LED-seinän päivittäinen huoltomenetelmä

- May 15, 2019-

LED-päivittäinen huoltomenetelmä


LED-taustavalo LCD-näyttö on laajalti levinnyt markkinoille, ja monet kuluttajat jättävät usein huomiotta LED-taustavalaistun LCD-näytön päivittäisen ylläpidon ja ylläpidon, joten pitkäaikainen käyttö ei vaikuta ainoastaan käyttäjän visuaaliseen kokemukseen, vaan myös sen elämään. näyttö vähenee huomattavasti.


LED-nestekidenäyttöjen käytön lisääntyminen johtuu toisaalta siitä, että suuret valmistajat ovat vähentäneet tuotteiden valmistuksen määrää tuotantokustannusten hallitsemiseksi, mikä johti joidenkin tuotteiden ennenaikaiseen ikääntymiseen. Tuotteet. Syynä on käyttäjän epäasianmukaiset käyttötavat. Erityisesti jälkimmäisessä tapauksessa useimmat käyttäjät eivät osaa käyttää ja ylläpitää LED-nestekidenäyttöä oikein. Alla on lyhyt esittely LED-taustavalaistujen LCD-näyttöjen käytöstä ja ylläpidosta.


Rikki näytön ongelma


Mahdollisten ongelmien välttämiseksi voimme valita passiivisen suojelun ja aktiivisen suojelun. Passiivinen suojaus tarkoittaa sitä, että julkisissa paikoissa, kuten Internet-kahviloissa ja makuuhuoneissa, olevat käyttäjät voivat ostaa monitorit karkaistulla lasilla, mikä voi tehdä näytöstäsi "haavoittumattomana". Vesi ja tulipalo eivät tunkeudu, mutta sillä on vaikutusta näytettyyn väriin ja heijastuksia tulee; ja aktiivinen suojaus on olla varovainen tavallisessa käytössä, yritä pitää näytön vauriot ja puhdista näyttö. Pyyhi myös mahdollisimman varovasti loukkaantumismahdollisuuden minimoimiseksi.


Säilytä ympäristön kosteus


Kaikki käyttäjät, jotka ovat kärsineet näppäimistövahingoista, jotka johtuvat juomien valumisesta näppäimistöön, tuntevat tämän terveen järjen. Älä anna mitään kosteusominaisuuksille päästä LED-näyttöön. Jos on sumua, pyyhi se varovasti pehmeällä liinalla ennen virran kytkemistä. Jos kosteus on tullut näytön sisäpuolelle, näyttö on sijoitettava lämpimään ja kuivaan paikkaan, jotta kosteus ja orgaaniset aineet haihtuvat. Sähkön asettaminen kosteutta sisältävään nestekidenäyttöön voi aiheuttaa nestekidemikrodin korroosiota ja aiheuttaa pysyviä vaurioita.