LED-videoseinät

- Nov 01, 2019-

Etsitkö tapaa kiinnittää huomiota? Sitten LED-videoseinän asentaminen voi olla hyvä valinta. Mutta mitä tarkalleen LED-videoseinä tarkoittaa? Teknologia on muuttanut perinteisten digitaalisten opasteiden pintoja ja tarjoaa edistynyttä tekniikkaa LED-videoseinille, jotka ovat erittäin tehokkaita sekä ulko- että sisäkäyttöön.


Muutama vuosi sitten videoseiniä käytettiin vain pienillä markkinoilla, kuten kasinoissa, ostoskeskuksissa ja stadionilla. Teknologian jatkuessa kehittyessä kuitenkin tämäntyyppisiä videoseiniä käytetään melkein kaikilla teollisuudenaloilla.


Huomioon otettavat tekijät:


Ennen videoseinän asentamista kannattaa ehkä ymmärtää sen tekniikka ja vaatimukset. Tässä on joitain huomioitavia asioita asennettaessa LED-videoseinää:


Kuten laatu


sijainti


toteutus


ylläpito


Vaikka LCDS-levyt ovat suositumpia, ledit ovat suosittuja alempien valmistuskustannusten vuoksi.


LED-videoseinätyyppi:


LED-videoseinänäyttö KÄYTÄÄ multimediatekniikkaa, tietotekniikkaa, videotekniikkaa ja muita tekniikoita. Tämän seurauksena LED-videoseinänäytöillä on suuri kysyntä, koska ne tarjoavat selkeän kuvanlaadun sekä joukon muita uskomattomia etuja, kuten pienempi virrankulutus, vähemmän huoltoa, pidempi käyttöikä ja niin edelleen. LED-videoseinänäytöillä on useita vaihtoehtoja. Jotkut niistä ovat seuraavat:


1. Indoor LED-videoseinä:


LED-videoseinä on viime aikoina saanut paljon suosiota. Tämä ei ole uusi tekniikka. Sitä on käytetty ulkoseinäkkeissä vuosikymmenien ajan, mutta puuttuu sisänäyttöjen resoluutio. Nykyään LED-videoseinät ovat ihanteellinen näyttövaihtoehto sisätilojen videoseinäjärjestelmiin.


LED-videoseinä koostuu monista LED-näytöistä. Yhdistetty LED-näyttö tarjoaa monenlaisia asennusvaihtoehtoja, mukaan lukien taivutus, kattoasennus, vapaasti seisova jne.


edut:


Suurin kirkkaus:


Verrattuna muihin johtaviin näyttötekniikoihin, LED-videoseinä tarjoaa parhaan mahdollisen kirkkauden.


Saumaton kokemus:


Ledillä ei ole reunuksia, joten ne voidaan ommella yhteen saumattoman videoseinän luomiseksi saumattoman kokemuksen tarjoamiseksi.


Luotettava:


LED-näytöt ovat erittäin luotettavia, koska ne kestävät laajan lämpötilan ja kosteuden.


2. Projektiojärjestelmä:


Projektiofuusiojärjestelmillä on taipumus yhdistää useiden projektorien lähdöt tuottamaan korkeamman resoluution kuva kuin kukaan yksittäinen projektori pystyy tuottamaan. Projektiofuusiojärjestelmä sekoittaa monien projektorien lähtöä suuren näyttöpinnan luomiseksi.


edut:


Suuri näytön pinta:


Nämä heijastusfuusiojärjestelmät pyrkivät sekoittamaan useiden projektorien lähtöä toisiinsa, mikä auttaa luomaan suuria näyttöpintoja.


Mikä tahansa muoto, mikä tahansa koko:


Projektiofuusiojärjestelmät voivat tuottaa kuvia kaarevilla, kulmilla tai jopa pallomaisilla pinnoilla. Luo suuri kuva säilyttäen samalla kuvan terävyys ja kirkkaus.


3. Pieni välimatka LED-videoseinä


Pienistä välimatkoista koostuvista LED-videoseinämistä on tullut standardinäyttöinen tekniikka useimmissa sisäelokuvien sovelluksissa viihteen, ilmoituksen ja mainonnan käyttöön. Pienet etäisyydet LED-näytöt valmistetaan yleensä pinta-asennettavista valodiodeista. Koska kahden LED-helmen välinen tila on pienempi, kuvanlaatu on herkempi.


Voimassa oleva sisältö:


Pienet etäisyydet LED-videoseinät tarjoavat tehokkaan sisällön. Ne tarjoavat selkeän tarkkuuden, kuvat ja liikesisällön.


Paranna esteettistä tunnetta:


LED-näytöt voidaan suunnitella lieriömäisiksi, koveraiksi tai soikeiksi rakennuksen esteettisyyden ja ilmapiirin parantamiseksi.


Kuka sopii videoseinäjärjestelmään?


Videoseinät ovat erittäin monipuolisia ja voivat tarjota etuja melkein mihin tahansa sovellukseen ja ympäristöön. Videoseinäjärjestelmää käyttäviä ihmisiä ovat muun muassa:


Opiskelijat ja kouluttajat


yritys


Valvomohuoneen ylläpitäjä


Asevoimat


Miksi videoseinäjärjestelmä?


Useimmat organisaatiot käyttävät tätä videoseinäjärjestelmää, koska se on huomattava investointi monien näyttöjen tarpeiden tyydyttämiseen tarjoamalla yksi, helppokäyttöinen näyttö. Joten vaikka videoseinä toimii kuin yksi näyttö, sen takana oleva tekniikka on monimutkaisempi ja tehokkaampi. Täydellinen videoseinäjärjestelmä tarjoaa joustavuuden ja erinomaisen suorituskyvyn, jota perusratkaisut eivät pysty saavuttamaan.