Yleiset tiedot LED-liimasta: Miten arvioida liiman laatua?

- Jun 25, 2019-

Liima on välttämätön osa LED-näyttömoduulin valmistusprosessia. Liimansuojauksen ansiosta LED-näyttömoduuli kestää kauemmin. Koska liima on niin tärkeä, miten voit tunnistaa liiman laadun? Alla voimakas jättiläismäinen liima-aineisto antaa sinulle yleisen tarjouksen.


1, LED-liiman käyttö:


Vedenpitävä, lämpöä hajottava, hapettumisenestoaine ja muut käyttötarkoitukset, pääasiassa LED-näytön suojaamiseksi


2, LED-liiman luokitus:


Käyttötarkoituksen mukaan se voidaan jakaa LED-valojen valmistuksessa käytettävään epoksiliimaan ja LED-näyttömoduulissa käytettyyn liima- liimaan (seuraava LED-liima viittaa LED-näyttömoduulin liimaa).


Tuotteen laadun ja käyttöympäristön sekä muiden tekijöiden mukaan se on jaettu seuraaviin: erityinen liima, korkealaatuinen liima, matala-asteinen liima ja niin edelleen.


3, LED-liima ja muut ajat:


Tällä hetkellä markkinoilla olevalla LED-liimalla on kolme kosteustasoa:


Erityinen liima: Erityinen liima tarkoittaa pääasiassa LED-liimaa, joka vaatii korkeita vaatimuksia LED-näyttöympäristöön, kuten kylmä (pohjoinen) liima, korkea lämpötila (korkea lämpötila) liima, korroosionkestävyys (happo ja alkaliympäristö) ja muut erityisvaatimukset ympäristöön. Käytetty LED-näytön liima.


Korkealaatuinen liima: erityinen liima täysväristä LED-näyttöä varten, yleensä musta liima, korkea lämmönkestävyys, kylmävastus ja vedenpitävä vaikutus.


Matala-asteinen liima: yleinen suojavaikutus on hyvin huono.


4. Miten arvioida liiman laatua:


Ammattimainen testaus: Ammattimaisesta näkökulmasta LED-liiman koostumuksen analysointiin sekä komponenttien ja todellisten ympäristötestien avulla saatujen todellisten tietojen suhteeseen tarvitaan erikoisvarusteita.


Yksinkertainen tunnistus: Liimaa täytettäessä voit tarkistaa tasoituksen, kovettumisajan jne. Tavallisen suhteen mukaan.


Pääaineet voivat kovettumisen jälkeen tarkistaa liiman laadun värin kuntoon ja kumihiukkasten joustavuuteen. Valmiit LED-moduulit voidaan poistaa ruuveilla ja kansi arvioidaan yksinkertaisella (hyvä yleinen pehmeä ja kohtalainen, hyvä elastisuus).