvien tuomaa luonnonmaisemaa, jotta ihmiset voivat nauttia hauskasta pelaamisesta ilman visuaalisia esteitä. He voivat kävellä tähtien alla yöllä.

   

Taivasnäytön LED-läpinäkyvän näytön ainutlaatuinen toisto-vaikutus antaa ihmisille voimakkaan visuaalisen vaikutuksen ja visuaalisen kokemuksen, joka tuo visuaalisen ja kuuluvan stereoskooppisen vaikutuksen vierailijoille. Väri virtaa lasikuvion alla, vilkkuva valo-taide, anna ihmisten upota kauneuteen ja viipyä. Läpinäkyvä johtava taivasnäyttö on täynnä teknologiaa ja futuristista, täyttäen suunnittelijan Tianma Starin luovaa konseptia, jonka avulla kävijät voivat kokea modernin teknologian ja ainutlaatuisen muotoilun tuoman unenomaisen värin ja muodin maun.

   

Se on rakennettu suurelle ostoskeskukselle, joka on rakennettu ilmakäytävälle, valon ja varjon leikkauspiste, ääni ja musiikki viipyvät, antavat ihmisille mahdollisuuden nauttia ostosmahdollisuuksista, pelata ja parantaa vapaa-ajan ja viihdepalvelujen kokemusta. Se muuntaa taivaan korkealle taivasvaiheeksi, ja rakennus on luonnollinen, mikä näyttää LED-lasin läpinäkyvän näytön ja rakennuksen pehmeän kauneuden. Sitä kutsutaan "arkkitehtuuriseksi ihmeeksi valosähköisen kuvan alla".

   

Kaupallisessa arvossa, värien ja teknologian taiteellisessa viehätyksessä ja jatkuvasti muuttuvassa maisemissa koristellut suuret kaupalliset laitokset ovat muuttuneet tylsästä ja yksitoikkoisesta paikasta voimakkaaksi ihmisjoukoksi, luoden vauraan kohtauksen. Läpinäkyvä LED-näyttö auttaa asiakkaita seisomaan markkinoiden huipulla, luoden ainutlaatuisen uuden arvon tilalle, parantamalla ostoskeskuksen viihdettä ja luovuutta, mikä tekee kauppakeskuksesta kilpailukykyisemmän kuin kilpailijoillaan ja kasvattaa kaupallisen todellisen arvon. estate. Lisää tuloja.